SONUNDA GIDIYORUM.

Arkadaşlar

Bugün psikiyatriye gidiyorum.
Ilk defa.

Inanin ne konusacagimi bilmiyorum.
Her sıkıntımı anlatacagim.

Ilk olarak kendim için,
şu yalan dünyada rahat nefes almak için,
Her güne güven duyarak başlamak için,

Eşime artık daha fazla eziyet etmemek için,
Eşimi Mutlu ugurlayip mutlu karşılamak icin,

Attığım her adımda pozitif enerji saçmak için,

Evliligimin ilk aylarını cicim ayi değil; verdigimiz son nefesi huzurlu yillarimiza degerek vermek icin,

En önemlisi de ;

5 yil önceki o masum düşünen, masum bakan gozlerim icin gidiyorum.

BEN ARTIK BEN OLMAK ISTIYORUM...

KENDIMI MUTLU EDEREK: ESIMI MUTLU ETMEK ISTIYORUM ...

AKAN GOZYASLARIMA YETER ARTIK ...
BEN DEGISMELIYIM ARTIK " BEN " OLMALIYIM
Niye psikiyatriste gidiyorsun ki. Sorun ne

Sizin konularınızı üye olmadan önce okurdum,dönem dönem aklıma geldiğinizde inşallah mutludur diyordum.Tedavi süreciniz bir an evvel başarıyla tamamlanır inşallah :)

Elmas 5 yıl önce ergenlikte degil miydin? 5 yıl önceki haline dönmeyi bekleme büyüyosun artık.

Esin senin güvenini kıracak ne yaptı önceden? Belki de sen büyütüyorsundur?

Kaynana olayını da takma amaan uzak dursunlar ne güzel işte. Gelicem derse de müsait degiliz biz isleri ayarlayınca geliriz dersin

Gecende kv evinden tam cikarken esimle gii dedi annenler hic gelmiyor gelsin oturalim dedi o kadar yapmacik bana iyi gorunmek sahte..bende bir konusmusum bes senedir dedim bi oglan annesi gibi dunur gibi annemi aradinmi bayramini kutladinmi arayip sordun mu iki tane halam vefat etti basiniz sagolsun diye aradinmi diye niye gelsinler annemler dedim bi konusmusum oyle birikim iste...kv benim haberim yoktu diyor nasil yok bahsettim yani isine gelmiyor. esimde arabaya biniyor o an duymustur mutlaka..arabaya vardim.imayida yaptin ne imasi direk soyledim acik acik.esim de bisey diyemez hakki yok.arada kendini savunacaksin.

Elmas 5 yıl önce ergenlikte degil miydin? 5 yıl önceki haline dönmeyi bekleme büyüyosun artık.

Esin senin güvenini kıracak ne yaptı önceden? Belki de sen büyütüyorsundur?

Kaynana olayını da takma amaan uzak dursunlar ne güzel işte. Gelicem derse de müsait degiliz biz isleri ayarlayınca geliriz dersin
Canım ben bakış olarak ayniyim aslında .
Dusuncelerim de aynıdır. Evet buyuyorum ama yine de donerim eğer eskiye bir sünger çekersem
Eşim onceden sosyal medya olarak guvensizlik sağladı. Benden habersiz face açması. Kizlarla konuşması falan o yonde.
Kaynanam da zaten gelmesine gerek yok. Çünkü biz surda bayramda gideceğiz zaten.

Gecende kv evinden tam cikarken esimle gii dedi annenler hic gelmiyor gelsin oturalim dedi o kadar yapmacik bana iyi gorunmek sahte..bende bir konusmusum bes senedir dedim bi oglan annesi gibi dunur gibi annemi aradinmi bayramini kutladinmi arayip sordun mu iki tane halam vefat etti basiniz sagolsun diye aradinmi diye niye gelsinler annemler dedim bi konusmusum oyle birikim iste...kv benim haberim yoktu diyor nasil yok bahsettim yani isine gelmiyor. esimde arabaya biniyor o an duymustur mutlaka..arabaya vardim.imayida yaptin ne imasi direk soyledim acik acik.esim de bisey diyemez hakki yok.arada kendini savunacaksin.
Ben zaten savunuyorum.
Ben dedim. Kim bana ne yaptiysa karşılığını görecek anne dedim. Anladiysa bilmem m. Esimde herşeyin farkında. Inşallah değişmez. Dua et.

Dusuncelerim de aynıdır. Evet buyuyorum ama yine de donerim eğer eskiye bir sünger çekersem
Eşim onceden sosyal medya olarak guvensizlik sağladı. Benden habersiz face açması. Kizlarla konuşması falan o yonde.
Kaynanam da zaten gelmesine gerek yok. Çünkü biz surda bayramda gideceğiz zaten.

E iyi de canım eşinin bu yaptığından sonra senin ona güvenmemen cok normal ki. Bisey olmamış gibi devam etsen sıkıntı olur zaten.

Esin kendini nasıl savundu da sen affettin onu?

Ah elmas ya böyle bi adam için mi ortalığı ayağa kaldırıp aileni karşına aldın?Mutsuzluğunun nedeni eşin hala daha onu mutlu karşılamak için diyorsun ne diyim.Dilerim tedaviyle toparlarsınız ilişkinizi

Ben zaten savunuyorum.
Ben dedim. Kim bana ne yaptiysa karşılığını görecek anne dedim. Anladiysa bilmem m. Esimde herşeyin farkında. Inşallah değişmez. Dua et.
Insallah canim.arada hatalari yuze yuze carpmak gerek.yine yakin zamanda gece kizimin yaninda uyuyorum gecenin bi vakti esim uyandirdi beni sinirli o hafta sonu kv gitmedim aslinda gidelim dedim esim istemedi sonradan cani.neyse niye bizimkilere gidilmiyor soguksun mesafeli bilmem ne.sinirli gergin epey bir cene caldi.sonra ben konustum.senin annen abin yengen ablan hepsi sozde nisanda dugunde asik surat annen bi kez arayip kizim bi eksiginiz ihtiyaciniz var mi alayim dedimi hep sinir stres icinde tek basina sen ilgilendin bu bana da yansidi onu gectim guleryuz olur insanda evlendikten sonra ilk gittigimde yengenin dedikosunu yapti hakaret etti kac yillik gelinlerine ayip degil mi.boyle kv sevilir mi dedim.haklisin dedi sana diyecek lafim yok dedi.arada soyluycen boyle.
Birde anneler gununden sonra uc hafta gecmis aradan ben kizimi emzirmek icin yan odaya gectim duymuyor saniyor beni kv.ogluna diyor anneler gununde gelmediniz bekledim bir gun oncede kv gorustuk birlikteydik zaten aksam ben aramadim oglu aramis.esim o gun aradim ben seni kutladim dedi.ben de yandan sesimi yukselttim anneler gunu kapitalist sistem dedim kendi anneminkini kutlamadim ben dedim kandil gunlerde diger gunlerde ariyorum onlari niye soylemiyorsun sagol ariyorsunuz demiyorsun dedim kimseden tik yok esim de bi iki cumleyle destek cikti bana.tabi ben surekli konusmam boyle goze batar o zaman gercekten hakliysm konusurum.ben de dertliymisim bee elmas.

Back
X