• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonunda ikizlerimle minik bir tatil..

zelibon

İKİZ ANASI :)
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
8.630
6.514
248
38
evet sonunda 3 günlüğüne de olsa ikizlerimle bir kaçamak yaptık..ne yaptın nasıl geçti diye merak edenlere yazıyorum bu yazıyı...şu eşle olan tartşmalara çözümü olan varsa hemen tavsiyeleri alayım :mad:
not : doğumdan sonra eşimle aramızdaki buzlar tam erimiyor işte..ne yapsak ne etsek olmuyor..arada iyiyiz ama geri kalan arada düşman gibiyiz..hep laf sokma hep tartışma falan filan..:KK11:

tahmin ettiğimiz gibi zor geçmedi..arabayla gittik sarımsaklı da bir otele gittik..yolda tabikide ağladıkları oldu uyudukları oldu...ama o kadar olacak dimi..otelde gece uyudular..arada kalktılar ama bizi uykusuz bırakmadılar..

birtek İzmire gezmeye gitmiştik dönüşte uyku saatlerinde yola çıktık ve bir ağlama krizleri ki sormayın..o zaman çok zorlandık..haklılardı ama...
sonuç olarak eşimle tartışmalarımız haricinde çok tatlı bir kaçamak oldu bizim için..mikirtoşlarım suda oynamayı çok sevdi..

seneye tatil planımız var..ben yine dördümüz gitme taraftarıyım..eşim anneleride getirelim bizde biraz rahat edelim derdinde..bakalım seneye nasıl olacak...sizce hangisi en mantıklısı...:KK64:

Son düzenleme:
ikiside olabilir anca çünkü.eşim bu teklifle aslında çabaladığını gösteriyor.adamın tek derdi hanımıyla biraz daha yakınlaşmak.haksızda değil.

keşke normalde de çabaladığını gösterse...ikiz olduğu için oda benim kadar dolu :) istediği gibi havuza denize giremiyor istediği gibi yemek yiyemiyor..o yüzden istiyor..

Anneleri de alın birine biri diğerine diğeri bakar :) yazık bir anneye ikiz bebek bırakılır mı hiç ,çok zorlanır eziyet çektirmeye goturmeyeceksiniz sonuçta :) hem yalniz da kalmaz ikisinide götürün bence

Anneleri de alın birine biri diğerine diğeri bakar :) yazık bir anneye ikiz bebek bırakılır mı hiç ,çok zorlanır eziyet çektirmeye goturmeyeceksiniz sonuçta :) hem yalniz da kalmaz ikisinide götürün bence

o zaman sürekli rahata alışır eşim diye korkuyorum açıkçası..

benımde ıkızlerım olacak ama sanırım bende annelerı goturmezdım. sosyal medyada bı kadın takıp edıyorum tek basına ucuzlerıyle yapmadıgı sey yok. bakıcısı vs de yok inş bende becerebılırım :anne: hem annemı istesem kaynanayı istemem :KK53:

benımde ıkızlerım olacak ama sanırım bende annelerı goturmezdım. sosyal medyada bı kadın takıp edıyorum tek basına ucuzlerıyle yapmadıgı sey yok. bakıcısı vs de yok inş bende becerebılırım :anne: hem annemı istesem kaynanayı istemem :KK53:

ay çok sevindim..Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
becerirsin kesinlikle..yeter ki eşin sana yardımcı olsun..benim eşim hakkını yiyemem bu konuda bana geceli gündüzlü çok yardımcı oluyor..
valla doğrusunu söylemek gerekirse bende kayınvalidemi istemem..zaten 7 yıl boyunca onlarla tatile gittim daha ne yapayım..

Yaz başı gittiğimizde biri 4 yaş diğeri 5 aylıktı. Annemin de olmasını istersim ne yalan söyleyeyim. Sizin ikiz olduğu için 2 anne de gelebilir. Sen de eşinizle sevgili gibi takılırsın:))

Siz sanıyorsunuz ki siz tatil yapacaksınız anneler çocuğa bakacak. tam tersi onlar kırk yılın başı tatile gelmişim derdine düşüyor benden demesi

İkizleriniz varken eşinizin rahata alışması pek mümkün görünmüyor :) Allah kolaylık versin size bu arada tatilinize ve mutlu olmanıza çok sevindim kendim tatile çıkmış gibi :) iyi bakın kendinize

Biz de bayram sonu gittik Antalyaya. Çok zor geçmedi . Orta karar diyelim
Eşim de büyüklerin yanımızda olmasını istiyor. Eğer kV niz ile anlasabiliyorsaniz tatilde büyük rahatlik olur. Ama bekar kardeşiniz gorumceniz felan vqrsa onlar dqha iyi olur.

evet sonunda 3 günlüğüne de olsa ikizlerimle bir kaçamak yaptık..ne yaptın nasıl geçti diye merak edenlere yazıyorum bu yazıyı...şu eşle olan tartşmalara çözümü olan varsa hemen tavsiyeleri alayım :mad:
not : doğumdan sonra eşimle aramızdaki buzlar tam erimiyor işte..ne yapsak ne etsek olmuyor..arada iyiyiz ama geri kalan arada düşman gibiyiz..hep laf sokma hep tartışma falan filan..:KK11:

tahmin ettiğimiz gibi zor geçmedi..arabayla gittik sarımsaklı da bir otele gittik..yolda tabikide ağladıkları oldu uyudukları oldu...ama o kadar olacak dimi..otelde gece uyudular..arada kalktılar ama bizi uykusuz bırakmadılar..

birtek İzmire gezmeye gitmiştik dönüşte uyku saatlerinde yola çıktık ve bir ağlama krizleri ki sormayın..o zaman çok zorlandık..haklılardı ama...
sonuç olarak eşimle tartışmalarımız haricinde çok tatlı bir kaçamak oldu bizim için..mikirtoşlarım suda oynamayı çok sevdi..

seneye tatil planımız var..ben yine dördümüz gitme taraftarıyım..eşim anneleride getirelim bizde biraz rahat edelim derdinde..bakalım seneye nasıl olacak...sizce hangisi en mantıklısı...:KK64:
Aman sakın alma bir iki göstemelik yardımcı olup sonra senden cok tatil yaparlar boşver kımse olmasın bir saat gir denize daha rahat et biz her sene götürüyorduk baktım kadın bronz dönüyor ben cocuk peşinde öğle uykusu yemek zayıflamıs ve aynı ten rengimle geri dönüyorım yaz tatilinden .eylülde kızım ben ve eşim gittik cok daha rahat ettik kimseye ayak uydurmak zorunda değilsin kızım şimarıklık yapmadı rahat huzurlu bir tatildi tavsiye ederim:)

Yaz başı gittiğimizde biri 4 yaş diğeri 5 aylıktı. Annemin de olmasını istersim ne yalan söyleyeyim. Sizin ikiz olduğu için 2 anne de gelebilir. Sen de eşinizle sevgili gibi takılırsın:))
ya aslında bizim dinlenmemiz için gelmeleri çok iyi..ama bundan sonraki her tatilde eşim mutlaka yanında birisini ister...çünkü rahatlığa alışır..

İkizleriniz varken eşinizin rahata alışması pek mümkün görünmüyor :) Allah kolaylık versin size bu arada tatilinize ve mutlu olmanıza çok sevindim kendim tatile çıkmış gibi :) iyi bakın kendinize
ay çok teşekkür ederim içtenliğinize :))
annelerle gitmemek için sonuna kadar direneceğim

Back
X