öncelikle yeni evinizde huzurla mutlulukla oturun...soruldu mu bilmiyorum...antrenin tavanı dikkatimi çekti...asma tavan içindekiller desenli olanlar nedir?
Kadis hayırlı olsun eviniz.
duvar boyanı,yeni aldığın koltuk takımını,antredeki faynasları çok beğendim.
başkada benim zevkime uygun birşey göremedim
eksikleri dert etme
ömür biter eksik bitmez
evin içine girdin ya gerisi olur
allahın izniyle...
güle güle huzurla otur...
yeni eviniz hayırlı olsun.
sadece oturma odanızdaki çiçek desenli tekli koltuklar gözümü yordu.
genel anlamda eşya seçimleriniz güzel.
yatak odanız ferah,Allah ağzı tadıyla oturmayı nasip etsin.
Beklemek mantikli evet bi sene sonra istedigimi alirim insallah bu oda halisini da buldugumda kapanmis olacak antre halimdada karar verdim sanki ama salonu ne yapsam bilmiyorum sandalyeler kaplanacak acil tarafindan benim bu oda icin dusuncelerim soyleydi sandalyeleri yesil kahve tonlarinda tepe homeda yastigini gormustum bulursam eklerim o tarz kumasla kaplayip kirlentleri runnerini ve perde fonlarini yapmak ayni kumastan tulude degistirmek konsolu hic koymamak bu sekilde. ama malesef maddi sikinti olunca kaldi ve kumasda bakmadim sandalyeleri yine deri olsun dedi kac dosemeci gezdiysem 400 tl falan dediler ama gelin gorunki ben hala kararsizim ama bu perdelerdende bu goruntuden de cok sikîldim koltuklar deri minder kiliflari degistirsem ne renk olabilir canim Aysecigim ve diger bayanlar siz olsaydiniz ne yapardiniz bu koltuk ve sandalyelere
o pembe masa örtüsü falan uymamış diyenler için bir de boş halini yüklemek istedim
önceden almıştım bu takımı english home dan
evet belli ki uymadı ama ben çok severek aldım :)
başka masa örtüsü alacağım ama şart
gece çektim bu resimleri birde boyutunu küçültmekle uğraştım işe geldim işe başlamadan ekliyeyim dedim
ve de yatak odam
aslında perdelerim çok güzel ama akşam olduğu için mi böyle çıkmış anlamadım
birde gündüz çeker eklerim bakalım ne diyeceksiniz
Kadiscim iyi günlerde, huzurla kullan..
İleride bütçe biraz bollaşınca English Home'da çok güzel yatak örtüleri var, sonra buraya güzel bir yatak örtüsü alabilirsin
Tartıyı da kaldır or'dan, fazla tartılmamak içinsık tartılmak iyi değilmiş, ben de zırt pırt tartıya çıkardım eskiden..şu ara Yasemin Soysal'ın Tek Şişman Beyniniz'i okuyorum, tavsiye ederim..o kitabı okuduğumdan beri haftada sadece bir kez tartıya çıkıyorum
İleride bütçe biraz bollaşınca English Home'da çok güzel yatak örtüleri var, sonra buraya güzel bir yatak örtüsü alabilirsin
Tartıyı da kaldır or'dan, fazla tartılmamak içinsık tartılmak iyi değilmiş, ben de zırt pırt tartıya çıkardım eskiden..şu ara Yasemin Soysal'ın Tek Şişman Beyniniz'i okuyorum, tavsiye ederim..o kitabı okuduğumdan beri haftada sadece bir kez tartıya çıkıyorum
tamam yatak örtün varmış, şimdi geçmiş mesajları okudum, yatak örtüsü almana gerek yok ama ört lütfen!
Canım sıkma canını, bütçen biraz rahatlayınca gönlünce yaptırırsın diğer işleri..
Sen en çok hangi renkleri seviyorsun, evde hangi renkler olsa huzur duyarsın, önce onu söyle bana..ona göre beraber araştırıp bir seçim yapalım..
Saol canim benim tartiya biz ailecek her gun cikiyoruz galiba aslinda yeri bazanin alti 10 kilo verdim ama temmuz 16 dan beri buyuk basari
bu rengi en çok bu tual serisinde çok beğendim
güle güle Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah oturma odanı niye salon olarak kullanmıyorsun salondaki eşyaların tam oturma odası eşyası onları kaplatsanda model olarak pek birşey değiştirmez bence hem diğer odan daha güzel
Evinizde sağlıkla mutlulukla oturun inş. çok güzel olmuş eksikler var tabi ama hem ev almak hem eksikleri tam yapmak zor bizde inşaattan girdik eve ve şimdiden düşünüyorum kafamda çok şey var ama para kalmadıinş. zamanla hepsi olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?