• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda kendi dedikodumu da duydum kulağımla!!

-chatlak-98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2016
88
11
38
Kızlar selam. ben soğuk biriyimdir. Kafa yapımın uymayacağı kişilere karşı mesafeli dururum yani ya konuşurum ya konuşmam arası yoktur pek ben de insanlar gibi orta yolu bulamıyorum maalesef bir de bazen insanların konuştuğu güldüğü bazı şeyler bana çok anlamsız gelebiliyo ne var ki bunda gülünecek diyorum mesela . Her neyse sorun şu 5 iş arkadaşıyız ve onlar benim bu davranışlarımı farklı algılıyorlar sorun varmış gibi o kadar belli ediyorlar ki bunu tavır ve davranışlarından bana göre ortada hiç sorun yok aslında ama onlar arkamdan konuşacak kadar sorun haline getirmişler.ben onların bugün benim hakkımda konuşmalarını duydum% 85 eminim hem de kendi kulağımla ve bunu yapan insanlar eğitimci ve okumuşlar aslında duyduğum anda odaya girip laf sokmak istedim gülerek ama Allah kahretsin tam emin olmadım bir de şöyle bişey var ve ben bu insanların araçlarıyla gidip geliyorum umrumda bile olmaz çokta tın sadece bu düşük zekalı insanlardan uzak durmak ve görmek istemiyorum ne yapayım sizce siz olsanız ne yapardınız

Tavırlarınızı yanlış anladıklarınızı düşünüyorsunuz. Keşke açıkça konuşsaydınız daha önce, benim yapım bu, kişisel almayın diye...

Çünkü birlikte gidip geldiğinize göre aslında belli bir samimiyet kurulmuş oluyor. Bunu konuşabilirdiniz.

Şu anda da açıkça konuşmak ve söylediklerinizi duydum ama siz benim hakkımda yanılıyorsunuz demek bana göre en mantıklısı.

Ha ha beklediğim cevaplardan birisi sen daha benim ne yazdığımı anlamamışsın iyi oku ben onlarla arkadaşlık yapıyorum demedim sadece iş gereği beraber gidip gelmek durumundayız o kadar

odamızda aynı senın gibi bir arkadasımız var ilk zamanlar aynı senın gibyidi , yazını okurken acaba o mu yazdı diye düşündüm ,
ama 10 saat aynı odanın içindeyiz , her dk iş konuşulmaz ,

artık oda bizim kadar olmasada sohbetlerimize ortak oluyor , o kıvama getirdik ,

sende oldugun ortama ayak uydursan sanki daha iyi olur , dışlanan sen olursun

Insanlarin cogu mal. Özellikle kadinlarin. Ben de hosuma gitmeyen birinin dedikodusunu yaparim ama bu kadinlarin cogu gercekten suzme salak sabahtan aksama kadar onu bunu makyaj malzemesi kiyafet saat canta ayakkabi konusabilcek kadar bos beyinliler. Takma bence zor gerci duydugun halde takmamak. Iyice bi düşün gerekli yerde sokarsin lafi süzüklere. Ne diolardi hakkında?

C -chatlak-98 bizim işyerinde de çok dedikodu var
Herkesten farklı olmanız haksız olmanız anlamına da gelmiyor ayrıca....
En iyisi kimseyle samimi olmamak ama ben de cıvığını çıkaranlardanım

C -chatlak-98 bizim işyerinde de çok dedikodu var
Herkesten farklı olmanız haksız olmanız anlamına da gelmiyor ayrıca....
En iyisi kimseyle samimi olmamak ama ben de cıvığını çıkaranlardanım

Mesafeli olduğunuz kişilerle birlikte mesafe katediyorsunuz,aynı ortamda çalışıyorsunuz,esprilerine gülmüyorsunuz çünkü size basit geliyorlar;sanırım biraz kibirli bir davranış sergiliyorsunuz.Doğal olarak da itici geliyorsunuzdur tabi bu dedikodunuzu yapmalarını haklı çıkarmıyor! dedikodu yapmayan, basit olmayan insanlar bulmanız dileğiyle....

Insanlarin cogu mal. Özellikle kadinlarin. Ben de hosuma gitmeyen birinin dedikodusunu yaparim ama bu kadinlarin cogu gercekten suzme salak sabahtan aksama kadar onu bunu makyaj malzemesi kiyafet saat canta ayakkabi konusabilcek kadar bos beyinliler. Takma bence zor gerci duydugun halde takmamak. Iyice bi düşün gerekli yerde sokarsin lafi süzüklere. Ne diolardi hakkında?

yavaş gel arkadaşım. insan çevresindeki diğer insanlar kendi gibi değil diye bu kadar hakareti nasıl sıralayabilir yahu? herkes üstün insan mı? herkes üstün beyinli mi? sürekli atomu nasıl parçalarız o mu konuşulsun istiyorsun? akşama kadar işyerinde sadece iş mi konuşulsun? nasa da mısın cern de misin mübarek? nasıl bir beklenti seninki ve bu beklentisizlikte nasıl bi hakaretler silsilesi??

Kızlar selam. ben soğuk biriyimdir. Kafa yapımın uymayacağı kişilere karşı mesafeli dururum yani ya konuşurum ya konuşmam arası yoktur pek ben de insanlar gibi orta yolu bulamıyorum maalesef bir de bazen insanların konuştuğu güldüğü bazı şeyler bana çok anlamsız gelebiliyo ne var ki bunda gülünecek diyorum mesela . Her neyse sorun şu 5 iş arkadaşıyız ve onlar benim bu davranışlarımı farklı algılıyorlar sorun varmış gibi o kadar belli ediyorlar ki bunu tavır ve davranışlarından bana göre ortada hiç sorun yok aslında ama onlar arkamdan konuşacak kadar sorun haline getirmişler.ben onların bugün benim hakkımda konuşmalarını duydum% 85 eminim hem de kendi kulağımla ve bunu yapan insanlar eğitimci ve okumuşlar aslında duyduğum anda odaya girip laf sokmak istedim gülerek ama Allah kahretsin tam emin olmadım bir de şöyle bişey var ve ben bu insanların araçlarıyla gidip geliyorum umrumda bile olmaz çokta tın sadece bu düşük zekalı insanlardan uzak durmak ve görmek istemiyorum ne yapayım sizce siz olsanız ne yapardınız

herkes herkesin arkasından konuşuyor. konuşmuyorum diyen bile ama iyi niyetle ama kötü niyetle bir şeyler söylüyor. nitekim şu an sen de konuşmuş oluyorsun ağzın yerine parmaklarının çalışması bir şeyi değiştirmez. sevdiğim sözlerden birisi kimsenin ağzı torba değil ki büzesin. ben işyerindeki arkadaşlarla muhabbet etmek istemediğim zamanlarda alırım kitabımı öğlen arasında farklı yere yemeğe giderim mesela. veya gün içerisinde bir muhabbete dahil olmak istemiyorsam takarım kulaklığı müzik açar işime öyle bakarım vs vs. iş arkadaşlarımla özel hayatımda samimiyet de kurmam orta yol yani.
kısacası soğuk birisin diye ne herkes senden samimiyet beklemeli ne de sen herkesten karşılarında sus pus oturmanı beklemelerini isteyebilirsin. konuşan konuşsun bak işine gitsin.

yavaş gel arkadaşım. insan çevresindeki diğer insanlar kendi gibi değil diye bu kadar hakareti nasıl sıralayabilir yahu? herkes üstün insan mı? herkes üstün beyinli mi? sürekli atomu nasıl parçalarız o mu konuşulsun istiyorsun? akşama kadar işyerinde sadece iş mi konuşulsun? nasa da mısın cern de misin mübarek? nasıl bir beklenti seninki ve bu beklentisizlikte nasıl bi hakaretler silsilesi??
Sırf polemik olmasın diye alıntılamamıştım ama sanırım kibirden ne yazdıklarının farkında bile değiller....
Bu tip insanlara söylenebilecek tek şey biraz insan sevin zor değil hatta hiç değil...

Madem emindiniz girerdiniz hayırdır benden mi söz ediyorsunuz öyle duydum derdiniz ama bir yandan da emin değilim diyorsunuz bu bir çelişki zaten. İnsanlar güldüğü şeyi saçma bulan ayak uyduramayan da sizsiniz. Ama niçin hem böyle düşünüp hem de onların aracıyla işe geliyorsunuz anlamadım madem böyle insanlar toplu taşımayla gelin çünkü hem burada böyle yazıp hem onlarla iletişim halinde olmanı garip

Dedikldunuzu yapanlar çokta haksız sayılmaz , soğuk biri olduğunuz yazınızın içeriğinden bile hissediliyor.. dedikoduya karşıyım ama isimi gördükleri için çokta ses etmeyeyim bağğğriii diyorsunuz ,gıybet yapanlar kadar ayıp bu düşünce bana göre

Back
X