L Lucy09 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Nisan 2021 143 129 53 30 19 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Lucy09 #81 selennn .!.: Aynen öyle canım..en iyisi görüşmemek..ben kolay kolay boşan nişan at demem ama çok iyi yapmışsın kurtulmuşsun Genişletmek için tıkla... Sağ olun iyi mesajlarınız için
selennn .!.: Aynen öyle canım..en iyisi görüşmemek..ben kolay kolay boşan nişan at demem ama çok iyi yapmışsın kurtulmuşsun Genişletmek için tıkla... Sağ olun iyi mesajlarınız için
cokzorbirsecim Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2015 2.799 6.257 158 19 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Lucy09 #82 Lucy09 .!.: Ben beni aşağılayıp,iğneleyen bir kayınvalideyle yine yapardım.Fakat oğlu pasifti idare edecek kişi eştir.O durumu idare etmek yerine her şekilde beni geri plana attırdı Genişletmek için tıkla... Evet nişanlı da iş yok doğru diyorsunuz.
Lucy09 .!.: Ben beni aşağılayıp,iğneleyen bir kayınvalideyle yine yapardım.Fakat oğlu pasifti idare edecek kişi eştir.O durumu idare etmek yerine her şekilde beni geri plana attırdı Genişletmek için tıkla... Evet nişanlı da iş yok doğru diyorsunuz.