İnsallah sag olunGeçmiş olsun. Çoğu kadının yapamadığını yapmışsınız. Gelecekte çok mutlu bir evliliğiniz olur umarım.
Ona göre öyleydi galibaKayınvalidenizle mi nişanlıydınız?
İnşallah.Ben psikolojik olarak çok yıprandım derslerimden bile geri kaldim sırf bu yüzdenBaşka seçenek kalmamış zaten kuzum hayırlısı olsun üzülme hiç, seni anlayan hakeden birisi çıkar karşına
O zaman gercekten dogru karar vermissiniz. Cunku bu adam evlendiginizde de sizi ezdirir. Yok yakinken donmussunuz hayirli olsun.Nişanlım sanki ben yokmuşum gibiydi.İnsan hiç mi buda benim nişanlim demez.O hep annesinin dediğini yaptı.Benim haklı olduğum konularda bile annesini babasını savundu.
Teşekkur ederimO zaman gercekten dogru karar vermissiniz. Cunku bu adam evlendiginizde de sizi ezdirir. Yok yakinken donmussunuz hayirli olsun.
Gittiğiniz yeri mi söylemek zorundaymissiniz ???Sebep neymiş??Ayy burdan ben gerildim .Bana da zamanında aynısını yapmaya kalktılar ama ne büyük şans ki kayinvalideniz yüzünü nişanlı iken göstermiş .Çok şanslısınız emin olun .Benimki kedi gibiydi .Evlenince aslan oldu.Ben dedim gurbetteyim ailem yok.Kotu olmayayım taviz verdim tamam bunu istiyorsa yapayım yaşlı kadın baktım ardı arkası kesilmedi .Ben de saglam bir rest çektim ve öyle yapmama rağmen baktım yine benden memnun değil .Şimdi yine kötüyüm .Hiçbir şeyime karisamaz.Aramizda sağlam bir duvar var .Bir şey diyecek olsun ben böyle istiyorum deyip kesip atıyorum .Sesini çıkaramıyor.Ama benim bunca yıl sürdü bu raddeye getirmek .Yıprandım .Hiç uğraşmaya değmez böyle tiplerle ama bana küfür edecek adam öyle saçını başını Yolardim yolun ortasinda yaşına başına bakmazdim .Çok sinir bozucu .Sakin kararinizdan dönmeyin .Sonu pişmanlık oluyor .Önceki konumu bilen biliyor.En son kayınbabam aradı dedim size biraz kırgınım çünkü iki gelininize eşit olmadınız beni umursamadınız dedim adam bana şunu dedi kayinvalidene diyeyim seni arasın aradan 2 3 saat geçti kadın aradı ben gereksiz yere kırılmışım bunlar asılsızmış benim hakkımı savunmama izin vermeden sürekli kendisi konuştu her lafının sonunda duyamıyorum cevap ver alo ses gelmiyo gibi cümleler kurdu haksız olduğu halde haklı olmaya çalıştı.Neymiş gelininin eşyalarının fiyati az tutmus benimki cok,diğer gelin konsol ve tv sehpası almamış ben almışım,o kanepe almıs ben koltuk takımı resmen kıyasladı.Bana bağırıp,küfredebilirmiş ama ben ona gittiğim her yeri söylemek zorundaymışım haber vermek zorundaymışım.Diyorumki keşke baştan atsaydım nişanı.
O zaman verilmiş sadakan varmış Lucy.Nişanlım sanki ben yokmuşum gibiydi.İnsan hiç mi buda benim nişanlim demez.O hep annesinin dediğini yaptı.Benim haklı olduğum konularda bile annesini babasını savundu.
Benim anlamadığım söyle bir sey var kimse bana hicbir şey almadi ,kendi babam içimden geldi sen karışma dedi beyaz eşyalarımı aldi,ben evleniyorum kimse bana bir şey almak zorunda degil .Bu gelinlerin karşı taraftan ev ,eşya, altin beklemeleri beni deli ediyor ya.Bir oglum var ben essek gibi çalışıyorum, yarin bir gün karısı piyasaya çıkıp benden boyle seyler isterse deliririm ya.Allah askina okuyun, çalışın ve kendi hayatınıza bakin.Resmen kabusÖnceki konumu bilen biliyor.En son kayınbabam aradı dedim size biraz kırgınım çünkü iki gelininize eşit olmadınız beni umursamadınız dedim adam bana şunu dedi kayinvalidene diyeyim seni arasın aradan 2 3 saat geçti kadın aradı ben gereksiz yere kırılmışım bunlar asılsızmış benim hakkımı savunmama izin vermeden sürekli kendisi konuştu her lafının sonunda duyamıyorum cevap ver alo ses gelmiyo gibi cümleler kurdu haksız olduğu halde haklı olmaya çalıştı.Neymiş gelininin eşyalarının fiyati az tutmus benimki cok,diğer gelin konsol ve tv sehpası almamış ben almışım,o kanepe almıs ben koltuk takımı resmen kıyasladı.Bana bağırıp,küfredebilirmiş ama ben ona gittiğim her yeri söylemek zorundaymışım haber vermek zorundaymışım.Diyorumki keşke baştan atsaydım nişanı.
Bitti dedim zatenAllah aşkına sizin konuları okudum her defasında nişan atacam diye diye nikah masasına doğru gidiyorsunuz farkında mısınız? Bence artık atacaksaniz atın sonra evlikten sonra daha zor olur. Size saygı yok, ailenize saygı yok, ha birde damat yok damat
nişanlınız ne dedi pekiÖnceki konumu bilen biliyor.En son kayınbabam aradı dedim size biraz kırgınım çünkü iki gelininize eşit olmadınız beni umursamadınız dedim adam bana şunu dedi kayinvalidene diyeyim seni arasın aradan 2 3 saat geçti kadın aradı ben gereksiz yere kırılmışım bunlar asılsızmış benim hakkımı savunmama izin vermeden sürekli kendisi konuştu her lafının sonunda duyamıyorum cevap ver alo ses gelmiyo gibi cümleler kurdu haksız olduğu halde haklı olmaya çalıştı.Neymiş gelininin eşyalarının fiyati az tutmus benimki cok,diğer gelin konsol ve tv sehpası almamış ben almışım,o kanepe almıs ben koltuk takımı resmen kıyasladı.Bana bağırıp,küfredebilirmiş ama ben ona gittiğim her yeri söylemek zorundaymışım haber vermek zorundaymışım.Diyorumki keşke baştan atsaydım nişanı.
Ama onun eşyaları az tuttu seninkiler çok, o kanepe aldi sen koltuk, konsol v.s diye cevaplar verilmiş.Ben karşı taraftan bir sey istedigimi soylemedim zaten.Ayaklarımın da üstünde duruyorum,çalışıyorum
İyi bari sevindim sizin adınızaBitti dedim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?