Sonunda kendi dedikodumu da duydum kulağımla!!

En farklı yorumu nasıl yaparım mı dediniz?
Kadınları mal olarak algılamanız da ne tuhaf.
Bu kanıya nasıl varıyorsunuz?

Bayan burada bilim konuşsun kadinlar iş konuşsunlar demiyo zaten.çanta saat ayakkabi dedikodusu yapicak kadar boş insan çok diyor.başka konumu yok konusucak diyor

Dedikodu can sıkıcı bir şey ama çoğumuz yapıyoruz kabul edelim
Dedikodumuzun da yapıldığını az çok tahmin edebiliyoruz
Aşağılık kompleksi olmayan insan, hakkında yapılan dedikoduyu takmaz. Herkes hakkımızda iyi düşünemez yahut kötü düşündüler diye kötü olmayız

Sen kendi yorumlarina odaklan. Başkasının dusuncelerini yavas gel diyerek degistirebilecegini mi saniosun.

ben sana sonuna kadar katılıyorum akşama kadar makyaj saç koca aday adayı bile olmamasına rağmen saatlerce düğün planları bunları konuşacak kadar boş bir insan değilim isteyende soğuk desin

Hmm demek ki soğuk ve sevilmeyen kişilerin arkasından konuşma hakkı var bu da güzel yani dedikodu yapabilirler ay tüh sorun bendeymiş

Ayriyeten başkaları hakkında konuşanlar işe yaramaz kendilerini aşamamış sırf ortama uyum sağlamak için boş boş konuşup duran beyinsiz insanlar kimseye faydası dokunmayanlardır bu tür insanlar

Yapmayın yahu, homo sapiensin yazarı cerndeki profesörlerin bile boş zamanlarında dedikodu yaptıklarını, insanoğlunun en önemli özelliklerinden olduğunu yazdı dedikodunun. Şu prof lar da o kadar işe yaramaz değiller :)

insana
Sen kendi yorumlarina odaklan. Başkasının dusuncelerini yavas gel diyerek degistirebilecegini mi saniosun.

başkasının düşüncesini değiştirmek gibi bir niyetim yok. herkes fikrini söylemekte tabi ki özgür ama başkalarının fikirlerine hakaret etme boyutunda senin özgürlüğün biter. kimsenin kimseye mal vs gibi laflar söyleyip insanları aşağılama hakkı yoktur.

Ahsjsnan deme öyle deme deme “dolu insan işiyle, boş insan kişiyle uğraşır” mottosunu benimsemiş insanlar onlar
Proflar da kimmiş!

insana
Bayan burada bilim konuşsun kadinlar iş konuşsunlar demiyo zaten.çanta saat ayakkabi dedikodusu yapicak kadar boş insan çok diyor.başka konumu yok konusucak diyor

bunun boşlukla ne alakası var. işyerinde akşama kadar sadece iş mi konuşuluyor sanıyorsunuz? insan değil miyiz başka bir şey konuşmayacak mıyız? insanların hakkında dedikodu tabi ki yapılmasın da giyim kuşam çanta vs de mi dedikodu oluyor? iki gün sonra bir tanıdığın düğünü var mesela bir boşlukta ne giyeyim diye konuşmayalım mı? bilim mi konuşulacak derken ironi yapmıştım zaten belli ki anlaşılmamış.

Siz azınlık oluyor ve kadın değilsiniz demek kahvaltıda ne gibi icatlar yaptınız anlatın da bizim gibi normal insanlar faydalansın

Ayrıca konu sahibi burdan evet soguk hiç bir espiriye gülmeyen gıcık tiplerden görünüyorsun normal dedikodunu yapmaları kendin gibi eğlenmeyen soguk insanları bulursan iyi olur senin seviyen yukarda alıntı yaptığım kişiyle uygun öyle kişileri bulucan

Son düzenleme:
İnsanlara tebessüm etmek kişiliğinizden ödün vermek mi oluyor,yani siz şunu diyorsunuz basit insan(?) hiç bir şeyi haketmiyor...Hatta yaşamasın olur mu?toptan kaldıralım dünyadan hatta kampanya başlatalım....Nasıl bakıyorsunuz hayata bir anlasam......

bunlar inanılmaz büyük kibirler. bir kere konu sahibi de şu gergin yorumları yapan ablacık da zaten baştan kendileri ile çelişiyorlar zira burada bulunmaları en büyük dedikodu.
milletin dert diye anlattığı her şey eş/kv/kp/elti/görümce/arkadaş/sevgili vs dedikodusundan başka bir şey değil aslında.
hepimizin dertlendiği şeyler insanlarla ilgili zaten. biz burada birilerinin yazdıklarını kendi bakış açısından dinliyoruz belki o şikayet ettiklerini dinlesek aslında dert açan suçlu kim bilir?
şimdi buradaki kadınların hepsi mal ve düşük zekalı/kalitesiz/karaktersiz mi oluyor?
öyle ise zaten bu şekil düşünenler de burada olduğu için öyle.
kısacası bunlar insani ilişkiler. konuşmak, dertleşmek, yeri geldiğinde birilerini çekiştirmek insani ihtiyaçlar. bunu neden anlamıyorlar çok ilginç gerçekten.

aynı durumda olmak.soğuk değilimdir ama samımıyeti alamayınca uzaklaşırım yuzune bakmam muhabbetı keserım.. işlerine geldikleri gibi davranmaları yokmu.herkese hakaretler küçümsemeler bunaldım artık car car car.susuyorum.sorun olduğunu düşünmesınler diyede bır ıkı zarf atıyorum tam orta yolu buldum.benım huzurum daha onemlı.3 kişiyiz .elektrık alamadığım bayan var yanı barız belli o bana ben ona ısınamadım.aslında başında gayet ılımlı yaklaştım fakat işe hevesımı atılganlığımı bıldiğimi gorunce kendını çektı.odaya bırı gelsın ben konusruken kendını one atmaya çalışması sesımı bastrıması.ben bırıyle muhatap olunca bozulması(onun daha yakın oldukları), ücretsize ayrılınca yerıme geldı.aynı işle igilenıyoruz.mesela bay kişisi guya bana kendı çapında esprı yapıyor gozluk kullanıyorum dalga geçiyor.bayan kişisi patlatıyor kahkayı hoşuna gıdıyor . en ufak olumsuzlukta çok iğrenç bırıymısım gıbı davranıyor.bay kişiside işine gelınce laf atar gelmeyınce takmaz ıkısı bırbırıne muahatap alır.yapmam gereken işleri benden alırlar genelglerden haberım yok soylemezler bana aralarında tartışırlar.ot gibiyım iş yerınde.bır senem kaldı onun sabrını çekıyorum.baştan çok yakındığım bır konuydu iş konusu .ne hallerı varsa gorsunler dıyorum.daha çok sey varda çoluk çocukla uğraşacak halım ve takatım yok.uzun yıllar çektım dahada çekmeye nıyetım yok.burada sizlerle yazışıyorum mıs gıbı terapi.burası olmasa napardım bılemmm =DDD

Valla siz de baya baya burada hakaret edip arkalarından konuşup gıybet yapıyorsunuz o ne olacak? o zaman sizinde onlardan farkınız yok? Kaldı ki size hakaret ettiklerini duymamışsınız ama siz burada yok ucube yok koyun sürüsü düşük zekalı demeyi biliyorsunuz bence biraz aynada kendinize de bakın.

Yarın da gidip yüzlerine gülüp araçlarına bineceksiniz bu insanların o zaman kusura bakmayın siz de iki yüzlüsünüz çıkarlarınız için kullanıp arkalarından hakaret ediyorsunuz ki emin bile değilsiniz hakkınızda konuşulduğundan

Evet tabiki kadınım üstelik benim arkamdan konuşan bu dört kişinin 3 ü erkek canım
Bilmem anlatabildim mi

size demedim samantha nın bu mesajına dedim

Aman diyeyim,onca lafi saydigi insanlarin araclarina mi biniyormus?

arkadaşlar şunu unutmayın sıcak davranmadığı kişiler erkekmiş, hemcinsi de değil sıcak mı olmak zorunda Allah aşkına..

arkadaşlar şunu unutmayın sıcak davranmadığı kişiler erkekmiş, hemcinsi de değil sıcak mı olmak zorunda Allah aşkına..
Sicak olmaktan ne anladigimiza bagli. Kadin erkek fark etmez,bir tebessum,bir hal hatir sormak,merhaba iyi gunler demek misal,zor degil. Medeni davranmak lazim toplum icinde. Genelde dedikodusu yapilan insanlar kendini ustun goren,selami dahi esirgeyen insanlar oluyor. İstisna durumlar illa ki vardir

şimdi arkadaşın gerçek huyunu bilmiyoruz dedikodusunu yaparken de onların ne söylediğini.
şimdi kadın merhaba vs diyor da olabilir , kimi insanlar çok laçkadır kadın bunlarla mırç mırç olmak zorunda değil ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…