Sonunda nişanı attım

Nişanlım sanki ben yokmuşum gibiydi.İnsan hiç mi buda benim nişanlim demez.O hep annesinin dediğini yaptı.Benim haklı olduğum konularda bile annesini babasını savundu.
O zaman gercekten dogru karar vermissiniz. Cunku bu adam evlendiginizde de sizi ezdirir. Yok yakinken donmussunuz hayirli olsun.

3 konunuz var ucunde de nisani atmak istiyorsunuz. Kim haklidan ziyade nisanin atildigi iyi olmus, iki taraf da birbirinden evlenmeden sogumus gorunuyor.

Sakın ama sakın barışma, Allah’ın sevgili kuluymuşsun da kurtulmuşsun. Ulan ben olsam varya telefonda kaynana bozuntusuna öyle bir küfrederdim ki… sana da senin o erkek olmayan oğluna da…..

Gittiğiniz yeri mi söylemek zorundaymissiniz ???Sebep neymiş??Ayy burdan ben gerildim .Bana da zamanında aynısını yapmaya kalktılar ama ne büyük şans ki kayinvalideniz yüzünü nişanlı iken göstermiş .Çok şanslısınız emin olun .Benimki kedi gibiydi .Evlenince aslan oldu.Ben dedim gurbetteyim ailem yok.Kotu olmayayım taviz verdim tamam bunu istiyorsa yapayım yaşlı kadın baktım ardı arkası kesilmedi .Ben de saglam bir rest çektim ve öyle yapmama rağmen baktım yine benden memnun değil .Şimdi yine kötüyüm .Hiçbir şeyime karisamaz.Aramizda sağlam bir duvar var .Bir şey diyecek olsun ben böyle istiyorum deyip kesip atıyorum .Sesini çıkaramıyor.Ama benim bunca yıl sürdü bu raddeye getirmek .Yıprandım .Hiç uğraşmaya değmez böyle tiplerle ama bana küfür edecek adam öyle saçını başını Yolardim yolun ortasinda yaşına başına bakmazdim .Çok sinir bozucu .Sakin kararinizdan dönmeyin .Sonu pişmanlık oluyor .

Eski konularınızı biliyorum daha önce de kayınvalide sesini yükseltmişti size değilmi o zamanda söylemiştiniz nişan atmak en iyisi diye sonunda doğru kararı vermişsin inşallah bir daha dönmezsin

Benim anlamadığım söyle bir sey var kimse bana hicbir şey almadi ,kendi babam içimden geldi sen karışma dedi beyaz eşyalarımı aldi,ben evleniyorum kimse bana bir şey almak zorunda degil .Bu gelinlerin karşı taraftan ev ,eşya, altin beklemeleri beni deli ediyor ya.Bir oglum var ben essek gibi çalışıyorum, yarin bir gün karısı piyasaya çıkıp benden boyle seyler isterse deliririm ya.Allah askina okuyun, çalışın ve kendi hayatınıza bakin.Resmen kabus

Allah aşkına sizin konuları okudum her defasında nişan atacam diye diye nikah masasına doğru gidiyorsunuz farkında mısınız? Bence artık atacaksaniz atın sonra evlikten sonra daha zor olur. Size saygı yok, ailenize saygı yok, ha birde damat yok damat

Ben karşı taraftan bir sey istedigimi soylemedim zaten.Ayaklarımın da üstünde duruyorum,çalışıyorum

Bitti dedim zaten

Bu sorunlar ile evlenip ayrılmak çok yıpratıcı olurdu.
Şanslıymışsınız yolun başından dönmek nasip olmuş..

nişanlınız ne dedi peki

Ben karşı taraftan bir sey istedigimi soylemedim zaten.Ayaklarımın da üstünde duruyorum,çalışıyorum
Ama onun eşyaları az tuttu seninkiler çok, o kanepe aldi sen koltuk, konsol v.s diye cevaplar verilmiş.

Nisanlin da muhtemelen bisey diyemedi çünkü evlendiren ailesiydi .Oturacağım eşyayı koltuğu başkasına aldırırsam, onlar da benim nereye gidip geldiğime karışma haddi bulur diyorum ben .

Hayirlisi olmuş bence ,madem çalışıyorsunuz bi daha böyle durumlar olunca kendi eşyalarınızı kendiniz yapar kimseye de söz söyletmezsiniz.

Karşı taraf ta tam bir çirkefmiş, sonrası güzel olsun inşallah, üzülmeye değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…