- 2 Kasım 2007
- 241
- 14
- 118
antredeki yer döşemeleri karo mu ben tam anlayamadım. çok hoş durmuş. bende ev yaptırıyorum da cevaplarsan sevinirim. güzellikle iyi günlerde otur inşallah
Herşey çok güzel...çok emek harcandığı belli...Rabbim ağız tadıyla sağlıkla oturmayı nasip etsin inşallah...eksiklerim var demişsin ama hayat biter eksikler bitmez onları da zamanla halledersin inşallah...yeni ev taşınma telaşını bilirim rabbim kolaylıklar versin...naçizane fikrim eğer koridora halı düşünüyorsanız eğer koridorunuz çok çok güzel toprak tonları sanırım orayı iyice patlatacak bir renk olsun derim şöyle canlı bişey...bu sadece küçücük bi fikir.:)) öptüm...
canım evin çok ferah ve sade insanın içi açılıo valla:)tavandaki süslemelere bayıldım ben de aynısından istiyorum çok pahalıya mal oldumu acaba
gülegüle otur aydınlatmalarını beğendim şıkır şıkır görünüyo evinde güzel
Mutfağın ve yatak odan da cok şık ve sade:))Mutfak masası örtun sıyahla cok uyumlu aslında(sıyah ve pembe uyumlu renktır) perdede kırmızı olmasaydı ama bence göz yormuyor mutfağında mutlu olman yeterlı..Yatak odanda perdede tas parlaklık sevmem ama mobılyan sade olduğu için iyi durmus güzel bir yatak örtüsü tek renk mor ,mürdüm,vişne,bordo ya da turkuaz da olabılır bu tonlarda cok guzel olur.Dolabın ustundekilere yer bulunsa cok daha hos olur..
Mutfak perden, duvar kağıtlarının arasından geçen çiçekli kağıtlar, ilk eklediğin salonum dediğin oda ve yoğun mavi banyo fayansların hariç evin çok güzel cnm. Özellikle kapılarını, oturma odam dediğin yeni koltuk takımını ve parlak duvar kağıtlarını çok beğendim. Allah huzur versin İnşallah.
evin çok güzelmiş güle güle otur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?