cooookkkkkkkkkkkk iyi etmişsin canım.kaynanan hastaymış ama yinede cok dogru bişey yapmışsın.bendede seninkinin kopyası olan bir kaynana var.benimkide hasta bişey yapıyor sonrada karşılık vermeyelim diye hastalıgına sıgınıyor.hastalık falan bahane.boşver ya hastaymış:))sen yine şanslısın eşin senden yana ben senin yaptıgının yarısını yapsam eşim boşar beni.cünkü eşimin babası yok ve kadın cocukları öyle baglamışki kendine anlatamam.babanız öldü sizi ben büyüttüm okuttum falan diye kendine borclu hissettiriyor cocuklarını.hatta bana borclusunuz,ne dersem yapacaksınız diye bile tehdit ediyor.benim 9aylık bir oglum var şimdide 4aylık hamileyim ve hamileligim cok kötü geciyor ve sabah eşimi işe ugurlamaya kalkamıyorum.eşimin birşikayeti yok ama bunu duyan kayganam sırf bunu bahane ederek bir sürü laf söyledi.anneme bile şikayet etmiş hatta boşan bile dedi eşime ama ALLAHTAN eşim bana cok baglı seviyor ama annesinin duygu sömürüleri yüzünden onundediklerini yapmak zorunda hissediyr.yani uzattım ama böle işte...Allahım sonumuzu hayır etsin.Forumlardan takip edenler problemimi bilirler.Hamileyken yaşadıklarımı,dün buraya yazdıklarımı falan. Ben arka odadayken eşime 2 evlilik yaptın doğru dürüst birini bulamadın diyordu. hem de 4 aylık çocuğumuz var.Kırk yılda bir görüşüyoruz ve aramızda değil kavga 2 muhabbet bile ya geçti ya geçmedi. Zaten çocuk olmadan önce eşim bunlarla görüşmüyordu.yani bana bunları yapması için hiç sebep yokken kadın üzerime saldırdı.neymiş ben onun evini temizlemiyormuşum. 2 tane takı almış onları takmamışım.Benim ailem hem bizim evi düzdü hem çocuk odası ve eşyalarını aldı.kendisi bir tane eşofman almış o da 4 aylık çocuğa 0-3 aylık. Küçük geliyor giydirmedik. Ona da kızıyor. Neden giydirmemişiz.Bunun için adama saldırılır mı? Kayınpeder de eşim de susturmaya çalıştılar olmadı hala bağırıyor "ben kaynanayım yaparımmm bennnn".Eşim de dondu kaldı yürü toparlan gidiyoruz dedi.Eve geldi negatif elektrik yüklendim valla bir daha gitmeyelim dedi.Sonra ne mi oldu? Sonunda kayın valide denilen o kadın bana kendisini hayatımdan uzaklaştırabilmem için büyük bir koz verdi.Üzerime saldırdı.Ben de polise gidip şikayette bulundum.Şimdi ayıklasın pirincin taşını. Eşim yalvardı hasta o yapma diye. Ama hasta da olsa hasta bir insanın da çocuğumun hayatında olup psikolojisini bozmasına hiç gerek yok.Şimdi uzaklaştırma emri çıkarmaya uğraşıyorum.İnşallah yarabbim kurtar beni bu eziyetten!klava:
ben arkadaşın diğer konularını görmemiştimRivera konunu okudum
esin sen 8 aylikken aldatmis
bebegin kucaginda 1 aylikken dayak atmisti
ve simdide annesimi sana saldiriyor
bence varya iyi yaptin! sikayetini geri alma!
ve esinle ciddi bir konusma yap
cunku ciddi ciddi sinir hastasi olacaksin ve sana yazik
daha gencsin ve yavrunada yazik
bu arada benim annemde ileri derecede seker hastasi
her gun iki sefer insulin vuruyor kendisine
ama dengesizligi yok!!!
seker hastasi olupta bogazini tutamayanlarda dengesizlik olursa olur
bu kizcagiz samar cocugu degil
hizmetcide degil
kocasindan kaynanasindan dayak yiyecek!!
Rivera konunu okudum
ama dengesizligi yok!!!
hizmetcide degil
Valla ne biliyim şaşırdım galiba dondum kaldım çünkü bir mevzu yoktu aramızda durup dururken oldu. Kayınpeder de mukayet olmaya çalışıyordu o arada zaten.afalladım yani.İyi yapmışsın,
Ama benim merak ettiğim o seni tırmalarken sen hiçbirşey yapmadan durmayı nasıl başardın ?
benimde 4aylıkken sütüm kesilmişti kaynana yüzünden.şimdi kazara hamile kaldım 4aylık duyunca kadının dünyası yıkıldı aldır diye tutturdu.ya 3aylık cocuk aldırılırmı ne bicim vicdan bukadındaki.hic sevinmedi ahladı vahladı sinirlerim cok bozuldu falan diye bir sürü laf söyledi gitti.aslında ilkindede hic sevinmemişti.evlendik 1yıl sonra hamile kaldım.daha erkendi ne gerek vardı falan filan işte.....sen ennn iyisini yapmışsın polise vererek darısı başıma.Allah senin icin hayırlısını versin tatlım...Valla kadının tırnaklarından derimi topladılar öyle diyim size.Ne dese boş. Bir şey dese artık boşarım onu da.Tak etti canıma ya.Sütüm kesildi o cadı yüzünden.kötükedihüso
ben arkadaşın diğer konularını görmemiştim
ah be arkadaşım senin tek derdin kayınvalden değilmişki
kocanın yapmadığı kalmamış sana en iyisi sen kendi ve çocuğunun
sağlığı için bu ailenin bütün fertlerinden kurtar kendini
bir an evvel
Rivera konunu okudum
ama dengesizligi yok!!!
hizmetcide degil
Burayı anlamadım, mantığım almadı? Nasıl yani, ben mi yanlış anladım? :bbo:Ya mihriban eski konulari gundeme getirmek istemiyorum
ama sinir oldum okuyunca
1 aylik bebegi kameradan gosterince kaynanasina
suratin neden asikti diye vurdu kocasi konu sahibine
arti temizlik yapmiyorsun diye tirmalamis
bence hak etti o kadin
orasi benimda kafama takildisirf kaynana surat astin diye sana vuran kocan nasil oluyorda kaynanani sikayet edince sesini bile cikarmiyo kocan , anlamadim dogrusu riverabilmiyorumkismile
Dünkü konunuzada yazmıştım ama silindi neden bilmiyorum,belki siz istediniz..burayada aynı şeyleri yazacağım çünki kadın hasta,şeker hasatası.Dediğim gibi şeker hastalarında(ileri derecelerde)dengesiz hareket olabiliyor.
Hem dün siz söylemiştiniz önceden böyle değildi diye,demekki hastalık ona istem dışı hareketler yaptırıyor,hakikaten bunları isteyerek yapmıyorlar,tanıdıklarım var böyle durumda.
Tamam sizde haklısınız ama ölsede kurtulsak demek ya da polise şikayet etmek bana vicdansızlık gibi geliyor.
Eşinize uysaydınız,bakın hasta o demiş,çekin kendinizi tahammül edemiyorsanız,görüşmeyin..ama hasta bir kadına bu eziyetleri yapmayın.
orasi benimda kafama takildi
sirf kaynana surat astin diye sana vuran kocan nasil oluyorda kaynanani sikayet edince sesini bile cikarmiyo kocan , anlamadim dogrusu riverabilmiyorumkismile
çocuk var diye her şeyi sineye çektim.annemlere karşı tükürdüğümü yalamak istemedim. karşı çıkmışlardı evlenmeme. meğer haklılarmış. ama bu bardağı taşıran son damla oldu. ne diyim haklısınız en başta şikayet edip boşamadığım hataymış.evet bende şaşırdım ilk aklıma gelen o oldu .... kafam karışdı hem kocadan dayak yiyosun polise gitmiyosun aldatılıyosun yine hayatına devam ediyosun kaynanadan dayak yiyosun polise gidip şıkayet ediyosun eşin bişe demiyo mu CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?