sonunda kayınvalideyi evden gönderdi

Ananem gecekonduda 4 oglu bir oturuyorlar.evleri yapiliyor.sirayla tasiniyorlar.ananem kendi niyeti ile kucuk oglanla kalirim diyor.kucuk oglan tasiniyor ama annanemi almiyor..sonra zorla oglanlardan biri sahiplenip aliyor...o evde kaliyor.biz baska sehirdeydik
Yakininda da ufak ev var.biz gec oraya birlik oturma dedik.dinletemedik.yillarca gelin exiyeti cekti..80 yasindan sonra simdi bakima muhtac. kizi bakiyor.o őlüp bittigii ogullari torunlari da yilda bir hatirlarsa gelirler.ilk zamanlar soruyordi.simdi onu da birakti...
Sonuc mu annemi ve bizleri ayrimcilik yapiyordu.cocuk halimle bile anliyordum.erkek sevgisi var.ben de cok sevmedim ananemi...simdi rahat..sahsi fikrim kendine yetiyorsa kimseye yuk olmayacaksiniz.kadinin gelinine bir zarari yoktu ama gelinin bakma mecburiyeti de yoktu.

Pardonda yok bilerek evlenmişmiş yok evlenmeymişmiş kusura bakmayında kımse kayınvalıdesıyle veya baska bırıyle yasamak zorunda degıl sırf evlenecegıımız kısıyı sevıyoruz dıye annesıne danasına bılmemnesıne katlanmak zorundada degıl kımse evet bastan bazı seylere evet denılmıs olabılır ama sonradan şartlar degısmıs demekkı yasamasınlar arkadasım kadın bu heralde kocasına fantezı kıyafetıde gıyecek evde çıplakta dolaşacak sana ne ? kime ne ? bu onun en doğal hakkı bekcılıgı sanamı dustu? bu zamanda yasamayacaksa bunları ne zaman yasayacak kaldıkı o kadar colucug cocugu olan ınsana sadece bır cocugu degıl herkes yardım etsın tutun kucuk bır ev yada herkes sırayla yanına baksın o zaman 1 hafta 1 hafta yıkmıssınız kadının basına herseyı sonra vay efendım borek yapıyor vermıyor bılmemne kadın daha ne kdr anlatsın ıstemıyor kendı evınde huzurlu yasamak ıstıyor bunalmıs yardım edecegınıze hala bıdı bıdı

Ok sevmek zorunda değil başka eve çıksın

Gelin isteklerinde haklı fakat öncesinde konuşulmuş bu bir, ikincisi babanneyi kendi evinden atmışlar bu iki...

Yapılması gereken en başta amcanın annesinin evine değil kira verip tuttuğu eve taşınması gerekiyormuş. kimse kaynana ile yaşamak istemez.. baştan düşünülmeli imiş bu.

Ama madem gelin önce kabul etti 10 sene de sabretti ve artık devam edemeyeceğini anladı kendisi başka eve çıkmalıymış.

Babannenin kirasını kim ödüyor şu an?

Babaannen biraz dişli olmalıymış. Ev beniö evim defoluö gitsin nerde salınıyorsa salınsın. Neden susuyor, neden kiraya çıkıyor. Kimse kv ile yaşamaya mecbur değil madem öyle onlar çıkmalıydı.. siz aile olarak araya girin madem baban amcana desin kardeşim utanmıyor musunuz annemi kendi evinden atmaya desin.. kimsede suç yok amcanda iş yok..

Pes hanımlar. Tamam kv ler kötü de, burada evi işgal edilmiş bir kv var. Amcası evlenip annesini yanına almış olsa haklısınız da, adam gelini annesinin evine getirmiş. Şimdi de kadın evinden çıkmak zorunda kalıyor, olur mu öyle saçmalık? Yenge çok sikayetciyse kendi ev tutsun ayirsin evini. Hoş en başta hiç kabul edip evlenmemeliydi ya. Tamam amca suçlu annesinin evine coreklendigi, eşini bu duruma düşürdüğü için ama defalarca diyoruz aynı evde oturmayı kabul etmeyin diye. Etmeyin kardeşim, zorla mı evlendiriyorlar ?

Bana da dediler kv ile otur diye hiç hoş olmazdı şimdi bile kv kardeşi karışıyor gidip evini temizlemeliymişim yok dedim ev ev üstüne olmaz az yedim giymedim kiraya çıktım şimdi kendi evimize kv ile oturmak hoş değil baştan kabul etmeyecek edip evinde oturup maaşını yiyipte kadını kovmak olmaz
Kendi çıkacak

10 kere kendi evi dededen kalma demissin. Orasini anladik. Babanen cikmasin evden onlari gondersin madem yada yapamiyosa diger cocuklari baksin. Bunda ne var? Geride 4 kardes var onlar baksin deniyor. Buna cevabin ama kendi evi.

Kadin 10 yilini vermis iste daha napsin? Birazda baban diger amcalarin halalarin baksin. Birine yuk olmak olmaz. Parasi olmayan da kiraya cikamaz. Kekleme insanlari burda.

sen de kv ne bakarsın inşaallah.

Arkadaşlar yapmayın. kadın yaşlı ne kadar zararı olabilir ki yanındaki insana? muhtaç bile degilmis zaten.. yaşlı bi insanı evinden kovmaya ne hakkı var Allah aşkına? ha tamam herkes ayrı oturmak ister. ama o zavallı kadini evinden etmeye de lüzum yokmus. kaldı ki madem rahat edemiyordu kendisi kiraya çiksaymis gelin hanım. ben öyle olucam da kaynanamı evden kovucam töbeeee. kv nişanlıyken bana demisti siz gelin bizim evimizde oturun biz kiraya çıkalım diye, siz düzeninizi bozmayın dedim. ne gerek var dagdan gelip bagdakini kovmaya!

Yarıya kadar okuyabildim kusuruma bakma. Ama dede yadigarı evden neden o çıkıyor. Defolup memnun olmayanlar çıksın.

Tamam eyvallah insan yalnız yaşamak ister , ev ev üstüne olmaz ama başta kabul etmeyeceksin. Madem ettin sen çekip gideceksin.

Kadın neden yıllarını geçirdiği evi bırakıp gidiyor ki?

Sagol caNim
Zate ev konusu cikinca delirdi ..
Sen insan misin diye ne alaka ?
Daha hala bibiinnim bikimi mihtic digil
O zaman elin kizina 10 yil ne baktirdiniz ?????
dosdoğru söylersen çirkinliğe vurular birde suclu cıkarırlar seni. önce sen bır yasa başka insnala ondna sonra yap bu yorumu. kolay sankı. sankı bütün yaşlılarda melek. genc ve kötu bır ınsnaın yaslanmıs halı yaşlı ve kötu ınsnadır ve o kadar coklar ki

Sagol caNim
Zate ev konusu cikinca delirdi ..
Sen insan misin diye ne alaka ?
Daha hala bibiinnim bikimi mihtic digil
O zaman elin kizina 10 yil ne baktirdiniz ?????
Kımse kimseye bakmamış ev arkadaşlığı gibi düşün evli değilsin sanırım anlaşamamışlar şimdi kim gitmeli ev sahibi mi eve yerleşen mi? Bakma mevzu miras mevzu da Yok ölmemiş ev sahibi

Ya Kotudur degildir
O en basta evine almakla yapmis hatayi ..
Amcasi da saf herhalde
10 yil boyunca kadin eziyet cekiyor
Kor amcasi gormuyor
Ama yenge hep donla gezmek istiyor
Ev olmasa bile yengeyi acayip kiskaniyor bu bence

Aslında senin kizdigin nokta babaannenin kendi evini birakip kiraya çıkması.
Sen diyorsun ki amcam yengem çıksın kiraya orası babaannemin evi kadin borçla kiraya çıkmasın.
Düşündüğüm gibiyse burda bunu tam olarak belirtmedigin için tepki aldin.
Sende haklısın madem istemiyor yengen amcan kendileri evden ayrılabilir yaşlı kadını evinden edip kiraya sürüklemek dogru değil.
Buraya kadar sen haklısın bende üzüldüm evinden edilmesine babaannenin.

Ama diğer soylediklerinde malesef haksızsin. Birlikte oturmak istememesi evinde rahat etmek istemesi en dogal hakki. Madem bunu istiyor yenge kendi cikicak kiraya. Aile buyukleri konuşsun amcayla yengeyle.

Kımse kimseye bakmamış ev arkadaşlığı gibi düşün evli değilsin sanırım anlaşamamışlar şimdi kim gitmeli ev sahibi mi eve yerleşen mi? Bakma mevzu miras mevzu da Yok ölmemiş ev sahibi

Allah askina 10 yildan bahsediyorsun nasil bakmamis ya
Niye evli degilmisim ne alakasi var
9 yil gayette guzel evliydim
30 yasindayim ben
Burda insanlara kek muamelesi yapmaya gerek yok ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…