Sonunda Kadis'in Yeni Evi

• Konu Sahibi Konu Sahibi kadis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Teşekkur ederim ama yoruldum bir halilara bakacagim daha da biseye bakasim yok

güle güle otur canım çok şık döşemişsin evinde güzel MAHAŞALLAH
salonunda ki tülün modeli benim çok hoşuma gidiyor hep beğenmişimdir o modeli

yeni eviniz hayırlı olsun.
sadece oturma odanızdaki çiçek desenli tekli koltuklar gözümü yordu.
genel anlamda eşya seçimleriniz güzel.
yatak odanız ferah,Allah ağzı tadıyla oturmayı nasip etsin.

Cok saolun yatak odam eve ferah ve sade olsun istedim komidinleri bile yaptirmadim

güle güle Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah oturma odanı niye salon olarak kullanmıyorsun salondaki eşyaların tam oturma odası eşyası onları kaplatsanda model olarak pek birşey değiştirmez bence hem diğer odan daha güzel

Canım sıkma canını, bütçen biraz rahatlayınca gönlünce yaptırırsın diğer işleri..
Sen en çok hangi renkleri seviyorsun, evde hangi renkler olsa huzur duyarsın, önce onu söyle bana..ona göre beraber araştırıp bir seçim yapalım..

canımm, hiç merak etme, English Home madem bu kadar seviyorsun, zaman zaman kırmızı masa örtüleri de satıyor, onları takip et hem fiyatları uygun hem de çok sevimli şeyler oluyor..
ben de oranın yeni yıl için kırmızı/kar taneli masa örtüleri vardı, geçen sene kaçırdım, kısmetse bu sene almak istiyorum

Kadiscim iyi günlerde, huzurla kullan..
İleride bütçe biraz bollaşınca English Home'da çok güzel yatak örtüleri var, sonra buraya güzel bir yatak örtüsü alabilirsin
Tartıyı da kaldır or'dan, fazla tartılmamak için sık tartılmak iyi değilmiş, ben de zırt pırt tartıya çıkardım eskiden..şu ara Yasemin Soysal'ın Tek Şişman Beyniniz'i okuyorum, tavsiye ederim..o kitabı okuduğumdan beri haftada sadece bir kez tartıya çıkıyorum

tamam yatak örtün varmış, şimdi geçmiş mesajları okudum, yatak örtüsü almana gerek yok ama ört lütfen!

Saol canim benim tartiya biz ailecek her gun cikiyoruz galiba aslinda yeri bazanin alti 10 kilo verdim ama temmuz 16 dan beri buyuk basari

tamam yatak örtün varmış, şimdi geçmiş mesajları okudum, yatak örtüsü almana gerek yok ama ört lütfen!

Bende ortu sevmiyorum ya pike ortmek daha kolay geliyor kisinda battaniye atiyorum tamam her sabah serip toplamak iskence ya bide calisinca zamanla yarisiyorum sanki sabahlari birde hediye gelecek bir yatak ortusu pembe cicekli falan yeter bana

aslinda kahveye uyacak tonda onemli pudra pembesi duvar kagidi var o odada baktim uydu gibi yesil turuncu pembe olabilir capicino nasil olur

Saol canim benim tartiya biz ailecek her gun cikiyoruz galiba aslinda yeri bazanin alti 10 kilo verdim ama temmuz 16 dan beri buyuk basari

süpersinnnn
ben de doğumdan sonra 9 ay içinde 22 kg verdim, oğlumun ilk doğumgününde 56 kiloydum..
sonra aralık başında tatile yurtdışına gittik, orada değişik yemek tadıcam diye kilo aldım:-(( sonra da sıkmadım kendimi vermek için, 4-5 kilo almışım..
şimdi yeniden diyetteyim, ben de 8. takımdayım, gayet güzel gidiyor şu ara, 57 leri gördüm çok şükür..ama 50 olsam süper olacak..

bu arada yeşil dediğin nasıl bir yeşil?
ton çok önemli biliyorsun, pembeyle sırıtabilir yeşil ve turuncu :44:

teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere olsun
evet bizde artık o küçük odada oturmaya başladık gibi
zamanla düzene girecek sanırım

Evinizde sağlıkla mutlulukla oturun inş. çok güzel olmuş eksikler var tabi ama hem ev almak hem eksikleri tam yapmak zor bizde inşaattan girdik eve ve şimdiden düşünüyorum kafamda çok şey var ama para kalmadı inş. zamanla hepsi olur :)

Cok tesekkur ederim sizinde eviniz hayirli ugurlu olsun tatli telaslar yasiyacaksiniz Allah yardimciniz olsun

Hayirli olsun öncelikle eviniz.Antre ve kapilar cok güzel.Güle güle oturun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…