O annesinin dediğinden hic çikmadi sağ olsun annesinin dolduruşuna gelip whatsappta bana laf sokan aşagılık sozler paylaşmistiYok o onu aldı yok bu bunu aldı ne çiğ karşılaştırmalar. Nişanlınız olacak bostan korkuluğu nerede bunlar olurken?
Dediğiniz çok doğru onlar kendilerini gösterdiler.Gözünüz aydın kurtulmuşsunuz
Evlenince artarak devam ederdi bu durumlar ne gerek var.. balık baştan kokar demişler. Bu fragmanlari iyi izlemek lazım.
Önceki konumu bilen biliyor.En son kayınbabam aradı dedim size biraz kırgınım çünkü iki gelininize eşit olmadınız beni umursamadınız dedim adam bana şunu dedi kayinvalidene diyeyim seni arasın aradan 2 3 saat geçti kadın aradı ben gereksiz yere kırılmışım bunlar asılsızmış benim hakkımı savunmama izin vermeden sürekli kendisi konuştu her lafının sonunda duyamıyorum cevap ver alo ses gelmiyo gibi cümleler kurdu haksız olduğu halde haklı olmaya çalıştı.Neymiş gelininin eşyalarının fiyati az tutmus benimki cok,diğer gelin konsol ve tv sehpası almamış ben almışım,o kanepe almıs ben koltuk takımı resmen kıyasladı.Bana bağırıp,küfredebilirmiş ama ben ona gittiğim her yeri söylemek zorundaymışım haber vermek zorundaymışım.Diyorumki keşke baştan atsaydım nişanı.
Kendisini olgun kv sanardım hiç değilmis herkesi ben yoneteyim istiyormus benide yonetmeye calisti yonetemedi bu olaylari cikardiNe demek bağırıp küfredebilirmiş?!
Ne demek gittiğiniz her yeri kendisine haber vermek zorundaymışsınız?!
Yok artık daha neler!
Umarım bu sözlerin üstüne, " ben sizleri çağımızdan insanlarız sanarak kabul etmiştim, sizin halen mağara devrinde yaşadığınızı fark edememiştim. Siz kendinize çağınızdan bir gelin bulun" gibi de bir şeyler söylemişsinizdir yüzüğü atarken
Vallahi sinir oldum burada. Elalemin çocuğuna küfür edebilme özgürlüğü tanıyor kendine rezil kadın. YUHH ona
Sağ olun.İyi ki bitti diyorum.Sizi tebrik ederim gercekten zamaninda ben de nisan attiktan sonra arkasinda duramadim, evlendim. Sonu bataklik oluyor Kv'nin yonettigi evliliklerin. Hayirli olsun.
Siz kaynanayı bırakın, yetişkin, birey olabilmiş, kendi kararlarını alabilen, aile desteği olmadan yaşayabilen birini eş yapmaya bakın.Kendisini olgun kv sanardım hiç değilmis herkesi ben yoneteyim istiyormus benide yonetmeye calisti yonetemedi bu olaylari cikardi
Bende bu nişanlımda o potansiyeli göremediğim için hemen bitirdim.Siz kaynanayı bırakın, yetişkin, birey olabilmiş, kendi kararlarını alabilen, aile desteği olmadan yaşayabilen birini eş yapmaya bakın.
Son derece saygısız, cahil bir tipmiş. Böyle bir tip evlilikte zaten huzur vermezdi. Böyle bir kadınla ve onun dolduruşuyla size şimdiden kötü davranan oğluyla evlilik de hayatınız da eziyet olurdu inanın. Çok iyi yapmışsınız bırakmaklaKendisini olgun kv sanardım hiç değilmis herkesi ben yoneteyim istiyormus benide yonetmeye calisti yonetemedi bu olaylari cikardi
Annesinin eteğinin altında olabilir diyorum.Peki nişanliniz nerde burada?
Çok sag olun tesekkur ederimSon derece saygısız, cahil bir tipmiş. Böyle bir tip evlilikte zaten huzur vermezdi. Böyle bir kadınla ve onun dolduruşuyla size şimdiden kötü davranan oğluyla evlilik de hayatınız da eziyet olurdu inanın. Çok iyi yapmışsınız bırakmakla
İçtenlikle geçmiş olsun diyorum size
Yaaa bırakın şu ergeni, sakın kararınızdan dönmeyin. Anasının memesinden düşsün de öyle gelsin bir kadınla evlenmeye kalksın hıyar herif!O annesinin dediğinden hic çikmadi sağ olsun annesinin dolduruşuna gelip whatsappta bana laf sokan aşagılık sozler paylaşmisti
Başka seçenek kalmamış zaten kuzum hayırlısı olsun üzülme hiç, seni anlayan hakeden birisi çıkar karşınaÖnceki konumu bilen biliyor.En son kayınbabam aradı dedim size biraz kırgınım çünkü iki gelininize eşit olmadınız beni umursamadınız dedim adam bana şunu dedi kayinvalidene diyeyim seni arasın aradan 2 3 saat geçti kadın aradı ben gereksiz yere kırılmışım bunlar asılsızmış benim hakkımı savunmama izin vermeden sürekli kendisi konuştu her lafının sonunda duyamıyorum cevap ver alo ses gelmiyo gibi cümleler kurdu haksız olduğu halde haklı olmaya çalıştı.Neymiş gelininin eşyalarının fiyati az tutmus benimki cok,diğer gelin konsol ve tv sehpası almamış ben almışım,o kanepe almıs ben koltuk takımı resmen kıyasladı.Bana bağırıp,küfredebilirmiş ama ben ona gittiğim her yeri söylemek zorundaymışım haber vermek zorundaymışım.Diyorumki keşke baştan atsaydım nişanı.
Verilmiş sadakanız varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?