sonunda kendimize uygun davetiyemizi seçtik

çok sevimliymiş canım ya çok güzel bi seçim...
şimdiden hayırlı olsun

süpermiş:) Allah mesut etsin şimdidennn
ayyy, teşekkür ederim. beğenmenize çok sevindima.s.

çok sevimliymiş canım ya çok güzel bi seçim...
şimdiden hayırlı olsun
teşekkür ederim tatlım, çok sağol.
inşallah kötü bi yorum almam kaydirigubbakcemile3 çünkü çok beğenerek seçtim :asigim:

herkezin tarzı olmayabilir cnm kötü yorum olmaz ama çocuk kitabı gibi bulan olabilir:) benimki de benzer bişiydi şaşıranlar çok olmuştu..ama yaşça büyükler oluyo onlar genelde:) içine sinmiş beğenmişsin hiç düşünme..çok güzel:)

valla yaşca büyükleri pek düşünmedim açıkcası:) genelde kendi yaşıtlarımızı. aslında bi kaç kişi gereksiz espri gibi bişi dedi ama çokta sallamadım. onu diyenlerin davetiyelerini de gördüm:dilcikar:
sende ekleyebilirsen eklermisin canım, senin davetiyeni de merak ettim :1closedeyes:

bende cok beğenmiştim bu davetiyeyi internetden mi sipairş verdiniz.?
teşekkür ederim canım. yok burda bi matbaa evi var, katalogdan beğendim. netten de araştırıp buldum ve dayanamayıp buraya ekledim:lepi:

Uploaded with ImageShack.us

üşenmedim kalktım çektim resmini:) 3 sene oldu biz ewleneli..ozaman yeni yeni yaygınlaşmaya başlamıştı böyle esprili dawetiyeler..seçenek azdı..ama hala çok sewerim dawetiyemi opuyorumnanaktan

hah şimdi acıldı sayfa sonunda yani son kez deneyım bidaha bakmayım dedm acıldı :) cok sekermişş cnm..benm gibi goremeyenler filan olursa ben ekliorum sakıncası yoktur umarım opuyorumnanaktan

kızz süpermiş ne kadar da sevimli Allahım evede girdin hadi davetiyede ilk önce napıcan kız orda hehe:kedi:

davetiyeni çok beğendim
teşekkür ederim canımcım:1hug:

ay cok guzelmiş kız hayırlı olsun
ay sağol yavrucum. beğenmene sevindim :1hug:alkisalkisalkis

Çok şirinmiş Hayırlı olsun bakalım
teşekkür ederim canıma.s.

çok şekermiş canım
mutluluğunuz daim olsun
amin inşallah hayatım. :1hug:

canımsınnnn, bu davetiyeyi de gördüm. bize davetiyemizi arkadaşımız hediye ediyor. aslında seninkini beğenmiştim ama maliyeti daha yüksekti. fazla da masrafa girmeyelim dedik. sonra kendi davetiyemi gördüm, buda süpermiş deyip bunu seçtik :lepi:

ya ben goremıorum ama

hah şimdi acıldı sayfa sonunda yani son kez deneyım bidaha bakmayım dedm acıldı :) cok sekermişş cnm..benm gibi goremeyenler filan olursa ben ekliorum sakıncası yoktur umarım opuyorumnanaktan

ayyyyy, çok teşekkür ederim canım ayarladığın için. ne sakıncası olacak, hayıra geçtin:)
sağol canım benim:1hug:a.s.:enbuyukkk:

çok şeker:)) hayırlı olsun efemmm:)
mersi efem vereliniortak :1hug:

çok şirinmiş çok güzel hayırlısı olsun canım
teşekkür ederim canım benim. a.s.

kızz süpermiş ne kadar da sevimli Allahım evede girdin hadi davetiyede ilk önce napıcan kız orda hehe:kedi:
teşekkür ederim canım, valla evede girdim. orasını hiç karıştırma :jeyyar:

Çok güzel bir davetiye seçimi, esprili,renklere bayıldımm.. Büyüklere bakmayın nasıl istiyosanız öyle yaptırın :1closedeyes: . Bir ömür mutlu olun inşallahhhhhhh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…