Sonunda karakollukta olduk !

siskelebegidefne

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
134
35
318
Merhaba arkadaşlar,

Başımdan geçen olayları kısaca anlatmaya çalışacağım. Daha önce açtığım 2 konum vardı.
İlki bebeğimle baba evine dönüşümdü. 2.' si ise, Aile Terapisinden sonra eşimle barışmamızdı...

Şu an malesef yine baba evindeyim. Artık dönmem mümkün değil. 2,5 yıldır katlandığım işkenceyi inşallah yakın zamanda sonlandıracağım..

Kocaman bir hayal kırıklığı yaşıyorum, kocaman bir boşluk ve hiçlik hissi. Değersizlik.. Boşa giden emekler..

Boşanmak zor bir süreç az çok tahmin ediyorum ama bazende tek çözüm malesef..
Yaşadıklarımın hangisini anlatayım bilemiyorum o kadar çok ki... Kısa kesip en son olayı anlatacağım sadece..

Eşimle araba kullanıyorduk.. Dalga geçmeye başladı ve ufak ufak hakaret etmeye. Bende zaten soğuktum ona karşı tahammül edemedim daha fazla ve bu şekilde kullanmak istemediğimi söyleyip indim arabadan. Eşim çok sinirlendi bu hareketime, beni zorla arabaya bindirmeye çalıştı küfürler hakaretler, ben direnince tuttu kafamı arabaya vurdu =(
Ben tekrar inmeye çalışınca bi kaç tanede yumruk attı kafama ! Sürüceksin,gidemezsin,geberticem seni,öldürem seni !

Ben araçta sinir krizi geçirdim tabi.. Korku,acı.. Özürler dileyip ağlıyo zırlıyo pislikte... Hastaneye gitmek istedim, gerçekten kötüydüm.Baş ağrısı mide bulantısı. Belkide beyin kanaması geçiriyordum.. Bebeğim evde annemleydi aslına bakarsanız tek düşündüğüm oydu.. Beni hastaneye götürdü. Onu kayıta aldılar beni hemen acile götürdüler. Orda doktora başıma gelenleri anlattım. Adli olay polis çağırmak zorundayız dediler. İyi çağırın dedim. Eşim duydu tabi, bana sürekli yalvarıyo doktora ve güvenliğide ben bişey yapmadım kafasını çarptı diyor ! Bana sakinleştirici yapıldı. Polis geldi,ifade için beni götürdüler,onuda aldılar tabi.

2 haftadır baba evindeyim. Kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde görüşmüyorum.
Allah razı olsun çok mükemmel bir ailem var,çok güzel bir işim var... Şunu anladım ki huylu huyundan vazgeçmiyormuş, sadece bir süre gizleyebiliyormuş !

Bir an önce defolsun gitsin hayatımdan başka bi şey istemiyorum...

İnşallah daha kötü şeyler yaşamadan boşanırsınız.
En çok çocuğunuza üzüldüm.
Öfke kontrolü olmayan birinden iyi bir baba da olmazdı zaten.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

çok geçmiş olsun canım. önceki konularını bilmiyorum ama yaşadıklarına çok üzüldüm.. eşinin şiddet eğilimi var mıydı yoksa yaşadıklarınız mı sizi bu raddeye getirdi bilemiyorum. patlama noktası olmuş. Bazen içte biriken şeyler böyle en ufak bir sorunda büyüyor ve bu hale gelebiliyor. Artık geri dönüş çok zor olur. Ailenle birlikte güzel günlerin olur inşallah. yaşadıklarını en az hasarla atlatmanı dilerim.

zaten önceden kendini göstermiş
bi erkek hiçbi zaman değişmiyor malesef neyse o yani değiştim hikayeleri boşa
neyse ki ucuz atlatmışsınız hem de işiniz var ne güzel maşallah

ailen baban destekliyosa sakın dönme bıtmez cunku dayaklar iyi yapmışsın şıkayet ederek Allah hakkında hayırlısını versin bundan sonra eşinın çocuğunuza davranışları nasıldır peki şiddet eğilimli insanlar malesef sadece eşlerine değil cocuklarınada aynısını yapıyolar umarım eşin öyle şeyler yapmıyodur

Teşekkür ederim. Malesef ilk değil , evliliğimin başından beri bu öfke patlamalarını yaşıyorum. Diğerleri daha çok eşya kırıp dökme oluyordu adam şimdi direk bana yöneldi =(

gücü sadece kendinden fiziksel olarak daha az güçlü kadına yeten erkekğe adam, insan sıfatını çok görüyorum.
kendi analarına birisi küfretse dünyayı yakan şeref yoksunları söz konusu kendi evlatlarının anaları olunca düşman kesiliyorlar.
bundan sonra daha bir hayat yaşamanızı ve çok mutlu olmanızı temenni ediyorum.

Ailem kesinlikle barışmamı istemiyor. Bu evliliğe çok gönüllü değillerdi zaten =(
Küçüçük bebeğim malesef kötü şeylere tanık olduk,allahtan çok küçüktü.. Ama artık bu evliliğin onun içinde uygun olmadığına karar verdim. Babasız büyüyecek belki ama huzurlu ve mutlu bir evde büyüyecek. Tek tesellim bu.....

Öncelikle geçmiş olsun diyorum yaşadıkların gerçekten çok zor ama ailenin arkanda olması
ekonomik özgürlüğünün olması ve en önemlisi kocamdır sever de döver de mantığında olmadığın için çok şanslısın
ve çok güçlüsün zorlanacaksın üzüleceksin ve yıpranacaksın ama sadece 2,5 yılık emeğin boşa gitti bir ömür harcayıp da
hayıflananları görünce tekrar çok şanslısın demek istiyorum.

diğer konularınızı okumadım ama yaşadığınız son olaya çok üzüldüm
malesef huylu huyundan vazgeçmezmiş,özellikle erkeklerin değişimi çok zor sadece kısa süreliğine gözü boyarlar okadar

Eski konularını bilmiyorum

Eşin psikopatmış
Ayrılman en mantılı olan
Sana da çocuğuna da zarar verebilir

aramiyormu. Nolmus sonrasindaki gelisme ne sen ben sikayetcigim dedinmi karakolda. O suan sana kizginmi acaba..

Hemde nasıl arıyor. Kendiside aileside. Ama hiçbir şekilde muhattap olmuyorum. Benim için konuşulacak tek şey kaldı. O da boşanma mevzusu. Aileside özellikle şikayetimi geri almam için aradılar. Terbiyesizler. Susup oturacaktım aşşağıya,kocamdır iyi yapmıştır ! diyecektim herhalde !

Hakkında dava açılacak canım. Şikayetimi yaptım. O ifadesinde ben yapmadım,kafasını çarptı demiş !
Ama benim kapı gibi darp raporum var...

Kızgın değil. Köpek gibi pişman. Acayip salak saçma mesajlar atıyor,konuşalım barışalım tedavi olucam bilmem ne. 2,5 yıldır duyduğum şeyler yani. Ama artık yemiyorum!

çok geçmiş olsun size yaşadıklarınız çok zor şeyler...

bir erkeğin değişeceğim demesine asla inanmamak gerekiyor..

huylu huyundan asla vazgeçmiyor...

bundan sonraki hayatınızda bebeğinizle birlikte huzurlu, mutlu günler sizi beklesin inş.

bazen boşanmış ailenin cocuğu olmak aynı evde olup hergun hır gur gormekten ıyıdır tabi babasıdır belli şartlar altında görecektir ama keşke benim annemle babamda boşansaydı da ben bazı şeylere maruz kalmasaydım

Çok geçmiş olsun canım,çok üzüldüm,verilmiş sadakan varmış ki Allah seni evladına bağışlamış..
sakın yolundan dönme,sakın affetme,düzeleceğini düşünme,hatta daha da hırçınlaşacaktır seni böyle kararlı görünce,savcılıkla görüş gereken tedbirleri de al,herşey beklenir çünkü ondan,hakkında hayırlısı...

Daha önce affettim. Bi çok defa. Kırıp döktü,bağırdı çağırdı,hırpaladı. Ama artık yeter bende insanım. bana zorluk çıkaracak,başıma bela olucak biliyorum ama her şeyi göze aldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…