10 yıl bakmış kadın daha ne yapsın. bunu yazan arkadas ve babası o 10 yılda ne yapmıs acaba . o gelin 10 yıl bakacagına bu arkadasın babasıda o kadının oğlu 5 yıl o baksaymıs 5 yıl bu nlar baksaymıs. bana göre bu çözumde sacma ama bana göre kaynana gelın beraber yasamaz o ne ya mıladdan önce gibiYa alınamaca yok ama gözlerimle gördüğüm şeyler var diyorsunuz niye sustunuz?Babaannenizin çocukları niye sustu anlamıyorum bunu.Madem yanlış bişey gördünüz kadını 10 yıl o yengeyle yaşatmak yerine bi çözüm bulacaktınız.Kalbinizi kirmak istemem ama herkes kendi keyfine bakmış olan babanenize olmuş sanırım sessiz sakin bi kadın.Dilerim en kısa surede evine kavuşur ne diyelim
10 yıl bakmıs . burada konu acacagına verdıgı emekler için gitisn de yengesıne teşekkür etsin.Aynen sonunda dese hadi aldım babannemi getirdim evime artık ben bakıcam.. Tamam laf yok. Ama kendi yapmadan empati kurmadan bilmiş bilmiş konu açması saçmalık. Anladığım kadarıyla yengesi yıllarca zaten bakmış?! Artık napsın herkesin bi özel hayatı var. Burda denmiyo mu hep melek olsa kayınvalide ile aynı evde olmaz diye, mevzu ev üstüne ev olmaz çünkü..
kadın kötü biri olsa 10 yıl nakmazdı zaten. hiç biri ilgilenmemiş bile . bakalım söylediği dogrumu acaba gercekten kayanasının mı evı ...Kininizi öfkenizi yengenize kustuğunuz kadar amcanıza da kusmanızı dilerim. Sonuçta oğlu olan o. Salak mı bu adam anlayamıyor mu evde olan biteni. Yenge baştan he diyip sonradan caymış belli ki ama amcanızın evden taşınıp kiraya çıkmayı bir yerleri yemediyse kadın da yaşayamadığı evliliğin hıncını kaynanasından çıkarmış belli ki. Yaptığı yanlış kesinlikle.
Şunu da sormak istiyorum yengeniz bizzat ben evde iç çamaşırıyla gezmek istiyorum gibi bişey söyledi mi yoksa bu sizin yorumunuz mu? Hayır aralarda bu çamaşır muhabbetine tepki gösterenler olmuş siz de düzeltmemişsiniz. Ben sizin genel yorumunuz olarak algıladım. Aksi halde amcanızın bir şeyden haberi yokken sizin yengenizin fantazi yapamıyorum düşüncesini bilmeniz abes kaçar.
Yapılabilecek tek şey amcayla konuşulup o evden biri ayrılacaksa bunun babane değil kendilerinin olması gerektiğinin söylenmesidir. Ama bence çakal amcanız her şeyden haberdar sadece evden çıkmak istemiyor. Bu durumda da suçlu yenge değil amcadır.
çözüm mü yok yakınlarında gızel bır ev tutsunlar kadına ya da kendılerı yakında bır yere cıksınlar gelıp gıtsınler, gözu ustunde olsun sık sık ziyaret etsınler hep beraber baksınlar annelerıne . daha ne yapsın kadın ya gençliğinin 10 yılı dile kolay. gecelikle gezmek degıl olan kendını yaşamak o d abir insan sürekli misafir gibi mi yasasın.Arkadaşım 10 yıl x 365 gün olsa bu kadınla yaşamış dimi. 10 yıl hiç yemek yapmadı, sohbet etmedi vs bişey yapmadı yani.. Sanki aynı evde yaşadın ne biliyosun? Yok başımın üstünde yeri var bırak bu lafları hani nerde icraat. Hem kızları varmış onlar alsın yanına? Neden yengene takıksın bu kadar? Witch'in dediği gibi ev galiba tek mevzu.. Burda da suçlu amcan canım.. Yani kadın ayrı evde yaşayabilir bakıma muhtaç değilmiş, 4 tane daha evladı var, torunları var ama sen yengene takmışsın o yüzden haksızsın. Konu başlığı da bununla ilgili. Kızcaksın ama bence yengen haklı
Ufff magdur da magdur
Kadin nerede yasiyor ?
Siz nerede ?
Bunca olay olurken siz hiiiiiiic bi sey duymadiniz
Kadina ev tutuldu
Yerlestirildi
En son sizin mi haberiniz oldu ?
Ben soyle dusunurum o zaman
Kocasindan kalan ev diyorsun ya
Siz o evi yengeye kaptirmak istemiyorsunuz bence
Size dokunan bu !
50 kere sordum
Konu kadinin evsiz kalip kiraya cikmasiysa
Lanet olsun evine de yerine de
Gel babaanne bizle otur niye demediniz ?????
Hep yuvarlak cevaplar
Eee muhtac degil
Bunlar hep bahane
Sizin asil korkuNuz ev
Nokta ..
Çok ilginç bir bakış açısıNiye babaannen evinden oluyor ki..Burda yazmışlar yok yenge 10 yıl bakmıştık kıymeti yokmuş.Ne bakması ya.. babaannenin evinde yan gelip yatıyorlar bu zamanda kirada vermiyorlar,kadının emeklisi varsa onuda harcatıyorlardır böyle çok örnek var çünkü..Bir de diyorlar ki bir tabak yemek te koymayalım önüne .. babaanne değil yenge babaanneye mecbur kadın olsunda para tutup kiraya çıksın işte o zaman geceliği ile istediği fantazisini gerçekleşirsin kimse tutmuyor.
Yenge öyle diyor ya..Sizde mesajımdan sadece bunu mu cımbızladınız ? ?Çok ilginç bir bakış açısı
Özel hayat deyince aklınıza sadece gecelikli fantezi mi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?