- 28 Kasım 2010
- 42.463
- 141.053
- 798
- Konu Sahibi -chatlak-98
-
Degil tabii ki. Ama burada kullandigi kelimeler hos degil mesela. Koyun surusu diyor ama arabalarina biniyormus. E kotuler madem ne isin var arabalarinda? Boyle garip de davranmamak lazim.şimdi arkadaşın gerçek huyunu bilmiyoruz dedikodusunu yaparken de onların ne söylediğini.
şimdi kadın merhaba vs diyor da olabilir , kimi insanlar çok laçkadır kadın bunlarla mırç mırç olmak zorunda değil ki..
koyun sürüsü birbirlerinin arkasından mı konuşuyorlar bak beynim yandı şimdiEe tamam beni sevsinler demiyorum ki sevmesinler zaten benim için bu sorun değil ki olay insanlığın ne durumda olduğu yani gıybet yapmak bu dedikodu yapanların da ayriyeten koyun sürüsünden Bi farkları yok bir kez daha anlıyorum ki soğuk ve mesafeli davranmakla doğru olanı yapıyorum
Kafa yapinızın uymadığı,esprilerine gülmediğiniz ve hatta düşük zekalı diye nitelendirip aşağıladığınız bu insanların araçlarına binmeyi bırakmaya ne dersiniz?Kızlar selam. ben soğuk biriyimdir. Kafa yapımın uymayacağı kişilere karşı mesafeli dururum yani ya konuşurum ya konuşmam arası yoktur pek ben de insanlar gibi orta yolu bulamıyorum maalesef bir de bazen insanların konuştuğu güldüğü bazı şeyler bana çok anlamsız gelebiliyo ne var ki bunda gülünecek diyorum mesela . Her neyse sorun şu 5 iş arkadaşıyız ve onlar benim bu davranışlarımı farklı algılıyorlar sorun varmış gibi o kadar belli ediyorlar ki bunu tavır ve davranışlarından bana göre ortada hiç sorun yok aslında ama onlar arkamdan konuşacak kadar sorun haline getirmişler.ben onların bugün benim hakkımda konuşmalarını duydum% 85 eminim hem de kendi kulağımla ve bunu yapan insanlar eğitimci ve okumuşlar aslında duyduğum anda odaya girip laf sokmak istedim gülerek ama Allah kahretsin tam emin olmadım bir de şöyle bişey var ve ben bu insanların araçlarıyla gidip geliyorum umrumda bile olmaz çokta tın sadece bu düşük zekalı insanlardan uzak durmak ve görmek istemiyorum ne yapayım sizce siz olsanız ne yapardınız
Hayatı kendin için de onlar için de çekilmez hale getirme diyorum.Yoo
yani onların yaptığı gibi sırf iş arkadaşım diye yüzlerine güleyim karekterimden ve kişiliğimden ödün vereyim vayy işte süper bir fikir daha Can'ım benim kafa yapım uysaydı zaten samimi olurdum ben merak etme
İlave olarak da onlar bu kadar umurunda değil madem. Madem iki güler yüz gösterip sohbet edebileceğin senin kalitende olan insanlar değil yani senin tabirinle sahtekar ve ikiyüzlüler o zaman ben olsam onların yaptığı saçma sapan dedikoduları da takmazdımEe tamam beni sevsinler demiyorum ki sevmesinler zaten benim için bu sorun değil ki olay insanlığın ne durumda olduğu yani gıybet yapmak bu dedikodu yapanların da ayriyeten koyun sürüsünden Bi farkları yok bir kez daha anlıyorum ki soğuk ve mesafeli davranmakla doğru olanı yapıyorum
Ha ha beklediğim cevaplardan birisi sen daha benim ne yazdığımı anlamamışsın iyi oku ben onlarla arkadaşlık yapıyorum demedim sadece iş gereği beraber gidip gelmek durumundayız o kadar
arkadaşlar şunu unutmayın sıcak davranmadığı kişiler erkekmiş, hemcinsi de değil sıcak mı olmak zorunda Allah aşkına..
Siz neden çalışıyorsunuz ki kendi sırça köşkünüzde takılın düşük! Zekalılardan da kurtulursunuz.Kızlar selam. ben soğuk biriyimdir. Kafa yapımın uymayacağı kişilere karşı mesafeli dururum yani ya konuşurum ya konuşmam arası yoktur pek ben de insanlar gibi orta yolu bulamıyorum maalesef bir de bazen insanların konuştuğu güldüğü bazı şeyler bana çok anlamsız gelebiliyo ne var ki bunda gülünecek diyorum mesela . Her neyse sorun şu 5 iş arkadaşıyız ve onlar benim bu davranışlarımı farklı algılıyorlar sorun varmış gibi o kadar belli ediyorlar ki bunu tavır ve davranışlarından bana göre ortada hiç sorun yok aslında ama onlar arkamdan konuşacak kadar sorun haline getirmişler.ben onların bugün benim hakkımda konuşmalarını duydum% 85 eminim hem de kendi kulağımla ve bunu yapan insanlar eğitimci ve okumuşlar aslında duyduğum anda odaya girip laf sokmak istedim gülerek ama Allah kahretsin tam emin olmadım bir de şöyle bişey var ve ben bu insanların araçlarıyla gidip geliyorum umrumda bile olmaz çokta tın sadece bu düşük zekalı insanlardan uzak durmak ve görmek istemiyorum ne yapayım sizce siz olsanız ne yapardınız
Bende yapı gereği soğuk bir insanım okulda velilere bakıyorum canımlı cicimli ben hiçbiriyle yakın değilim neredeyse tek tabanca gidip geliyorum okulaKızlar selam. ben soğuk biriyimdir. Kafa yapımın uymayacağı kişilere karşı mesafeli dururum yani ya konuşurum ya konuşmam arası yoktur pek ben de insanlar gibi orta yolu bulamıyorum maalesef bir de bazen insanların konuştuğu güldüğü bazı şeyler bana çok anlamsız gelebiliyo ne var ki bunda gülünecek diyorum mesela . Her neyse sorun şu 5 iş arkadaşıyız ve onlar benim bu davranışlarımı farklı algılıyorlar sorun varmış gibi o kadar belli ediyorlar ki bunu tavır ve davranışlarından bana göre ortada hiç sorun yok aslında ama onlar arkamdan konuşacak kadar sorun haline getirmişler.ben onların bugün benim hakkımda konuşmalarını duydum% 85 eminim hem de kendi kulağımla ve bunu yapan insanlar eğitimci ve okumuşlar aslında duyduğum anda odaya girip laf sokmak istedim gülerek ama Allah kahretsin tam emin olmadım bir de şöyle bişey var ve ben bu insanların araçlarıyla gidip geliyorum umrumda bile olmaz çokta tın sadece bu düşük zekalı insanlardan uzak durmak ve görmek istemiyorum ne yapayım sizce siz olsanız ne yapardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?