sonunda kayınvalideyi evden gönderdi

sen ne bılıyorsun ki benım annem yasamıyor yasasaydı bakardı... babaannem düşkün değil eli ayagı tutuyor bakılacak bır durumu yok

Bakılacak durumu yoksa neden ayrı eve çıktığı için konu açıyorsunuz ? İadeleriniz kendiyle çelişiyor bence. Ayrıca amcanızın karısından başka kadın mı yok kalan sülalede ? Babaanne birden kıymetli oluvermiş ama o eve çıkma süresine kadar bir Allahın kulu da bize gel dememiş. Sonra vurun yengeye.

+1

burada suçlu olan amcan.
neden ayrı bir ev tutup ta hanımını alıp gitmiyor?
annesinin evinde işi ne?
babaannene üzüldüm.
bu arada her benzer kv-gelin konusunda hep kv ler suçlu değildir.
burada ev kv ye ait.
o eve yerleşip te düzeni bozan amcan ve eşidir.
gitmek onlara yakışır.
aileden hiçkimse müdahele etmedi mi amcana.?
sen napıyosun çık git bu evden annemizin rahatını kaçırma diyebilen çıkmadı mı?
amcam bilmez diyorsun da bişey bilmesine gerek yok ki.
sonuçta annesini evinden etmiş mi ben ona bakarım.
bence aile olarak tepkinizi göstermeliysdiniz amcana

Son düzenleme:
çok tesekkur ederm ya kaç sayfadır hanım efendının saldırılarıyla ugrasıyırum kiblermısınız lutfen ayrıca buraya konu acanlara medenıyetsız dedi

Bem de sizi kibledim. Millete anlama kapasiten az, fitne fücur falan diyorsunuz seviye çok düşük kusura bakmayın.

Allah'ım evlat evlat diye kıvranıyoruz olupta bizi kapı dışarı etmesin hayırlı evlat olur inşallah
Yazık çok yazık
Sen onlar açıkta kalmasın diye yanına al
Fantezisini otel de yapsın madem amcan çıkmıyor kiraya kadını neden evinden ediyor
Polis çağırır atardım onları ev benim
Keşke baştan babaannen almasaydı yanına

Son düzenleme:
Benim anneannem de dedemden kalma evinde dayım ve yengemle birlikte yaşıyordu. 5 çocuğu vardı ama ev benim diye asla bir yere gitmedi. Annem olur da bize gel diyecek olursa da "nereye gidiyormuşum evimden yurdumdan, kim söyletiyor bunları" diye yaygara kopardı.
Sizin babaanne dişli değilmiş, bizimki evin ona ait olduğunu herkese hissettirirdi.

Şimdi o ev dede yadigarı ise o evde babaannen oturmaliydi. Amcan ve yengen başka eve çıkacaktı bir zahmet.

Sizin (torunların ve cocuklarin) amcanın babaannene gelin getirme konusunda bir söz hakkı olamaz. Ama bu kadının 5 çocuğu var. Bir zahmet biri çıkıp hayır annem babamın evinde oturacak kadını rahat bırakın size ev bulalım demesi gerekiyordu.

Babaannen kaç yaşında bilmiyorum ama vefatından sonra amcan ve yengen o eve çöreklenmiş derdinde.

Dededen miras kaldıysa çocukların hakkı var o evde kira isteyin.

Yenge öyle diyor ya..Sizde mesajımdan sadece bunu mu cımbızladınız ? ?
Sizce de geline haksızlık değil mi? 10 sene kaynana ile yaşamak ne demek?
Ayrıca babaannem arkasından konuşmuyor denmiş, e o zaman niye size anlattı? Vallaha benim babaannem gözüme geldi. Rahmetli babamın son 3 ayı bizde kalmıştı. Babam can derdinde babaannem bizim evden pay alma derdindeydi. Dışardan halamlarin kuzenlerin gözünde melek gibi, en son babamın canımı aldın dediğini hatırlıyorum.
Babamdan sonra felçli anneme etmedi hakaret kalmadı. Babamın mirasından pay almak istedi davayı kazanamadı ama anneme hakaretinden de vazgeçmedi. Ama hâlâ dışarıda melek. Millet annemin durumunu hiç gormedi ki sadece 3 ay kalmıştı.
Önyargılı olmamak lazım. Ne insanlar var. Çok zor.
Annesi vefat etmiş konu sahibesinin, bu nedenle en doğrusu babası ile kalması. Benim ananaem 4 kızında sırayla kalıyor, sağolsun bu yaşına rağmen bizde kaldığında yardimcida oluyor.

Anladığım kadarı ile amcan yengenle evlenirken yengeni annesi ile oturmaya ikna ediyor tek başına geçinmekten korktuğundan. Yengen nasıl olsa ikna eder sonra ayrı eve çıkarım düşüncesi ile kabul ediyor. Amca rahata alıştığı için ayrı eve çıkmıyor. Yengen amcana olan öfkesini kaynanasından çıkarıyor. Ona kötü davranmaya başlıyor. (Belki kavga çıkar dayanamaz kovar diye düşünmüş olabilir.) Babaannen sabırlı kadın aynı zamanda pasif. Amcana söylemiyor bir şey sizinde söylemenizi istemiyor. Babaannen dayanamıyor amcada kıyamıyor kendisi ayrı eve çıkıyor.

Amcanız en büyük suçlu sonra yengeniz , babaanneniz ve bu duruma sesiz kalan babaannenizin çocukları ve torunları da suçlu. Siz dişinizi gösterin amcanız çıksın kiraya dinlemeyin babaannenizi. Doğru olan amcanızın kiraya çıkması adil olanda bu.

Babaannen kendi evi den niye cikiyor. Ayri oturmak en guzeli en dogrusu. Yengen ve amcan ciksin kiraya.

Bir de su var bazi gelinler belli bir sure kv ile oturmayi kabul ediyor. Bunun sebebi maasi varsa aliyor cocugu varsa baktiriyor. Parayi biriktirip ev araba aliyor. Bu arada kv soyleniyor senle oturuyirum diye. Goruyorum cevremde var boyleleri.

En iyisi hiccc bulasmayacaksin ayri oturacaksin.

hiçte haklı değil kocasını ıkna edıp çıksın kendı evınde salınsın kadını yerınden yurdundan etmeye ne hakkı var ev babaannemın
Acaba ev onlara kalacak gibi bir korkunuz mu oluştu?sık sık sorunun ev olduğu vurgulanıyor . ayrı oturması değil yani.o ev...onlar çıksın kiraya filan diye.niyet başka mi acaba?

kimseye yuk olmak ıstemedıgı ıcın kendı evını bırakıp kıraya cıkıyor. eli ayagı tutuyor ayrıca
babaanneniz hatalı çıkmayacaktı evinden!!
yengenizin haklı yönleri de var tabi
ben yengenizin yerinde olsam "baştan kabul etmiştim ama şimdi zor geliyor. Annen evinde otursun biz kiraya çıkalım" derdim eşime..
içim elvermezdi..

bu arada tek amcanızın bakması da doğru değil sırayla kardeşler almalıydı!!

Yemekler senden olmalı ama her nerdeyse

Burda ay kocamın yanında gecelik gitmek isterim diyenler olmuş o zaman kocanı annesiyle oturan değil rezidansları olan koca bulacaktı o yenge o zaman
Hem baştan kabul et otur sonra dirlik verme
Oh eve çökerlen kv kov
Yenge mi kaynanaya bakmış kv mı yengeye acaba
Asıl suç amcada alıp karısını gitmeliydi

R rosa line evet konu sahıbı anlatsana bıraz benım tam olarak neyımı kıskanıyorsun , bıraz egolarımı sısırmeye ıhtıyacım var.
hadi konuşalım . Ama senınde hayatında baya sorun var sımdı benle nasıl ılgıleneceksın

Kusura bakma da yengenin değil kendi çocuklarının suçu. Madem öyle amcam olacak adam alacaktı karısını ayrı eve çıkacaktı. Babamla halanın da elleri armut mu topluyor o kadın kendi evinden çıkarılırken. Siz torunları öyle uzaktan mıbakıyorsunuz. Olan olmuş sen burada içini dokuyorsun.

Şimdi ben söylesem yine suçlu olacağım çünkü burada malesef olayları net göremeyen ezilen gelinler var ama ben olsam evimden hayatta çıkmaz atardım onları evlerinde çıplak gezsinler cik vicdan

Neden empati yapmıyorsunuz?
Kadın belliki amcanızı sevdi ve mecburen evet dedi...
Babaanneniz size iyi olabilir ama gelinine daha farklıysa??
Çünkü çoğu kv komşusuna bile melekken geline şeytan gibi olabiliyor..
Kusura bakmayın ama sadece tek taraflı düşünerek olmaz bu işler.
Birde yengenizi dinlemek lazım.

Acaba ev onlara kalacak gibi bir korkunuz mu oluştu?sık sık sorunun ev olduğu vurgulanıyor . ayrı oturması değil yani.o ev...onlar çıksın kiraya filan diye.niyet başka mi acaba?

Evin içinde otururlarsa zor çıkarlar o evden bir daha. Kira bile alamazlar. Kaldi ki amcanin da hissesi vardir. Kontrat yapmadan gelip oturan kiracıya bile doğru düzgün bir şey yapılamiyor. Amca evi işgal ediyor. Babanız ve diger kardeşlerin önlem alması lazım.

Bir de ne kadar doğru bilemiyorum ama bu hisseli evlerde 10 yıldan fazla vergiyi kim öderse evi kullanma hakkı falan onun oluyor galiba. Ama eski bir kanun mu yoksa uydurma birsey tam bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…