:)
saol canım ama
bu kadarla kurtulamayacağını biliyosun değil mi?
:)
o kadar çok eksik var ki evde gören bilen biir göze ihtiyacım var
saati netten aldım başka ne tarz bişey olabilir bilemiyorum
tvnin altında duran vazolara pembe çiçekler düşünüyorum
ama tvnin yanlarına yada altına tam olarak bilemiyorum raf yaptırmak istiyorum wenge renginde
birde kalarifer peteği var ya boş duran duvara küçük modern bir kitaplık düşünüyorum
yani çok fazla kitap almasa kitaplarımı depolar
ve tabi buraya halı nasıl olmalı desenli olmaz
düz krem olsa ben bu odayı günlük kullanacağım
bunda da yardım
perdeleri ilk gördüm annem dedi ki bu ne
beyaz tül alsana bundan bişey olmaz
ben olur dedim
ve çok beğendim görenlerde çok beğeniyor
koltukarımı ben yaptırdım
ve satan yerde daha hiç yapmadık bu bizim kırlent kataloğumuz dedi desenliler için ben döşeme istiyorum dedim
ve firma hemen teşhirine koymuş aynısını yaptırıp
evet raflar çok işe yarıyor
yine onlarıda kestirirken yatak odamdaki dolap vestiyer ve banyo dolabı aynı desenli beyaz ben o raflardan kestirdim uysun diye
usta bunlar bi işe yaramaz abla dedi ilk sen diyosun dedi
bende yarar siz kesin dedim
mutfağada yaptırdım ama henüz takılmadı
Halısız ev güzel durmuyor bnm fikrimce :) yinede bn çok begendim evini salonla otura odasnı niye yer degişiyosunki salona oturma odası de ötekinede salonteşekkür ederim
salonda şu anda yapılacakları anlatayım ben sandalyeleri kaplatacağım
koltuklarımın kahve yerleri deri yine bir deri ile kaplamayı düşünüyorum şu anda krem ama ben bir ton koyu ve desenli bir deri ile kaplatmayı düşünüyorum duvarlarım boş
konsolun üstüne tvyi koyduk geçici olarak yer bulursam bir tv ünitesi yada duvara monte ettireceğim bir lcd düşünüyorum ama bu sene değil malesef masraf çok olunca kaldı bura böyle,
ve halısı yok daha
aslında tüm evin halıları yok
daha bakamadımmmmm
tamam kurtulmayayım, sorun değil, sana her zaman yardım ederim
sen tüm fotoğrafları hele bir ekle, ben tek tek sana eksik noktaları söyleyeceğim..
şimdi o saatin yerine de başka saat bakayım internetten, o saat daha çok country, rustik evlere daha uygun, oraya başka birşey lazım:44:
şimdiii, tvnin altındaki vazolara gelince..o vazolar, balkon ya da mutfağa daha uygun kaçar gibi geliyor, o ortama uymamış.
tv altına ya da yanına yaptıracağın üniteyi nasıl kullanacağını düşün, ona göre birşeyler yaptır derim..
kalorifer peteğinin oraya kütüphane yaptırırsan perden kötü durabilir, haberin olsun.. neden tv ünitesinin orayı aynı zamanda kütüphane olarak ta değerlendirmiyorsun? mesela o yaptıracağın wenge rafların bir bölümü kitaplık vazifesi görebilir
halı evet desenli kötü durabilir, antrasit renginde bir halı perdeyle çok uyumlu olabilir, leke de tutmaz..ya da kanapelerin renginde bir halı da leke tutmaz..krem kesinlikle önermem, sürekli temizliğiyle uğraşırsın
ben koltuklarını çok beğendim, perdelerinle çok uyumlu olmuş, çiçek desenlerinin bir bölümüyle perde rengi aynı yanılmıyorsam..işte o renk tonlarında bir halı bakabilirsin..antrasit gibi galiba..
kadiscim öncelikle hayırlı olsun Allah huzurla oturtsun.oturma odan çok aydınlık ferah berjerlerine koltuklarına ve perdene hasta oldum yaa.çok tatlı ben olsam direk orayı salon yapardım hani günlük orda oturmazdım anladınmı.o lcd nin olduğu duvara bir tv ünitesi yaptır .orası salon olsun diğer oda oturma odası olsun o küçük tv yi izler orda da otururum ben olsam .yeni koltukların olduğu odaya bir ince dikdörtgen masa alırdım diğer odaya masraf yapmazdım ben olsam eskiyene kadar otururdum.ayrıca zaten o oda salon olması için çok küçük bence.evin banyolarındaki renk seçimi çok hoş o turkuaza bayıldım.fakat desen biraz karışık gibi düz krem banyo paspaslarıyla hoş olur.antre çok hoş dolapların rengide öyle ..merakla mutfağı ve yatak odasını bekliyorum.kahverengi koltukları yüzletmeye vereceğin parayı bence diğer yeni eşyası olan odaya harcardım yerinde olsam.nacizane önerilerim bunlar canım.
hayırlı olsun canım evin güle güle sağlık mutlulukla oturun inşallah :))
tv altında raf yaptıracağım demişsin, tepe home'dan tv ünitelerine baksana bir senin oturma odanın tarzına uygun tv ünitesi bulabilirsin orda.
altındaki vazoları da antreye ya da uygun olan başka bi yere kaldırsan mesela duvardaki saatle birlikte? onlar o odanın tarzına uygun değil gibi bana. o koltuklara uygun halı smryne'nin dediği gibi düz olmalı. desen desen üst üste olunca çok karışık duruyor. renk olarak da açık renk kullanmalısın. benim bir berjerim ve halım desenli o nedenle perdem ve köşe takımını düz seçtim bi şekilde dengelemek gerekiyor.
banyonun fayansları bana da göz yorucu geldi oysa mavisi güzel oraya desensiz krem rengi paspaslardan başka bir alternatif düşünemiyorum.
başka da aklıma gelen bir şey yok arada bakar bakar yazarım ben yine
şükür kavuşturana :)
kadiscim evini görebildik sonunda...çok güzel bayıldım çok ferah bi evin var..
sen oturma odam diyorsun ama inan salon gibi ne kadar hoş olmuş öyle...turkuaz rengi berjerler çok hoşuma gitti... renk uyumu süper olmuş krem kahve tonuyla...
banyonun rengide çok ilgi çekici insanın çıkası gelmez içerden :)
salonunu da çok beğendim ama sanki biraz sönük kalmış bi kaç aksesuar tablo biblo ne bileyim bişeyler lazım gibi.. onun dışında gözüme takılan bişey yok canım rafları zaten alacağım diyorsun...geriyede ufak ayrıntılar zamanla detaylıca ilgilenirsin zaten...güle güle otur canım..allah ağız tadını bozmasın..
bu arada kapılarına bayıldım resmen ne kadar estetik öyle..
saol canim yorumlarin icin tvnin raflarini attirmamamin bir nedeni tv unitesi gordum tepe home da acilısda da cok uygundu fiyati ama alamadik malesef artik seneye kaldi halida renk sanirim kafamda kesinlesti saggy hali nasil olur acaba
ne zormuş resim eklemek ya
geriye mutfağım yatak odam ve çocuk odam kaldı
onlarıda vakit bulduğum ve resimlerini çektiğim anda ekleyeceğim
oturma odana bayildim, tam benim tarzim iyi gunlerde oturun insallah... koltuklarinin markasi nedir acaba ?
canım evin çok hoş ama tavanlar dahada hoş asma tavan deniyodu onlarda dimi bende yaptırmak istiyorum... ama internette fln fazla resim bulamadım yani hepsi bilgisayar çizimi gerçek evlerden resimler çok az var biraz daha tavan resmi çekermisinD ltfn
Saol canim evet sonunda tasindim ama malesef eksikler daha cok gozume batiyor begenmene Cok sevindim banyomu bende cok seviyorum farkli geldi bana ve huzur verici ben yengec burcuyum ve bu rengi cok seviyorum beni yalniz birakma hali icin fikirlere ihtiyacim var oturma odam kesinlesti gibi ya antre
ayy ne demek canım benim, sıkı takipçinim unutma :) sen bırak peşimi diyene kadar kafanı ağrıtmaya devam edicem zevkle :))
antren o kadar güzel ki, valla her türden halı yakışır oraya kapılar falan çok güzel bayıldım vallahi...
ama tek kusur oda kusur değil ama dikkat çekici derecede koyu renk fayans kullanılmış olması...yani hem karanlık göstermiş hemde sürekli toz almakla uğraştırır seni..
ama spot ışıklar sayesinde gayet şık görünüyor çok iyi düşünülmüş spotlar...
ben bi kaç resim bakıcam senin antren için eklerim buraya canım...
ama ilk aklıma gelen şudur ki mutlaka açık renk almalısın canım, ve sakın ama sakın kahve tonları olmamalı...çünkü fayanslarla halılar aynı tonlarda olursa hiç göstermez ve boğucu olur...
neyse ben bulunca eklerim canım... buralardayım hep görüşürüz öptüm..
canım baya resim var epey baktım ama çok rengarenk şatafatlı bi halı alma derim ben antrene...evin gayet ferah ve sade ve sadeliğini bozmayan bi halı olmalı bana göre...
bunlar bana en uygun renk tonları geldi senin antren için
Eki Görüntüle 526482 Eki Görüntüle 526483
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?