sonunda kayınvalideyi evden gönderdi

gelin 10 sene birlik oturmuş şimdi bir Allah razı olsun 10 sene de sabretti diyen de yok... birlik oturmayı kabul edince kimseye iyilik etmiş olmuyor bu gelinler yani... ne olursa olsun baştan asla kabul edilmemeli... ben hastalık durumunda bile(Allah korusun) yakında ama ayrı ev düşünürüm. yemekler birlikte yenir, yardıma kadın gönderirim ama ev ayrı olsun..

İyi de güzelim valla kusura bakma ama ben bu durumda olsam böyle buraya artist cümleler ile konu açacağıma kolundan tutarak babannemi evimize getiririm. Zaten annen de yokmus bak. Allah rahmet eylesin. E babaannen de düşkün degilmis size annelik yapar çok da güzel olur. Bence insanlara laf demeden dön bi bak kendine

Allah askina 10 yildan bahsediyorsun nasil bakmamis ya
Niye evli degilmisim ne alakasi var
9 yil gayette guzel evliydim
30 yasindayim ben
Burda insanlara kek muamelesi yapmaya gerek yok ..
Belki kv pişirdi o yedi bilmiyoruz görmedik
Olay
bakılma bakılmama değil anlaşamıyorlar birbirlerinin geleni gideni batıyormuş aynı şeyden zevk alınmıyor beğenmiyorsa ev sahibini 30 yıllık evden çıkarmak hiç hoş değil

Sizin durumunuz çok farklı karşılaştırılması bile.Fakat burda yenge ve amca babaannenin evinde yaşıyorlar kadın zaten kendine bakabiliyormuş. .Babaanneyi istemeyen yenge birikiminin yapsın çıksın başka eve babaanne neden kendi evinden düzeninden oluyor ??

Gelin hanım kiraya çıkmaz. Oğlu adam olacak oğlu. Diyecek ki burası anamın evi kiraya çıkalım. Gelinle alakalı birşey yok burada.

başkalarının hayatları demek cok eglencelı ben magdur olan yaslı bır kadından bahsedıyorum siz komedi filmi sanıyorsunuz sanırım ne diyeyim ki daha...

Muhtaç değil ama mağdur

Nasıl oluyosa?

Yengeniz ile amcanız çıkmalı idi ayrı eve rahatsız oluyrlar ise. Dağdan gelip bağdakini kovmak bu.

Ben şahsen kendi evimi bırakıpta başkasının yanına sığınmayı kabul etmem
Yenge ve amca kiraya çıkmalı anlaşamıyorlar
Niye o evde kalmakta diretiyorlar yaşlı kadını yanlız bıraksınlar

Ben bunu dedigim icin
Sen insan misin dedi
Sana kimbilir
Hangi hakaretle gelicek

Babaneniz tum bunları yasarken siz de haberdarken neden musade ettiniz?

Babaniz halaniz kimse niye bir dur demedi?

Amcaniz ayni evde yasarken bunca olan bitenin farkinda degil mi sizce de? Hadi amcaniz yenge hanimin yaptiklarini bilmiyor annesine "Anne bu ev senin ne demek kiraya çıkmak biz çıkarız " diyemiyor mu?

Madem durum boyle anneniz de vefat etmis (Allah rahmet eylesin) "Babanecim gel bizimle kal hem bize yoldas olursun" demiyorsunuz. Kadin borc harc ne diye kiraya cikiyor?

Babaneniz 5 cocuga calisip didinip kendi bakmis ama ne evlattan ne torundan ne de gelinden yana sansli olamamis malesef.

Burda konu sahibi sinirlenmekte haklı aslında da yorumlarında haklı değil.bahsettigi gelin resmen kvsini evden atmış.burda konu açanlar oluyor kvmle birlikte oturuyorum diyor aynı sıkıntılardan bahsediyor ama kimse de evden giytsin demiyor hepsi de başka eve gitme planı yapıyor.cunku herkes bilincinde orasının ona ait olduğunun.konu sahibi haklisin yanlış yapmış gelin ama sikintilarinda haklı aynı evde kalmak zor tabiki kocasıyla başbaşa kalmak ister.ama o onlar ayrilmaliydi evden babannene haksızlık olmuş.keske siz gidin burası benim evim deseydi

Yengeniz hazır eve çöreklenmiş. Ev almak kira ödemek zor tabi. Kocasının yanında Rahat etmek rahat dolaşmak istiyorsa çıksaydı ya ayrı eve çoktaan. Ama 10 yıl iyi sabretmiş iyi direnmiş yollamış kaynanayi. Gelin kadar diğer evlatlar da suçlu.Neden sahip çıkmıyorlar annelerine . Konu sahibesi yengeniz kadar babanız amcalarınız halalarınız da suçlu. Sahip çıksalar yada araya girseler başımıza kalır diye mi korktular? Olan annelerine olmuş yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…