elalemin cocugunun aklı fikri yok mu dahil olup olmamak kendi tercihi.Valla birine soyleyecekseniz kendi abinize soyleyin napiyorsaniz yapin elalemin cocugunun basini belaya sokmayin eski sevgilinizle.
böyle bir şey yapabileceğini zannetmiyorumKendi sevgilinize lütfen söylemeyin başına is açabilir ailenizle paylaşın karar verin ne yapılması gerekiyor
valla üçünü birden yaptım gibi :) neler olacak göreceğizMaalesef bir erkeğin şiddetinden korunmak için yine bir erkeğin yardımına ihtiyaç duyuyoruz. Yani abinize söyleyin bu durumda ilk etapta. Tekrarı olduğunda kesinlikle şikayet edin ,istediğiniz gibi bir sonuç çıkmayacak olsa dahi şikayet edin muhakkak. O durumda erkek arkadaşınıza da söylersiniz. Sürekli bu durumu saklamak sevgiliniz ile güven problemi yaşamanıza sebep olur. O nedenle şimdilik abinize söyleyin ama tekrar ederse hem şikayet edin hem de erkek arkadaşınız ile paylaşın.
erkek arkadaşımın sorunlu bi tip olduğundan haberi vardı zaten. bir önceki konumdan da haberi var dolayısıyla söylemekten çekinmedim.Erkek arkadasina soyleme sakın huylandirma adami ben olsam abime soylerdim gozunu korkuttururdum aile buyuklerime. Polislik bir durum yok bence havlayan kopek isirmaz sana bisey yapacak olsa sinsice hareket ederdi gorusecegiz demezdi.
uğraşıyorumUzaklaştırma aldır hemen.
Bence hem abine hem sevgiline anlatmalisin. Bi gözünü korkutsunlar su serefsizin. Yuzsuze bak hem aldatmış hemde vazgeçmiyorgünaydın herkese.
özet geçeyim. söz attığım bir ilişkim vardı ve bitti. 3 yıl geçtikten sonra henüz yeni bir ilişkiye başladım. zurnanın zırt dediği yer burası oldu resmen.
artık ciddi anlamda aşırı rahatsız oluyorum. dün ex müsveddesi iş çıkışımda iş yerime geldi. tam otoparktan çıkıyordum o sırada. kamelya var bahçede. “5 dakika konuşabilir miyiz?” dedi orayı göstererek. “hayır” dedim. “5 dakika konuşucaz o zaman” dedi. “sen kim oluyorsun da benimle böyle konuşuyorsun? çekil şurdan” dedim. başladı zırvalamaya “ben seni unutamadım hiç. bunca zaman sesim çıkmıyordu yalnız olduğunu biliyordum. biriyle beraber olmanı kaldıramıyorum” bıdı bıdı. “ne yapacaktım ömrümün sonuna kadar yalnız yaşayıp uzaktan beni izlemeni mi bekleyecektim?” dedim. böyle söyleyince neymiş efendim ben zaten aldatmaya meyilli biriymişim de ben beni seven insanları böyle hayal kırıklığına uğratırmışım da. saçmalıyor ya vallahi sinirden gülüyorum artık. kendisi beni aldattığı için ilişki bitti, üstelik aldattığı kızla sözlendi neyin zırvası bu. “cevap verecek kadar kaale almıyorum seni” dedim. arabaya doğru yöneldim kolumu sıktı halâ mosmor. sonra ben başladım;
“bak ne yapmak istediğinin çokça farkındayım (yeni ilişkime çomak sokmak) sen benim gram umrumda değilsin hem bak yıllar geçmiş artık yemin ederim sen de mutlu ol ben de. ne zaman vazgeçersin bilmiyorum ama aklındakini yapmana izin vermeyeceğim. bir daha herhangi bir yolla beni rahatsız etmeye kalkarsan, bak güvenlik ön bahçede emniyet müdürlüğü az ötede ne yapacağımı söylememe gerek yok sanırım? şimdi kolumu bırak bas git.”
“görüşücez” dedi ve gitti. daha önce karşıma çıkma cürretinde bulunamaz dediğim kişi bunu da yaptı üstelik görüşücez diyerek gitti. ne yapacağını kestiremiyorum artık. erkek arkadaşımın önüne bu gibi şeyler getirmekten utanıyorum artık bu 2. vakası. bugün buluşucaz benim ister istemez modum düşük olacak. erkek arkadaşıma bu yaşadığımı söylersem, kolumu morarttığı için geride kalmaz artık. söylemesem de abime mi söylesem böyle rahatsız ettiğini kararsız kaldım. erkek arkadaşım bu zamana kadar hiçbirini sorun etmedi çok anlayışlı biri. doğrusu benim kalbimdekinden emin bu yüzden hiçbir şey onu şüpheye düşürmüyor. ama böyle bir şeyin güzel giden ilişkimde konu olmasını dahi istemiyorum. nasıl peşimi bıraktıracağım akıl verin
kesinlikle bu yüzden uğraşmak istememiştim. ama keşke dememek için yapıyorum ne sonuç çıkacak ben de merak ediyorumŞikayetçi ol demeyeceğim çünkü adalet sistemimiz mükemmel. Kadın ancak öldüğü zaman erkeğe ceza verilir. Oda üç beş yıl. Sevgiline söyle seninle olduğum için beni rahatsız ediyo de. Abine de babana da herkese söyle. O çocuğun ailesine gitsinler kuzımızın peşini bıraksın oğlunuz desinler. Sevgilin abin çocuğa bir şekilde cezasını versinler
o anki söyleme şekline böyle cevap veremezdim, zaten ukala kendini daha da yüceltmesine izin vermek istemedim.böyle psikopat birine onun dilinden cevap verip diklenip daha da kudurtmayın
boyun egmeniz gerekmiyor ama daha çok da azdırmayın
mesela senle konuşcak bişeyim yok sen kimsin seni sildim falan ağır laflar yerine kusura bakmayın ilgilenmiyorum eve yetişmem lazım o defteri kapadım hatta siz kapadınız üzgünüm falan filan...
alttan almak değil bu söylediğim. kendinizi güvene almak
ikisine de söyledim. sevgilim geri planda duracağını söyledi şuan abin gerekeni yapar dedi.Bence hem abine hem sevgiline anlatmalisin. Bi gözünü korkutsunlar su serefsizin. Yuzsuze bak hem aldatmış hemde vazgeçmiyor
Mantikli... ins devami gelmez kurtulursun bu beladanikisine de söyledim. sevgilim geri planda duracağını söyledi şuan abin gerekeni yapar dedi.
inşallah. ama bi haddini bildirmek gerekiyor yine de içimin yağları erir şöyle bi :) valla şansı varsa abimden korkmayı tercih eder aksi halde sevgilimin bir zamanlar boksla uğraştığından haberi yok :)Mantikli... ins devami gelmez kurtulursun bu beladan
Hadi yaa :) umarim tekrar seni rahatsiz etmez yoksa bokstan haberi olacak gbi gözüküyor.inşallah. ama bi haddini bildirmek gerekiyor yine de içimin yağları erir şöyle bi :) valla şansı varsa abimden korkmayı tercih eder aksi halde sevgilimin bir zamanlar boksla uğraştığından haberi yok :)
aynen öyle. umarım yapmama gerek kalmazHadi yaa :) umarim tekrar seni rahatsiz etmez yoksa bokstan haberi olacak gbi gözüküyor.
Ha bu arada araban var sanirim baktin seni rahatsiz edecek arabaya bin kitle kapilari bas gaza. Yada arabayi ustune sur
ahahahahah ay cuk oturdu yalnızEki Görüntüle 2202795 Aklima su caps geldi :))
Aynen yaa. Herif heraldeEki Görüntüle 2202795 Aklima su caps geldi :))
babası hayatta değil. annesine de söylemem bir şeyi değiştirmez yüz göz olduğuma değmez. ama eğer hayatta olsaydı yapabilirdim iyi bir ders olurdu.Ailesine söylesen. Direk babasının karşısına çıkıp.
Şayet benim kardeşim böyle yapsa kız babamın karşısına çıkıp söylese babam sağlam kemik bırakmaz onda. Sen başkasının kızını nasıl tehdit edip kolunu morartırsın diye.
Hoş babamdan önce ben yaparım
bir de ben bunu söyleyince aldatmaya meyilli biri oluyorum. bunu söyleyen de sözlüsünü aldatan herif. nerden tutsan elinde kalır :dAynen yaa. Herif heraldesweetos un yillarca yas tutmasini istiyordu da sevgilisi olmasi cok koymus belli
Aynen kisi kendinden bilir isi derler yabir de ben bunu söyleyince aldatmaya meyilli biri oluyorum. bunu söyleyen de sözlüsünü aldatan herif. nerden tutsan elinde kalır :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?