Hayirli olsun öncelikle eviniz.Antre ve kapilar cok güzel.Güle güle oturun insallah.
çok güzel olmuş herşeyiniz mutlulukla yaşayın
bu rengi en çok bu tual serisinde çok beğendim
sandalyeleri bu ton düşündüm bir ara ama dediğim gibi kesin değil
Tual Yemek Odası Takımı - İstikbal Mobilya
istediğim yeşil kahve tonlu yastığı şimdi bulamadım ama bulunca ekliyeceğim canım
çok saol canımMutfak ve oturma odanızı güzelmiş.Güle güle oturun.
önemli değil ne olacak kızma kızmaMsj tekrarı.
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.........
kesin olmamakla birlikte halılarım bu şekilde oturma odamın ki henüz gelmedi
ablacım valla dost acı söylermiş. senin ev benim gözümü çok yordu. özellikle banyon. tavandan tabana kadar her yer detaylarla dolu. keşke bazı yerlerde sadeliğe kaçsaymışsın. evinde en sevdiğim yer yatak odan oldu.
ben oturma odası-salon ayrılığını sevemiyorum ama bence oturma odasını salon olarak kullan. salon dediğin yeri günlük kullan.
mutfakdaki renk seçimlerin güzel olmuş ama keşke alt dolaylar siyah, üst dolaplar beyaz olsaymış. mutfağını daha geniş ve ferah gösterirmiş.
yatak odan ise çok sade ve güzel olmuş. ben yatak odasında beyaz sevenlerdenim. asla başka renk düşünemiyorum. bu seçimini çok beğendim.
tavanlardaki köpüklere bayıldım. onlar odalara çok derinlik katıyorlar. özellikle de banyolara...
canımmm baktım halılara..
salon güzel, uymuş ama mutfağı keşke düz koyu renk birşey alsaydın..
oturma odasına çok desenli alma, koltukların desenli..
güle güle kullan canım
ablacım valla dost acı söylermiş. senin ev benim gözümü çok yordu. özellikle banyon. tavandan tabana kadar her yer detaylarla dolu. keşke bazı yerlerde sadeliğe kaçsaymışsın. evinde en sevdiğim yer yatak odan oldu.
ben oturma odası-salon ayrılığını sevemiyorum ama bence oturma odasını salon olarak kullan. salon dediğin yeri günlük kullan.
mutfakdaki renk seçimlerin güzel olmuş ama keşke alt dolaylar siyah, üst dolaplar beyaz olsaymış. mutfağını daha geniş ve ferah gösterirmiş.
yatak odan ise çok sade ve güzel olmuş. ben yatak odasında beyaz sevenlerdenim. asla başka renk düşünemiyorum. bu seçimini çok beğendim.
tavanlardaki köpüklere bayıldım. onlar odalara çok derinlik katıyorlar. özellikle de banyolara...
aaaaa kim gelmiş!
Tuğçe benim eve de uğradın mı
saol tuğçeçiğim ben banyomu pek seviyorum ama ruhuma çok iyi geliyor
bana halılar konusunda ne diyeceksin peki
bu gün mutfağıma bir halı aldım sanat halıdan açıkcası aşık oldum halıya hem antibakteriyel hem de ipek halı gibi parıldıyor hem de çift taraflı açık koyu görüntüsü var ve hafif bir halı ki temizlemek için böyle bir şey istiyordum
Sanat Halı | Halıya İşlenen Sanat
bu linkde ki acoustic 4504 hala almadıysanız tavsiye ediyorum
sanırım o benimle ilgili bir durum. çok ben beyaz herşeyi seviyorum. evin bazı noktalarında annemle yaşayacağımız ev şu yapılıyor inşaat halinde. şubat gibi biticek ve taşınacağız. beyaz ağırlıklı olsun istiyorum evimiz. inşallah gönlüme göre döşeyebilirim de buraya ben de resim koyarım
halılarını çok beğendim ben. renk seçimleri çok doğru olmuş bence. bir ömür huzurlu, mutlu oturursun umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?