Sonunda nişanı attım

Bence iyi bir karar vermişsiniz. Nişanı atarken bile kendisi ile muhatap değilsiniz. Ağırlığı yok tüy gibi adam, varlık gösteremiyor belli ki. Evlenseydiniz yanmıştınız. Eş ailesine karşı bu kadar talepkar olursanız tabi ki onlar da satın aldım istediğimi yaparım kafasına girerler. Sadece evleneceğiniz adamdan isteyin, ders olsun bu da.

Ne demek bağırıp küfredebilirmiş?!
Ne demek gittiğiniz her yeri kendisine haber vermek zorundaymışsınız?!

Yok artık daha neler!

Umarım bu sözlerin üstüne, " ben sizleri çağımızdan insanlarız sanarak kabul etmiştim, sizin halen mağara devrinde yaşadığınızı fark edememiştim. Siz kendinize çağınızdan bir gelin bulun" gibi de bir şeyler söylemişsinizdir yüzüğü atarken

Vallahi sinir oldum burada. Elalemin çocuğuna küfür edebilme özgürlüğü tanıyor kendine rezil kadın. YUHH ona

Kendisini olgun kv sanardım hiç değilmis herkesi ben yoneteyim istiyormus benide yonetmeye calisti yonetemedi bu olaylari cikardi

Kendisini olgun kv sanardım hiç değilmis herkesi ben yoneteyim istiyormus benide yonetmeye calisti yonetemedi bu olaylari cikardi
Siz kaynanayı bırakın, yetişkin, birey olabilmiş, kendi kararlarını alabilen, aile desteği olmadan yaşayabilen birini eş yapmaya bakın.

Son derece saygısız, cahil bir tipmiş. Böyle bir tip evlilikte zaten huzur vermezdi. Böyle bir kadınla ve onun dolduruşuyla size şimdiden kötü davranan oğluyla evlilik de hayatınız da eziyet olurdu inanın. Çok iyi yapmışsınız bırakmakla

İçtenlikle geçmiş olsun diyorum size

Çok sag olun tesekkur ederim

Geçmiş olsun. Çoğu kadının yapamadığını yapmışsınız. Gelecekte çok mutlu bir evliliğiniz olur umarım.

O annesinin dediğinden hic çikmadi sağ olsun annesinin dolduruşuna gelip whatsappta bana laf sokan aşagılık sozler paylaşmisti
Yaaa bırakın şu ergeni, sakın kararınızdan dönmeyin. Anasının memesinden düşsün de öyle gelsin bir kadınla evlenmeye kalksın hıyar herif!

Başka seçenek kalmamış zaten kuzum hayırlısı olsun üzülme hiç, seni anlayan hakeden birisi çıkar karşına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…