ayyy, teşekkür ederim. beğenmenize çok sevindima.s.süpermiş:) Allah mesut etsin şimdidennn
teşekkür ederim tatlım, çok sağol.çok sevimliymiş canım ya çok güzel bi seçim...
şimdiden hayırlı olsun
valla yaşca büyükleri pek düşünmedim açıkcası:) genelde kendi yaşıtlarımızı. aslında bi kaç kişi gereksiz espri gibi bişi dedi ama çokta sallamadım. onu diyenlerin davetiyelerini de gördüm:dilcikar:herkezin tarzı olmayabilir cnm kötü yorum olmaz ama çocuk kitabı gibi bulan olabilir:) benimki de benzer bişiydi şaşıranlar çok olmuştu..ama yaşça büyükler oluyo onlar genelde:) içine sinmiş beğenmişsin hiç düşünme..çok güzel:)
teşekkür ederim canım. yok burda bi matbaa evi var, katalogdan beğendim. netten de araştırıp buldum ve dayanamayıp buraya ekledim:lepi:bende cok beğenmiştim bu davetiyeyi internetden mi sipairş verdiniz.?
teşekkür ederim canımcım:1hug:davetiyeni çok beğendim
ay sağol yavrucum. beğenmene sevindim :1hug:alkisalkisalkisay cok guzelmiş kız hayırlı olsun
teşekkür ederim canıma.s.Çok şirinmiş Hayırlı olsun bakalım
amin inşallah hayatım. :1hug:çok şekermiş canım
mutluluğunuz daim olsun
canımsınnnn, bu davetiyeyi de gördüm. bize davetiyemizi arkadaşımız hediye ediyor. aslında seninkini beğenmiştim ama maliyeti daha yüksekti. fazla da masrafa girmeyelim dedik. sonra kendi davetiyemi gördüm, buda süpermiş deyip bunu seçtik :lepi:
Uploaded with ImageShack.us
üşenmedim kalktım çektim resmini:) 3 sene oldu biz ewleneli..ozaman yeni yeni yaygınlaşmaya başlamıştı böyle esprili dawetiyeler..seçenek azdı..ama hala çok sewerim dawetiyemi opuyorumnanaktan
ya ben goremıorum ama
ayyyyy, çok teşekkür ederim canım ayarladığın için. ne sakıncası olacak, hayıra geçtin:)hah şimdi acıldı sayfa sonunda yani son kez deneyım bidaha bakmayım dedm acıldı :) cok sekermişş cnm..benm gibi goremeyenler filan olursa ben ekliorum sakıncası yoktur umarım opuyorumnanaktan
mersi efem vereliniortak :1hug:çok şeker:)) hayırlı olsun efemmm:)
teşekkür ederim canım benim. a.s.çok şirinmiş çok güzel hayırlısı olsun canım
teşekkür ederim canım, valla evede girdim. orasını hiç karıştırma :jeyyar:kızz süpermiş ne kadar da sevimli Allahım evede girdin hadi davetiyede ilk önce napıcan kız orda hehe:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?