Burda iş tamamen nişanlına iş düşüyor. bir erkek eşiyle annesinin ortasını bulmasını bilecek şahsen benimki öyle(daha evli değilim ama sözlüyüm) ne bana annesine laf söylememe müsaade eder ne de annesine benim hakkımda laf söyletir. bence iyi de yapıyor yani. sende canını fazla sıkma nişanlın hatasını anlayıp özür dilicektir yakında..
en çokda nişanlıma kırıldım.nasıl müsade eder böle bişeye.o benden daha çok karşıydı daha çok istemiyodu.sanki bugün bambaşka insan vardı karşımda inanamadım.aptal gibi nikahıda yaptık.şimdi evlenemeden boşanmışmı olucam yoksa ne yapıcam bilmiyorummm.çok üzgünüm yıkıldım resmenn görseniz nasıl kendini parçalıyo hasta gibi sanki cinnet geçiriyoo.bizimki bitti artık o kadınla.annesiyle düşmanken nişanlımla nasıl mutluolucam bilmiyorum
kızlar bana ne öneriyorsunuz şimdi?tavrını koy dediniz koydum hatta bazı olaylarda hıhh tamam tavrımı anlamıştır bu kez dediklerimde oldu.ama bu kadın ders almıyooooo asla almıyooo.birbirimize girsekte almıyoo yüzsüz bikere.alsaydı nişanlım benim yanımda kavga etti o zaman anlardı anlamıyo.dönüp yine aynısını diyo böle bir kadın olamaz ya..peki tavırdanda anlamıyosa ben napayım.sallamayıp kendi dediğimi yapsam bukezde yine olmuyo.yokkkk illa böle olacak diye ömrümüzü yiyor.zaten nişanlımda bugün fos çıktı offffffffffff Allahım bana sabır ver
Sorun nişanlında.Annesi ne olursa olsun tavizi de veren,kadını sana karşı saydıran nişanlın.Senin kuracağın yuvaya,nerde oturup,hangi evi beğenip beğenmeyeceğine sen karar verirsin.Senin annen bile vermemeli.Fikir alışverişi yaparsın ama sen istemiyorsun diye kimse sana hakaret edemez.Çocuklu boşanmış diyeceklerine nişanlıyken boşan gitsin.Nasılsa nikahı var diye biraz da istedikleri gibi davranıyorlar.Dik dur taviz verme.Sen kayınvalideni değil nişanlını suçla bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?