- 13 Nisan 2016
- 88
- 11
- 38
- Konu Sahibi -chatlak-98
Kızlar selam. ben soğuk biriyimdir. Kafa yapımın uymayacağı kişilere karşı mesafeli dururum yani ya konuşurum ya konuşmam arası yoktur pek ben de insanlar gibi orta yolu bulamıyorum maalesef bir de bazen insanların konuştuğu güldüğü bazı şeyler bana çok anlamsız gelebiliyo ne var ki bunda gülünecek diyorum mesela . Her neyse sorun şu 5 iş arkadaşıyız ve onlar benim bu davranışlarımı farklı algılıyorlar sorun varmış gibi o kadar belli ediyorlar ki bunu tavır ve davranışlarından bana göre ortada hiç sorun yok aslında ama onlar arkamdan konuşacak kadar sorun haline getirmişler.ben onların bugün benim hakkımda konuşmalarını duydum% 85 eminim hem de kendi kulağımla ve bunu yapan insanlar eğitimci ve okumuşlar aslında duyduğum anda odaya girip laf sokmak istedim gülerek ama Allah kahretsin tam emin olmadım bir de şöyle bişey var ve ben bu insanların araçlarıyla gidip geliyorum umrumda bile olmaz çokta tın sadece bu düşük zekalı insanlardan uzak durmak ve görmek istemiyorum ne yapayım sizce siz olsanız ne yapardınız