sonunda karşıma da çıktı. yüzsüz

valla üçünü birden yaptım gibi :) neler olacak göreceğiz

Erkek arkadasina soyleme sakın huylandirma adami ben olsam abime soylerdim gozunu korkuttururdum aile buyuklerime. Polislik bir durum yok bence havlayan kopek isirmaz sana bisey yapacak olsa sinsice hareket ederdi gorusecegiz demezdi.
erkek arkadaşımın sorunlu bi tip olduğundan haberi vardı zaten. bir önceki konumdan da haberi var dolayısıyla söylemekten çekinmedim.

Bence hem abine hem sevgiline anlatmalisin. Bi gözünü korkutsunlar su serefsizin. Yuzsuze bak hem aldatmış hemde vazgeçmiyor

kesinlikle bu yüzden uğraşmak istememiştim. ama keşke dememek için yapıyorum ne sonuç çıkacak ben de merak ediyorum

o anki söyleme şekline böyle cevap veremezdim, zaten ukala kendini daha da yüceltmesine izin vermek istemedim.

Bence hem abine hem sevgiline anlatmalisin. Bi gözünü korkutsunlar su serefsizin. Yuzsuze bak hem aldatmış hemde vazgeçmiyor
ikisine de söyledim. sevgilim geri planda duracağını söyledi şuan abin gerekeni yapar dedi.

Mantikli... ins devami gelmez kurtulursun bu beladan
inşallah. ama bi haddini bildirmek gerekiyor yine de içimin yağları erir şöyle bi :) valla şansı varsa abimden korkmayı tercih eder aksi halde sevgilimin bir zamanlar boksla uğraştığından haberi yok :)

inşallah. ama bi haddini bildirmek gerekiyor yine de içimin yağları erir şöyle bi :) valla şansı varsa abimden korkmayı tercih eder aksi halde sevgilimin bir zamanlar boksla uğraştığından haberi yok :)
Hadi yaa :) umarim tekrar seni rahatsiz etmez yoksa bokstan haberi olacak gbi gözüküyor.
Ha bu arada araban var sanirim baktin seni rahatsiz edecek arabaya bin kitle kapilari bas gaza. Yada arabayi ustune sur

Hadi yaa :) umarim tekrar seni rahatsiz etmez yoksa bokstan haberi olacak gbi gözüküyor.
Ha bu arada araban var sanirim baktin seni rahatsiz edecek arabaya bin kitle kapilari bas gaza. Yada arabayi ustune sur
aynen öyle. umarım yapmama gerek kalmaz

Ailesine söylesen. Direk babasının karşısına çıkıp.
Şayet benim kardeşim böyle yapsa kız babamın karşısına çıkıp söylese babam sağlam kemik bırakmaz onda. Sen başkasının kızını nasıl tehdit edip kolunu morartırsın diye.
Hoş babamdan önce ben yaparım

babası hayatta değil. annesine de söylemem bir şeyi değiştirmez yüz göz olduğuma değmez. ama eğer hayatta olsaydı yapabilirdim iyi bir ders olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…