Gelinlik Modelleri Sonunda karar verdim işte gelinliğim...

modeli çok beğendim canım...zaten benim favorilerim arasında ama ben boydan kaybettiğim için üzerimde düşünemiyorum.....buketin ve ayakkabında çok hoş uyumlular.......

herşey gönlünce olsun,mutluluklar dilerim.....

Arkadaşım , hepsi çok güzel , çiçeğin renkleride ,
fakat çiçek top gibi duruyor.aynı renklerde canı çiçek ,çok daha hoşolur :49:
sağol canım:16:
nişanlımda aynı şeyi söyledi,disko topu gibi dedi çiçek için:9: karar verdim altına tül koydurtucam ve o kadar yuvarlak yaptırmıcam buketi :34:
Çok çok güzel bayıldım canım.Özellikle kollar çok hoş normalde bolero tipi kolları hiç sevmem ama bu çok guzel gercekten.Bende gelin ayakkabımı renkli düşünüyorum.Güle güle mutlulukla giy inş.:):):46::46::46:
çok teşekkür ederim canım :16: kolları bolero gibi diil alttaki gamze özçelikin kolları gibi olacak ama,gerçi onuda sölemiş olabilirsin :26:
modeli çok beğendim canım...zaten benim favorilerim arasında ama ben boydan kaybettiğim için üzerimde düşünemiyorum.....buketin ve ayakkabında çok hoş uyumlular.......

herşey gönlünce olsun,mutluluklar dilerim.....
teşekkür ederim tatlım,amin inşallah... :16: benimde boyum çok uzun değil kuzum 1.67yim topuklu falan yapıcaz bişiler sende düşünebilirsin bence:34:
süperrrrr! mutluklar dilerim canm :))
teşekkürler kuzum:16:

Kızlar sonunda karar verdim,hiç aklımda olmayan ve özellikle aşkucumun çok beğendiği şu modelde karar kıldım.
Yorumlarınızı beklerim... :16:
Bu arada gelin çiçeğimi ve ayakkabılarımı da bu renk ve modellerde düşünüyorum sizce nasıl olur kızlar,uyar mı bu gelinliğe?

Eki Görüntüle 354647 Eki Görüntüle 354648 gelinliğim bu olacak nasipse,dikiliyor...

ama kolları şöyle olacak kızlar

Eki Görüntüle 354651

gelin buketini ve ayakkabıları ise şöyle düşünüyorum,gelinliğimin rengi kreme yakın kırık beyaz oluyor,sizce uyar mı bu ayakkabı ve çiçek?

Eki Görüntüle 354652 Eki Görüntüle 354653

Eki Görüntüle 354654 Eki Görüntüle 354655

yorumlarınızı alayım fıstıklaaaar:34:

benim gelinlikçim de bu modeli önerdi. Çok güzel duruyor üstte dedi. Ben farklı bir modele karar verdim ama bu da çok şık gerçekten :) Güle güle giy, çiçeğini de çok beğendim ama ayakkabı için biraz daha farklı bir model düşün derim.

benim gelinlikçim de bu modeli önerdi. Çok güzel duruyor üstte dedi. Ben farklı bir modele karar verdim ama bu da çok şık gerçekten :) Güle güle giy, çiçeğini de çok beğendim ama ayakkabı için biraz daha farklı bir model düşün derim.

teşekkür ederim canım:16: ayakkabının bulursam önü açık olanını alacağım nasipse ama renk ve sadelik olarak bundan yanayım:34:

gelinliğin çok hoş gerçekten çok zarif allah mesut etsin fakat ayakkabılar daha şık olmalı bence sade ve daha hoş durabilecek bi model forever new de bulabilirsin mesela böyle bir şey

$2012-Forever-New-Topuklu-Ayakkabı-Modeli.webp

gelinliğin çok hoş gerçekten çok zarif allah mesut etsin fakat ayakkabılar daha şık olmalı bence sade ve daha hoş durabilecek bi model forever new de bulabilirsin mesela böyle bir şey

Eki Görüntüle 367811

teşekkür ederim canım...:16: çok güselmiş gerçekten bu ayakkabılarda bayıldım...
nişanlımda aynı şeyi söyledi daha şık seçelim dedi ve haftasonu sipariş ettik ayakkabılarımı.özel yapılıyor ayağıma göre inşallah rahat ederim...

Gelinliğe, ayakkabı-buket kombinine bayıldım :) Mutlu günleriniz olur inşallah.

Acaba nerde diktiriyorsunuz, ben de bu modeli çok beğenmiştim. Diktirmeye karar verirsem en azında daha önce yapmış olan birini tercih edeyim :)

teşekkürler tatlım:16:
bakırköyde diktiriyorum canım,paris modaevinde...

nişanlımında beğenisine kulak vererek gelinlik ayakkabımın seçimini şu şekilde yaptım canlar...

$Fotoðraf0166.webp $Fotoðraf0167.webp $Fotoðraf0169.webp

bu model yapılıyor ayakkabım ama ben üstündeki taşı istemedim,sizce taş koydurtayım mı yoksa taşsız mı kalsın kızlar?sizce nasıl?

zevklerimiz uyuşuyor galiba bende bu gelinliği ve gamze özçeliğin kol tarzını çok beğeniyorum. :) benimde düğünüm eylülde daha gelinlik işine adım atmadım sadece sormakla yetiniyorum.Sadece merak ettim provalar ne alemde gidiyor? son hali varmı gelinliğinin?

Çook güzel gelinlik modeli dantelde şıklığını o kadar bütünlüyor ki.. Allah olmayanlarada versin :)))

Back
X