Sonunda Kadis'in Yeni Evi

• Konu Sahibi Konu Sahibi kadis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cok hoş ozellikle duvarlari cok begendim ben
krem parlak kendinden desenli sanki duvar kagidimi onlar ?
birde yerler kahverengi taş midir?

olur tabi neden olmasın çok da şık olur gibi...
birde shagy konusunda ısrarlı ol bence çünkü evin çok modern ve şık, senin evin shagye çok uygun bence... haliyle shagyler modern evlere yaraşır :)

cok hoş ozellikle duvarlari cok begendim ben
krem parlak kendinden desenli sanki duvar kagidimi onlar ?
birde yerler kahverengi taş midir?

Cok tesekkur ederim duvarlar once kreme boyandi ustunede simli baski boya yapildi ustanin elinde bir kucuk sunger boyadi baya zahmetli ve masrafliydi once belli alanlari yapalim dedik sonra komple oldu yerlerde acik kahve kendinden desenli granit cok begendik gorunce dosenmis halini gormemistik ilk bizim aptde uygulandi silince parliyo temizlik yapildigi belli oluyo ama sac toz hep ustunde parkelerim sonsuz lareks bununda dosenmis halini gormemistim ama beyaz ve kiraz ve gri tonlari tercihlerim arasinda yoktu dosenince hayran kaldim dogrusu parkeleri granitlerle butunluk olmasi icin epey arastirmistim insaattan eve girmek hem guzel hem zormus ama tum ev sahibi olmak isteyenlere insallah Rabbim nasip eder

amin cumlemize... kadiscigim ben ozelden msj atiyorum eger cevaplarsan cok sevinirim cnm...

canım bu linkte beğendiğim kitaplık modelleri vardı o boş petek üsütnde ki duvar için
nasıl olur bunlardan biri tabi ki wenge rengi olacak
yada bunu da erteleyeceğim seneye tv ünitesini kitaplıklı bişey bakacağım

6200853 Mira Tv Ünitesi | Tepe Home

bu tarz bişey düşünüyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/sorular-sorunlar-tavsiye-oneriler/546466-kitaplik-secelim-miii.html

ikisi olsa oda kalabalık mı durur
birde o kısma bir kitaplık hayalim ama ya oturacağım berjerime bir de puf yaptıracağım ayaklarımın altına kahvemide alacağım kitabımın keyfini çıkaracağım
(tabi çocuklardan ve işten arta kalan zamanda )
olma mı yaaaa

bu tarz bişey de eğer o kısmı doldurursa ben de 2 tane altlı üstlü raf yaptırsam
zaten çok kitap koymıyacağım okumakta olduğumu ve okuyacaklarımı koyacağım

3 ünden birini seçelim hadi :)

Huzurla oturun eksıklerınızı tamamlayınca mukemmel olucak eminim:))tarla,çim manzarası beton manzarasından çok iyidir keyıflı kahveler..

mutfak yatajk odası vs yokmuuu
o cıceklı odayı cok begendım gerek manzarası gerek koltuklar ama sadece o perdeler salık normal uzun olsaymıs daha guzel olurmus bence

oturma odası ve antre başka bir eve ait ,hatta çok başka bir tarz sahibine ait ,banyo ve salon bambaşka ,oturma odan müthiş muhteşem ve ferah ,ayrıca antrede bile oturabilirim ben :)) ama salon için aynı şeyi söyleyemeyeceğim ,mobilyan güzel olsa bile yerleşimi olmamış ,boş bir duvarda konsol,alakasız bir yerde duvara dayanmış masa ,bence konsolun önüne masayı al.boş kalan duvarada koltuklardan birini çek ortalık açılsın ,ayrıca salon perdelerini bi şekle sok duvara aparat takttır ,perde tutacağı ,perdeleri oraya şık bi şekilde as.
sonracıma o banyo duvarlarını beğenmedim ,düzbir fayans olsaymış ,detaylar aralarda ufak ufak kalsaymış süper olurmuş çünkğ dolaplar ve lavabo harika ,onun görüntüsünü kapatmış ..

mutfak ve yatak odasını da görmek isterdim ..

mutfak yatajk odası vs yokmuuu
o cıceklı odayı cok begendım gerek manzarası gerek koltuklar ama sadece o perdeler salık normal uzun olsaymıs daha guzel olurmus bence

tesekkur ederim ama perdeler salik olsa manzara kapanirdi kapanmamasi icin bu tarz yaptim hatta nasil duracagini merak ettim kruvazeleri tamamen indirdim pek begenmedim ben o hali

haaa ben vizon değil de gri gördüm perdeleri ve koltukların çiçeklerini o yüzden antrasit demiştim..o zaman unut antrasiti..
bahsettiğin kremin koyu tonu da olur, açık renk yapma canım çok uğraşırsın sonra..
canım senin mobilyaların daha modern tarzda, sehpaların da öyle, o vazolar ve saat daha çok mutfak+balkon tarzı, daha çok yakışır oraya..
beni utandırma, ben usta değilim, sadece yıllardır fazla dekorasyon dergisi okudum
madem raf sistemi sonra gelecek, salon tipi bitkiler var ya büyük, öyle birşey yapabilirsiniz, inan bana o vazolardan daha güzel duracak..
çeyizinden falan sandık yok mu evde? sandık ta koyabilirsin, hatta üzerine dvd oynatıcı, vs. de yerleştirebilirsin..
sonrasında, elin uygun olduğunda raftan ziyade kapaklı alçak bir dolap yaptırabilirsin, misafir için kullandığın tabak/çanak, masa örtüleri, film, ktap, vs..hepsini kaldırır o dolaplar..hem kapaklı olduğu için tozlanmaz da..

Salon mobilyaları dışında çok beğendim. Güle güle oturun...

canımm, o tepe home tv ünitesi çok güzel ve anladığım kadarıyla 2 parça, yani sana yeter gibi..
eğer tepe'dekini alacaksan diğer raflara gerek yok, bu sefer çok boğar..zaten raflar küçük değil anladığım kadarıyla, tv ortalanıp çakılmış, yanlara konan büyük raflar çok zorlama gösterecek orayı..
şu an bütçen uymuyorsa bekle, düzgün birşey alırsın seneye..sırf doldursun diye alma birşeyleri..benim de şu an bütçem elvermiyor, değişiklikler için bekliyorum..salonda dikkat etmedin mi, doğru düzgün yan sehpam bile yok..
gelecek olan senin evine gelmesin, sana, senin muhabbetine gelsin..ben böyle bakıyorum olaya, kimin ne dediğine fazla takılma..
ben olsam bekleyip, güzel birşey alırdım, bunları yıllarca kullanacaksın neticede, parana yazık..

eviniz çok güzel güle güle oturun

Beklemek mantikli evet bi sene sonra istedigimi alirim insallah bu oda halisini da buldugumda kapanmis olacak antre halimdada karar verdim sanki ama salonu ne yapsam bilmiyorum sandalyeler kaplanacak acil tarafindan benim bu oda icin dusuncelerim soyleydi sandalyeleri yesil kahve tonlarinda tepe homeda yastigini gormustum bulursam eklerim o tarz kumasla kaplayip kirlentleri runnerini ve perde fonlarini yapmak ayni kumastan tulude degistirmek konsolu hic koymamak bu sekilde. ama malesef maddi sikinti olunca kaldi ve kumasda bakmadim sandalyeleri yine deri olsun dedi kac dosemeci gezdiysem 400 tl falan dediler ama gelin gorunki ben hala kararsizim ama bu perdelerdende bu goruntuden de cok sikîldim koltuklar deri minder kiliflari degistirsem ne renk olabilir canim Aysecigim ve diger bayanlar siz olsaydiniz ne yapardiniz bu koltuk ve sandalyelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…