evet bu tonlar olabilir desensız daha mi iyi olur acaba tavanda desenli cam olunca duvarlarda simli baski boya saggyleri kimse begenmiyo ama sanirim ben saggy alacagim oncesinde aklimd royalin 3 boyutlu krem rengi olan halisi var ama bakalim ne var kismetimizde ve hali boyutlarida var 3 kapinin kapali oldugu alana yuvarlak ve uzun ince olan yere de ayni desen uzun hali alayim diyorum nasil olur
cok hoş ozellikle duvarlari cok begendim ben
krem parlak kendinden desenli sanki duvar kagidimi onlar ?
birde yerler kahverengi taş midir?
Cok tesekkur ederim duvarlar once kreme boyandi ustunede simli baski boya yapildi ustanin elinde bir kucuk sunger boyadi baya zahmetli ve masrafliydi once belli alanlari yapalim dedik sonra komple oldu yerlerde acik kahve kendinden desenli granit cok begendik gorunce dosenmis halini gormemistik ilk bizim aptde uygulandi silince parliyo temizlik yapildigi belli oluyo ama sac toz hep ustunde parkelerim sonsuz lareks bununda dosenmis halini gormemistim ama beyaz ve kiraz ve gri tonlari tercihlerim arasinda yoktu dosenince hayran kaldim dogrusu parkeleri granitlerle butunluk olmasi icin epey arastirmistim insaattan eve girmek hem guzel hem zormus ama tum ev sahibi olmak isteyenlere insallah Rabbim nasip eder
tamam kurtulmayayım, sorun değil, sana her zaman yardım ederim
sen tüm fotoğrafları hele bir ekle, ben tek tek sana eksik noktaları söyleyeceğim..
şimdi o saatin yerine de başka saat bakayım internetten, o saat daha çok country, rustik evlere daha uygun, oraya başka birşey lazım:44:
şimdiii, tvnin altındaki vazolara gelince..o vazolar, balkon ya da mutfağa daha uygun kaçar gibi geliyor, o ortama uymamış.
tv altına ya da yanına yaptıracağın üniteyi nasıl kullanacağını düşün, ona göre birşeyler yaptır derim..
kalorifer peteğinin oraya kütüphane yaptırırsan perden kötü durabilir, haberin olsun.. neden tv ünitesinin orayı aynı zamanda kütüphane olarak ta değerlendirmiyorsun? mesela o yaptıracağın wenge rafların bir bölümü kitaplık vazifesi görebilir
halı evet desenli kötü durabilir, antrasit renginde bir halı perdeyle çok uyumlu olabilir, leke de tutmaz..ya da kanapelerin renginde bir halı da leke tutmaz..krem kesinlikle önermem, sürekli temizliğiyle uğraşırsın
ben koltuklarını çok beğendim, perdelerinle çok uyumlu olmuş, çiçek desenlerinin bir bölümüyle perde rengi aynı yanılmıyorsam..işte o renk tonlarında bir halı bakabilirsin..antrasit gibi galiba..
güzel bir ev güle güle oturun
oturma odasının boş araziye bakması güzel evlerle iç içe olacağına
sadece banyo biraz karışık geldi gözüme desenlerden dolayı
Huzurla oturun eksıklerınızı tamamlayınca mukemmel olucak eminim:))tarla,çim manzarası beton manzarasından çok iyidir keyıflı kahveler..
mutfak yatajk odası vs yokmuuu
o cıceklı odayı cok begendım gerek manzarası gerek koltuklar ama sadece o perdeler salık normal uzun olsaymıs daha guzel olurmus bence
Her şeyiniz çok güzel, Allah iyi günlerde oturmak nasip etsin inşallah.
Saol canim
Perde vizon mavileride koltuklarda var haliyi vizon rengi yapsam cok bogarmi bilmiyorum dedigin Renkteki halilara bakacagim Birde kremin koyu bir tonu var badem rengi gibi buda olur gibi ama ben o saati pek yakistirmistim ya neden olmamis ya icindeki mavi tonu tutmustu ya vazolarida ona uysun diye almistim pembe guller de koyacaktim ben ya peki siz ustasiniz bide sence o vazolari kaldirinca baska ne yapabilirim raf taktirmam epey zaman alabilirde eşim iki kosesine canli cicek koyalim dedi nasil olur ve cicek nasil olmali
canım bu linkte beğendiğim kitaplık modelleri vardı o boş petek üsütnde ki duvar için
nasıl olur bunlardan biri tabi ki wenge rengi olacak
yada bunu da erteleyeceğim seneye tv ünitesini kitaplıklı bişey bakacağım
6200853 Mira Tv Ünitesi | Tepe Home
bu tarz bişey düşünüyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/sorular-sorunlar-tavsiye-oneriler/546466-kitaplik-secelim-miii.html
ikisi olsa oda kalabalık mı durur
birde o kısma bir kitaplık hayalim ama ya oturacağım berjerime bir de puf yaptıracağım ayaklarımın altına kahvemide alacağım kitabımın keyfini çıkaracağım
(tabi çocuklardan ve işten arta kalan zamanda )
olma mı yaaaa
bu tarz bişey de eğer o kısmı doldurursa ben de 2 tane altlı üstlü raf yaptırsam
zaten çok kitap koymıyacağım okumakta olduğumu ve okuyacaklarımı koyacağım
3 ünden birini seçelim hadi :)
Salon mobilyaları dışında çok beğendim. Güle güle oturun...
canımm, o tepe home tv ünitesi çok güzel ve anladığım kadarıyla 2 parça, yani sana yeter gibi..
eğer tepe'dekini alacaksan diğer raflara gerek yok, bu sefer çok boğar..zaten raflar küçük değil anladığım kadarıyla, tv ortalanıp çakılmış, yanlara konan büyük raflar çok zorlama gösterecek orayı..
şu an bütçen uymuyorsa bekle, düzgün birşey alırsın seneye..sırf doldursun diye alma birşeyleri..benim de şu an bütçem elvermiyor, değişiklikler için bekliyorum..salonda dikkat etmedin mi, doğru düzgün yan sehpam bile yok..
gelecek olan senin evine gelmesin, sana, senin muhabbetine gelsin..ben böyle bakıyorum olaya, kimin ne dediğine fazla takılma..
ben olsam bekleyip, güzel birşey alırdım, bunları yıllarca kullanacaksın neticede, parana yazık..
eviniz çok güzel güle güle oturun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?