sonunda karşıma da çıktı. yüzsüz

Davalik filan olduysaniz tabi ki soyleyin. Oyle bir durum var mi okumadim. Onun disinda birsey yapmayip sirf sevgiliye sikayet seklinde soylemeyin dedim O nun halletmesini istemek gibi.

Davalik filan olduysaniz tabi ki soyleyin. Oyle bir durum var mi okumadim. Onun disinda birsey yapmayip sirf sevgiliye sikayet seklinde soylemeyin dedim O nun halletmesini istemek gibi.
ben raporu aldım şikayeti pazartesi oluşturucam. yok zaten huzursuzluk olsun hiç istemiyorum, sadece ona şikayet gibi söylemem :)

Kesinlikle savcılığa verilmeli. Neden mi; Birincisi ileri de bu sorunun devam edebilme olasılığına karşı şimdiden şikayet edilmesi gerekiyor ki konu sahibinin devlet nazarında eli güçlensin. İkincisi bu tip hanzolar bir kızı yalnız gorunce aslan kesilir ama işin içine polis, savcılık girince kedi gibi pısar. Bir kere karakola alınması bile onu kaçırmaya yetebilir.
Başka bir husus sevgiliye söyleme meselesi. Boyle konular saklanır mı hiç! E o zaman nerede kaldı dürüstlük, sadakat. Allah mantığı, muhakemeyi hem kadına hem erkeğe vermiş. Boş kahramanlık yapmaması gerektiğini erkeklerde bilsin bir zahmet. Zaten konu sahibinin sevgilisi de çok mantıklı bir şekilde olaya yaklaşmış.
Son bir ayrıntı: Şikayet ettiğiniz dilekçenin kayda girince bir numarası oluyor. O numarayı muhakkak temin edin. Eğer kayda geçmezse, sizde hiçbir şeyi ispat edemezseniz.

doğru söylüyorsunuz ben tırsacağını düşünüyorum. yasal süreçler hakkında hiçbir bilgim yok bugün de pek bir şey öğrenemedim süreç nasıl işler acaba? sanırım biliyorsunuz.

Bence bu durumu ex'in sözlüsüne anlatin o halleder :)
O da benim olsun bu'da hatta su'da..Degil mi zaten onlara zinhar bayilmamiz ve de ayilmamiz gerekiyor her daim!
Ben kadinlarin savunma sporlari bilip etkiye tepki yapmalarini istiyor ve bekliyorum.Siddete karsiyim ama bu türlüsüne degil.O derece hümanist olamiyorum ne yazikki!
Kolunuzu skabiliyor aklinca "güc gösterisi yapip senin aklini alirim" mesaji veriyor.
Gördügünüz yerde "Beni taciz ediyor diye ciglik atip rezil ederim seni" diyin ve hatta yapin da bunu.Bazen kimse kendini koruyabildigin kadar koruyamiyor seni..
Önce kendini koru sonrasi Allah'a ve emniyet güclerine emanet..Yirtici olun gerektigi yerde.
Bir "Ne oluyoruz lan?" :) olsun ego zirvede olan hepsi benim'ci ezikler!

exin sözlüsünün exden farkı yok tencere kapak :) hem ona söylersem, onları ve ilişkisini aşırı kıskandığımı kendilerine kanıtlamış olurlar. kolumu sıkması ben arabaya doğru yeltenince ani bi hareketle oldu o an aklından “gücümü göstereyim de korksun benden” düşüncesi olduğunu düşünmüyorum. ama pişman edeceğim

ilk defa oldugunda sikayet edince ifade alip birakirlar ama bi daha yaptiginda bu sefer sabika kaydi olusur ceza alir. ama simdi ses cikarmazsan bi dahakine seni tekme tokat dovse ilk oldugu icin yine ceza almaz hemen gidip darp raporu al sikayetci ol abine degil ailesine beni tehdit ediyor oglunuz ceza evine girsin istemezsiniz siz de sahip cikin hasta de

darp raporunu aldım. ama ailesiyle muhattap dahi olmak istemiyorum. daha ileriye giderse o zaman ailesini haberdar ederim. gözü korkacak bence

doğru söylüyorsunuz ben tırsacağını düşünüyorum. yasal süreçler hakkında hiçbir bilgim yok bugün de pek bir şey öğrenemedim süreç nasıl işler acaba? sanırım biliyorsunuz.
Tam olarak bilmiyorum. Ancak evrağınız kayda geçtikten sonra takip numarası gibi bir numarası olmuş olması gerekiyor. Bu numarayı isteyin. Aksi durumda,
siz şikayet dilekçesi verirsiniz. Ancak o kayda geçmezse ileri de hiç başvuru yapmamış gibi olursunuz. Sizin böyle bir başvurunuz yok derlerse nasıl ıspatlarsınız. Eğer bu adam size musallat olmaya devam ederse ikinci kez başvurduğunuz da ilk başvurunuz çok önem kazanacak.

anladım, o numarayı isticem. sağolun
abim konuşmuş bu arada. dün aramış bi yere çağırmış peşimi bırakmasını vs söylemiş. darp raporu aldığımı şikayette bulunacağımı da söylemis. keşke onu söylemeseydi hemen r’ye takmış çünkü. refleksmen kolumu sıkmış canımı acıtmamak istememiş zaten canımın yanmasına dayanamazmış bir daha çıkmayacakmış karşıma rahat bırakacakmış beni ben zaten onun umrunda değilmişim :d dün iş yerimin oralara işi düşmüş beni de kapıdan çıkarken görmüş konuşayım demiş bir sürü yalan. abim sert dille konuştuğu için geri vites yapmış. ama gözü korktu diyerek o şikayetten vazgeçmeyeceğim ciddiyetimi anlasın ve bir daha bu cürrette bulunamasın.

sweetos merak ettim sizi. Şikayet ettiniz mi?
ettim kaydı oluşturdum o numarayı da aldım. uzaklaştırma talep ettim. adres istediler verdiğim adreste kendisi yoktu tekrar gitmeleri gerektiğini bu yüzden uzaklaştırmanın henüz tabii olmadığını söylediler. bana saçma geldi. ya daha ciddi durumda olan bi kadın olsaydı evde bulamadınız belki bana zarar vermeye geliyor? nasıl bu karar anında ortaya konulamaz ki? takip numaramla yarın tekrar arayacağım. iyi oldu o numara teşekkür ederim tekrar merak ettiğiniz için de :)

ilk etapta 6 aylık oluşturduk, devamı gelirse uzatabilirmişim. 6 aylık onu ömür boyu götürür

sweetos kararlığınızı takdir ettim :) Böylelikle her canı istediğinde yalnız bir bayana zor kullanamayacağını öğrensin hanzo

sweetos kararlığınızı takdir ettim :) Böylelikle her canı istediğinde yalnız bir bayana zor kullanamayacağını öğrensin hanzo
teşekkür ettim :) ben eminim abimin konuşması bile onu geri itti. ama abim bu şikayet mevzusundan bahsettiği için beni fos sanmasın ciddiyetimi anlasın diye gün boyu uğraştım bugün. tabi okulda da bi pohpohlandım kayıtları isteyince vs. kadın kendine değer verince herkesin saygısını kazanıyor bugün bunu öğrendim bir kez daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…