Şimdi şöyle anlatayım.
Birlikte keyifli vakit geçiren, cinsel paylaşımı da olan iki kişiydik. Yani öyle bir saat görüş sonra herkes evine şeklinde bir şey değildi. Birlikte alışveriş yapıp evde dolap yerleştiren, yemek yapan, planlar yapan, salonda uzanıp saatlerce sohbet edengillerdendik. Sevgililik aşamasına geçiş isteğim veya talebim olmadı, hani sevgili olamadık ondan hırslıyım gibi bir durum yok aslında. Zaten farklı sebeplerden olayı bitiren benim.
O her sabah daha ben uyurken günaydın mesajıyla güne başlayıp (her sabah ama), gece yatarken iyi geceler ile bitiren, ben yatıyorum dedikten sonra online olursam "haa bana uyuyorum deyip uyumuyorsun demek" diyen, "sen kime onlinesın, benden başka kiminle konuşuyorsun" diyen, bir yere gittiğimde "niye bana haber vermedin", telefonuma mesajlar geldiğinde "o kim, bu kim, kızlarla ne konuşuyorsun, beni anlattın mı, nasıl anlattın, ver bakıcam ne dedin benim için" diyen, uzun süreli sevgililiklerinde doğum kontrol hapı tercih ettiğini söyleyip arkasından "yani biz seninle ileride olursak..." diye ağzından kaçırıp susan taraftı. Sevgililik talebi onun da olmadı, ben bitirmesem ileride bir şeyler değişir miydi bilmiyorum açıkçası.
Selamlaşmak selamlaşmamak değil aslında mesele. Yani dün selamlaşmadık evet, hiçbir şeyim eksilmedi. Ama ben insanlarla kötü ayrılmayı sevmiyorum. Aramızda bir kavga gürültü olmadı, tatsızlık yaşanmadı, sosyal ortamda karşılaşınca bir merhaba demenin nesi kötü? Ki son laflarına kadar herhangi bir sorun olmadan yazışıyorduk da. İyi kötü bir şeyler paylaşmış iki insan olarak birbirimizi tanımazdan gelecek raddede olmamız, ne bileyim...
Ahaha ay destan yazmışım bu arada kusura bakmayın