sonunda karşıma da çıktı. yüzsüz

Kolunuzu sıkıp morartmış , nasıl bu kadar sakin kalabiliyorsunuz? Toplum olarak şiddeti bu kadar mı normalleştirdik? Bugün kolunu morartan yarın daha kötüsünü yapar.Uzaklaştırma kararı vs çıkartılamaz mı , prosedürü bilmiyorum çok ama.

Bir de adam bence ruh hastası gibi.3 yıl bekleyip ilişkin olunca karşına çıkması , yalnızken arayıp sormaması falan normal insan hareketi değil bunlar.Tedbirini almalısın.

normalleştirmiyorum elbette. ülkemizdeki adalete güvenmiyorum sadece. elim boş döndükten sonra uğraşıma yazık. ama yine de keşke yapsaydım dememek için uğraşıyorum uzaklaştırma kararı için. ruh hastası olduğuna ciddi ikna oldum artık kesinlikle normal değil.

Öncelikle geçmiş olsun. Resmen ruh hastası. 3 sene takip etmek nedir yani?

Bu polise gitme vs olayında da açıkçası kadına şiddette çığır açtığımız için ülkecek, birşey çıkacağını zannetmiyorum ben. Adalete inancım zerre kadar yok. Mesela ahmet kuralın benim adaletime göre temiz 3 yılı var ama hep beraber görücez dava sonucunu. Siz de şikayetinizin akıbetini yazarsanız çok sevinirim, gerçekten merak ediyorum sonucunu.

yazarım mutlaka. hemfikirim sizinle sırf ‘keşke’ dememek için yapıyorum. özellikle kadına şiddette adaletin a’sı yok bu çok aşikar.

kışkırtmak mı bunun adı? ne kadar saçma o zaman birbirimizin hayatına girmeyelim ne anlamı var ki

Hayatina girin ama hayatina girerken insanlari eskilerinizle ugrastirmayin. Yeni bir olay olsa neyse de...
Siz bilirsiniz yine de.

Hayatina girin ama hayatina girerken insanlari eskilerinizle ugrastirmayin. Yeni bir olay olsa neyse de...
Siz bilirsiniz yine de.
evet çok iyi söylüyorsunuz ama bu eskiler benim insiyatifimle mi ortaya çıkıyor? ben ne yapabilirim? adam bana güvenin kendisi için en önemli faktör olduğunu, hayatındaki kadının ondan gizli iş yapmasının onu kıracağını söylüyor. bunun üzerine de böyle bir şeyi söyleyememezlik yapamazdım. hem sevgilim de rahatsız değil söylememden

Onceki yorumumda da dedigim gibi cogu erkek "ben karismam" demez soyleme demez zaten. Ben o erkeklerin ailelerinin yerine koyuyorum kendimi oglum olsa veya abim olsa elalemin kizinin eski sevgilisi mevzularina karismasi ve bir ihtimal kavga etmesi durumunu asla istemezdim. Bu yuzden dedim birine soyleyecekseniz abiniz varmis soyleyin diye.

hayır benim de demek istediğim o zaten bu gibi durumların tembihini yapıyor bana. iş bu kadar ciddi boyuttayken sırf kavga ihtimaline karşı ailesinin tepkisinden çekindiğim için söylememezlik mi yapmalıydım? bence asıl hata bu olurdu. onu takmıyor gibi ortalıgı ayaga kaldırıp ona söylememek.

Ya şikayet et güzelim bunlar savcıyı duyunca ödleri bitaraflarına giriyo..bi iki ifadeye çağırsınlar uğraşmaz..ha çokta ileri giderse ailesine git, ailenede muhakkak bılgı ver

Ya şikayet et güzelim bunlar savcıyı duyunca ödleri bitaraflarına giriyo..bi iki ifadeye çağırsınlar uğraşmaz..ha çokta ileri giderse ailesine git, ailenede muhakkak bılgı ver
şuan yalnızca abime söyledim. babama söylersem işler sarpa sarar. dur bakalım gözünü böyle korkutabilirsek gerek kalmaz

Darp raporu al ve şikayetçi oll

Havlayan köpek ısırmaz korkma... Sabret ve korkuyosan belli etme dik dur
açıkçası korkmuyorum. hiçbir şey yapamaz yine de çantama biber gazı almakta fayda var :) aslında hepimiz bulundurmamız gerek her gün dışarıya çıkıp yüzlerce insan görüyoruz

Ya hırs kuyruk acısı kıskançlık vs yapmaz dediğimiz insanlara neler yaptırıyor o yüzden lütfen dikkatli olun..keşke darp raporu alsaydınız ya sinir oluyorm böyle kendini bilmezlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…