- 3 Ekim 2010
- 134
- 35
- 318
- Konu Sahibi siskelebegidefne
-
çok geçmiş olsun canım. önceki konularını bilmiyorum ama yaşadıklarına çok üzüldüm.. eşinin şiddet eğilimi var mıydı yoksa yaşadıklarınız mı sizi bu raddeye getirdi bilemiyorum. patlama noktası olmuş. Bazen içte biriken şeyler böyle en ufak bir sorunda büyüyor ve bu hale gelebiliyor. Artık geri dönüş çok zor olur. Ailenle birlikte güzel günlerin olur inşallah. yaşadıklarını en az hasarla atlatmanı dilerim.
ailen baban destekliyosa sakın dönme bıtmez cunku dayaklar iyi yapmışsın şıkayet ederek Allah hakkında hayırlısını versin bundan sonra eşinın çocuğunuza davranışları nasıldır peki şiddet eğilimli insanlar malesef sadece eşlerine değil cocuklarınada aynısını yapıyolar umarım eşin öyle şeyler yapmıyodur
aileniz arkanızda ve güzelde bir işiniz var bence sizi döven bu adamla bir daha nekadar özür dilese bile barışmayın.
aramiyormu. Nolmus sonrasindaki gelisme ne sen ben sikayetcigim dedinmi karakolda. O suan sana kizginmi acaba..
Ailem kesinlikle barışmamı istemiyor. Bu evliliğe çok gönüllü değillerdi zaten =(
Küçüçük bebeğim malesef kötü şeylere tanık olduk,allahtan çok küçüktü.. Ama artık bu evliliğin onun içinde uygun olmadığına karar verdim. Babasız büyüyecek belki ama huzurlu ve mutlu bir evde büyüyecek. Tek tesellim bu.....
Çok geçmiş olsun canım,çok üzüldüm,verilmiş sadakan varmış ki Allah seni evladına bağışlamış..
sakın yolundan dönme,sakın affetme,düzeleceğini düşünme,hatta daha da hırçınlaşacaktır seni böyle kararlı görünce,savcılıkla görüş gereken tedbirleri de al,herşey beklenir çünkü ondan,hakkında hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?