sonunda kayınvalideyi evden gönderdi

10 yıl bakmış kadın daha ne yapsın. bunu yazan arkadas ve babası o 10 yılda ne yapmıs acaba . o gelin 10 yıl bakacagına bu arkadasın babasıda o kadının oğlu 5 yıl o baksaymıs 5 yıl bu nlar baksaymıs. bana göre bu çözumde sacma ama bana göre kaynana gelın beraber yasamaz o ne ya mıladdan önce gibi

10 yıl bakmıs . burada konu acacagına verdıgı emekler için gitisn de yengesıne teşekkür etsin.

kadın kötü biri olsa 10 yıl nakmazdı zaten. hiç biri ilgilenmemiş bile . bakalım söylediği dogrumu acaba gercekten kayanasının mı evı ...

çözüm mü yok yakınlarında gızel bır ev tutsunlar kadına ya da kendılerı yakında bır yere cıksınlar gelıp gıtsınler, gözu ustunde olsun sık sık ziyaret etsınler hep beraber baksınlar annelerıne . daha ne yapsın kadın ya gençliğinin 10 yılı dile kolay. gecelikle gezmek degıl olan kendını yaşamak o d abir insan sürekli misafir gibi mi yasasın.

alsın babaannesını yanına 1 hafta bakmaz bu kız. o kafayı yengeye takmıs hatta sorun yenge de degıl anlasılan ev sorun . o kadar babaanneye sahıp cıksalardı yanına alırlardı baska çözum bulurlardı onları evden cıkarırlardı . valiliklere gidiğp yaslı bakımı ıcın basvuruyorsun ve eve bakıcı bıle verıyrlar çözüm mü yok çözmek isteyene. dırdır etmeye gelmiş buraya

bazı insanlar zeki olur :) witch gibi

bir sorar mısınız kızlar , arkadaş babaannesini ayda kaç kere telefonla arıyor ? ne kadar sıklıkla ziyaretine gidiyor ? kendisi evli barklı kadın , babaannesinin hangi ihtiyacını almış en son ?

konu nefret edilen yenge ve ev
özetle bu
babaanneyi çok sevseler zaten olay buraya kadar gelmezmiş. kimin sevdiği de baktığı da belli.

Yine mi ya??
Ama biz bunları anlattııkk...
Annen ya da sen al biraz da siz bakın. Babaannen değil mi yük olmaz herhalde sana. Sende var mı bilmiyorum ama babanda o kadar emeği var al yanına bak babaannene

Forumun yeni modasıda aynı evde yaşarmışçasına yorum yapmak oldu yengeler/gelinler hakkında.
10 yıl bakmış bu kadın,aynı evde yaşamış gayet,5 evlattan neden sadece bu amcanıza bıraktınız babaannenizi? Gitse sırayla hepsinde kalsa sizde dahil,kimse bu denli madur olmaz yada ev tutulur,hepiniz gider bir işinin ucundan tutar,bir ihtiyacını giderirsiniz ama yok,kimse elini taşın altına koymaz böyle durumlarda,muhakkak bir günah keçiside bulunur şekilde görüldüğü gibi.
Kadın evinde rahat edemiyor belliki,10 yıl ne demek ya ne demek?Teşekkür edeceğinize birde gelmis burada anlatıyorsunuz ya pes.
Siz oturun bakalım bir aile büyüğüyle 10 yıl ,hala fikriniz değişmezse konuşalım bu konuyu.
Ayrica yengenize kızacağınıza amcanıza kızın.Madem annesinin evinde oturuyor,çıksın yada ev tutsun annesine ama eminim oda kendince ben 10 yıl baktim anneme ,birazda diğerleri elini taşın altına koysun diyordur.
Madem bu kadar seviyor,düşünüyorsunuz babaannenizi,yengenizde böyle kalpsiz,böyle vicdansız biri ,10 yıl neden göz yumdunuz?
Nereden tutsam elimde kalıyor konunuz,kusura bakmayında.

Şöyle bir şey söyleyeyim. Babannem bizimle yaşıyor annem evlendiğinden beri aile apartmanındayız yukarda iki amcam var fakat babannem bizimle. O da bakıma muhtaç değil ama benim annem çalıştığı halde önüne yemeğini çayını koyar. Mesele evde gecelik giyip rahat etmek değildir bence babannenizin hiç mi suçu yok ?

Kendileri alip bakmaz
Hatta bayramdan bayrama giderler babannelerine ama bir kardes bakmasin

olorrrmooo yasli kodoncogozzaa bokmoyolooar.

Bunu demek bile ayip.
O ki okadar vicdan sahibisin yenge haklisin sizinde ozeliniz var hep sizde olmaz halamlarla ancamla babamla konusum hatta bende de gelip kalsin babannemin basimin uzerinde yeri var demeniz gerekirdi.

Biriyle kalsin herkes oraya gitsin orda gorsun yesin icsin o kadin gelene gidene hizmet etsin babanneniz hasta olsa hatta kesin gelin bisey yapmistir.
Bakmamistir.

Sunu demek bile ayip.

Niye babaannen evinden oluyor ki..Burda yazmışlar yok yenge 10 yıl bakmıştık kıymeti yokmuş.Ne bakması ya.. babaannenin evinde yan gelip yatıyorlar bu zamanda kirada vermiyorlar,kadının emeklisi varsa onuda harcatıyorlardır böyle çok örnek var çünkü..Bir de diyorlar ki bir tabak yemek te koymayalım önüne .. babaanne değil yenge babaanneye mecbur kadın olsunda para tutup kiraya çıksın işte o zaman geceliği ile istediği fantazisini gerçekleşirsin kimse tutmuyor.

Çok ilginç bir bakış açısı
Özel hayat deyince aklınıza sadece gecelikli fantezi mi geliyor

bekarsınız sanırım bu kadar eleştiri yaptıgınıza göre 5 çocugu varsa birinde sürekli kalması olmaz anlayış lazım dönüşümlü olarak bakılır yengenize hak veriyorum sonuçta özel hayatınız yok özel hayat sadece hayat odası değildir yok madem kiraya çıkmasını istemiyorsunuz siz alın yanınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…