- 5 Ağustos 2016
- 2.017
- 1.641
- 83
Pardonda yok bilerek evlenmişmiş yok evlenmeymişmiş kusura bakmayında kımse kayınvalıdesıyle veya baska bırıyle yasamak zorunda degıl sırf evlenecegıımız kısıyı sevıyoruz dıye annesıne danasına bılmemnesıne katlanmak zorundada degıl kımse evet bastan bazı seylere evet denılmıs olabılır ama sonradan şartlar degısmıs demekkı yasamasınlar arkadasım kadın bu heralde kocasına fantezı kıyafetıde gıyecek evde çıplakta dolaşacak sana ne ? kime ne ? bu onun en doğal hakkı bekcılıgı sanamı dustu? bu zamanda yasamayacaksa bunları ne zaman yasayacak kaldıkı o kadar colucug cocugu olan ınsana sadece bır cocugu degıl herkes yardım etsın tutun kucuk bır ev yada herkes sırayla yanına baksın o zaman 1 hafta 1 hafta yıkmıssınız kadının basına herseyı sonra vay efendım borek yapıyor vermıyor bılmemne kadın daha ne kdr anlatsın ıstemıyor kendı evınde huzurlu yasamak ıstıyor bunalmıs yardım edecegınıze hala bıdı bıdıbugunden berı okadar sinirliyimki atamıyorum bir türlü yazıp rahatlamak istedim. babaannem 5 cocugunu babasız buyutmus bırı allah uzun omurler versın ona cok fedakar dunya ıyısı bırıdır. kiraya cıkmak ıstedıgını soyledı bugun halamda ev bakmıs bile nedeni gelin hanım evde istemıyor. ben anlamıyorum bu gelınlerı arkadas amcam babanemle oturuyor esıyle bir tanede 9 yasında cocukları var.esı babanemı kıraya cıkarttı sonunda yerlestı dede yadigarı eve allah ıslah etsın kadına bı rahat vermedı yok kocasıyla basbasa kalamıyormus yok evde eşine özel giyinmek ıstıyormus gıyınemıyormus yıllarca bunu bahane ettı durdu ya arkadas evlenmeseydın ozman sartlar bellıydı en basından soylenmıs annemle oturacagız dıye kosa kosa evlenmeyı bılıyorsun kadını yerınden yurdundan ettın yenge namzeti... sen fantezi kıyafet gıyeceksın evınde ıkı salınacaksın dıye o kadıncagızı bır suru borcla arcla ayrı eve mecbur etti. ne anlatayım daha neler yaptı kadına once mutfaktan el ayak cektırdı ... canı bısı ıstese surat asıyor onada yaptırmıyor, evde pasta börek yapar saklar kadına bir dilim vermez babaannemın gelenı gideni olurdu yengeden korkuya kimse kapısını çalmaz oldu herkese surat asıyor,saat 11 de kalkar kahvaltıyı bekler kadıncagız ses olmasın uyanmasınlar dıye yerınden kalkamaz çıtı cıkmaz ah babaannem benım. amcamda bunların hıcbırını bılmez babaannem araları acılmasın dıye soylemıyor bızı de susturuyor.
burda bir sürü konu acılıyor kv ile oturalımmı dıye oturmayın arkadasım kendı rahatınızıda yaslı insanların rahatınıda kacırmayın... ev ev üstüne olmuyor işte bazı dişli gelinler kendı sultanlığını saltanatını kayınvalidelerini kapı dısarı yaparak suruyor ama onunda oğlı var büyüyor allahta büyük
hemen saldırıya geçilmiş okumadan etmeden; babaannemde düşkün degıl kendı ısını gucunü görebılen bırı
herkes akıl vermiş baban baksın annen baksın, benım babaannem kimsenın bakımına muhtac degılkı kadın kendı evı dururken neden cıkıp cocuklarının evınde sıgıntı gıbı olsun olamadı ıste okadar yıl zor sabrettı sımdı kocasından kalan evden kıraya cıkıyor
ev babaannemın kıraya cıkması gereken o degıl yengem ve amcam
ınsanın kendı evınde sıgıntı olması nedemek farkındamısınız
senın annen baksın dıyenler olmus annem hayatta degıl
ayrıca babaannemın bırının bakması gıbı bır derdı yok ıstegıde yok amcam kıra vermek ıstemedıgı ıcın cıkmıyor evden
oradan yargılamak cok kolay değilmi? hiç yaşlanmayacak gıbı yasıyorsunuz hiç elden ayaktan düşmeyecek gibi...
Ok sevmek zorunda değil başka eve çıksınNeden empati yapmıyorsunuz?
Kadın belliki amcanızı sevdi ve mecburen evet dedi...
Babaanneniz size iyi olabilir ama gelinine daha farklıysa??
Çünkü çoğu kv komşusuna bile melekken geline şeytan gibi olabiliyor..
Kusura bakmayın ama sadece tek taraflı düşünerek olmaz bu işler.
Birde yengenizi dinlemek lazım.
Bana da dediler kv ile otur diye hiç hoş olmazdı şimdi bile kv kardeşi karışıyor gidip evini temizlemeliymişim yok dedim ev ev üstüne olmaz az yedim giymedim kiraya çıktım şimdi kendi evimize kv ile oturmak hoş değil baştan kabul etmeyecek edip evinde oturup maaşını yiyipte kadını kovmak olmazPes hanımlar. Tamam kv ler kötü de, burada evi işgal edilmiş bir kv var. Amcası evlenip annesini yanına almış olsa haklısınız da, adam gelini annesinin evine getirmiş. Şimdi de kadın evinden çıkmak zorunda kalıyor, olur mu öyle saçmalık? Yenge çok sikayetciyse kendi ev tutsun ayirsin evini. Hoş en başta hiç kabul edip evlenmemeliydi ya. Tamam amca suçlu annesinin evine coreklendigi, eşini bu duruma düşürdüğü için ama defalarca diyoruz aynı evde oturmayı kabul etmeyin diye. Etmeyin kardeşim, zorla mı evlendiriyorlar ?
ayyyneennnyengeye laf edeceğine öz annesini kendi evinden eden amcana laf etsene. diyememiş mi burası annemin evi biz kiraya çıkarız anca diye.
sen de kv ne bakarsın inşaallah.bugunden berı okadar sinirliyimki atamıyorum bir türlü yazıp rahatlamak istedim. babaannem 5 cocugunu babasız buyutmus bırı allah uzun omurler versın ona cok fedakar dunya ıyısı bırıdır. kiraya cıkmak ıstedıgını soyledı bugun halamda ev bakmıs bile nedeni gelin hanım evde istemıyor. ben anlamıyorum bu gelınlerı arkadas amcam babanemle oturuyor esıyle bir tanede 9 yasında cocukları var.esı babanemı kıraya cıkarttı sonunda yerlestı dede yadigarı eve allah ıslah etsın kadına bı rahat vermedı yok kocasıyla basbasa kalamıyormus yok evde eşine özel giyinmek ıstıyormus gıyınemıyormus yıllarca bunu bahane ettı durdu ya arkadas evlenmeseydın ozman sartlar bellıydı en basından soylenmıs annemle oturacagız dıye kosa kosa evlenmeyı bılıyorsun kadını yerınden yurdundan ettın yenge namzeti... sen fantezi kıyafet gıyeceksın evınde ıkı salınacaksın dıye o kadıncagızı bır suru borcla arcla ayrı eve mecbur etti. ne anlatayım daha neler yaptı kadına once mutfaktan el ayak cektırdı ... canı bısı ıstese surat asıyor onada yaptırmıyor, evde pasta börek yapar saklar kadına bir dilim vermez babaannemın gelenı gideni olurdu yengeden korkuya kimse kapısını çalmaz oldu herkese surat asıyor,saat 11 de kalkar kahvaltıyı bekler kadıncagız ses olmasın uyanmasınlar dıye yerınden kalkamaz çıtı cıkmaz ah babaannem benım. amcamda bunların hıcbırını bılmez babaannem araları acılmasın dıye soylemıyor bızı de susturuyor.
burda bir sürü konu acılıyor kv ile oturalımmı dıye oturmayın arkadasım kendı rahatınızıda yaslı insanların rahatınıda kacırmayın... ev ev üstüne olmuyor işte bazı dişli gelinler kendı sultanlığını saltanatını kayınvalidelerini kapı dısarı yaparak suruyor ama onunda oğlı var büyüyor allahta büyük
hemen saldırıya geçilmiş okumadan etmeden; babaannemde düşkün degıl kendı ısını gucunü görebılen bırı
herkes akıl vermiş baban baksın annen baksın, benım babaannem kimsenın bakımına muhtac degılkı kadın kendı evı dururken neden cıkıp cocuklarının evınde sıgıntı gıbı olsun olamadı ıste okadar yıl zor sabrettı sımdı kocasından kalan evden kıraya cıkıyor
ev babaannemın kıraya cıkması gereken o degıl yengem ve amcam
ınsanın kendı evınde sıgıntı olması nedemek farkındamısınız
senın annen baksın dıyenler olmus annem hayatta degıl
ayrıca babaannemın bırının bakması gıbı bır derdı yok ıstegıde yok amcam kıra vermek ıstemedıgı ıcın cıkmıyor evden
oradan yargılamak cok kolay değilmi? hiç yaşlanmayacak gıbı yasıyorsunuz hiç elden ayaktan düşmeyecek gibi...
bazı insanlar zeki olur :) witch gibi
dosdoğru söylersen çirkinliğe vurular birde suclu cıkarırlar seni. önce sen bır yasa başka insnala ondna sonra yap bu yorumu. kolay sankı. sankı bütün yaşlılarda melek. genc ve kötu bır ınsnaın yaslanmıs halı yaşlı ve kötu ınsnadır ve o kadar coklar kiSagol caNim
Zate ev konusu cikinca delirdi ..
Sen insan misin diye ne alaka ?
Daha hala bibiinnim bikimi mihtic digil
O zaman elin kizina 10 yil ne baktirdiniz ?????
Kımse kimseye bakmamış ev arkadaşlığı gibi düşün evli değilsin sanırım anlaşamamışlar şimdi kim gitmeli ev sahibi mi eve yerleşen mi? Bakma mevzu miras mevzu da Yok ölmemiş ev sahibiSagol caNim
Zate ev konusu cikinca delirdi ..
Sen insan misin diye ne alaka ?
Daha hala bibiinnim bikimi mihtic digil
O zaman elin kizina 10 yil ne baktirdiniz ?????
dosdoğru söylersen çirkinliğe vurular birde suclu cıkarırlar seni. önce sen bır yasa başka insnala ondna sonra yap bu yorumu. kolay sankı. sankı bütün yaşlılarda melek. genc ve kötu bır ınsnaın yaslanmıs halı yaşlı ve kötu ınsnadır ve o kadar coklar ki
Kımse kimseye bakmamış ev arkadaşlığı gibi düşün evli değilsin sanırım anlaşamamışlar şimdi kim gitmeli ev sahibi mi eve yerleşen mi? Bakma mevzu miras mevzu da Yok ölmemiş ev sahibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?