Sonunda Oldu!

zor vallaha kötü insanla uğraşmak zor
ne diyeyim ama bencede polis biraz ağır kaçmış
kayınvalde için tabi yaşadığınızı siz daha iyi
bilirsiniz tabi ben olsam polis yerine kolundan tutar
kapıyı gösteririm bir dahada ne evine nede evime sokardım
hakkınızda hayırlısı olsun inş
bebeğinizi sağlıcakla büyütün

cooookkkkkkkkkkkk iyi etmişsin canım.kaynanan hastaymış ama yinede cok dogru bişey yapmışsın.bendede seninkinin kopyası olan bir kaynana var.benimkide hasta bişey yapıyor sonrada karşılık vermeyelim diye hastalıgına sıgınıyor.hastalık falan bahane.boşver ya hastaymış:))sen yine şanslısın eşin senden yana ben senin yaptıgının yarısını yapsam eşim boşar beni.cünkü eşimin babası yok ve kadın cocukları öyle baglamışki kendine anlatamam.babanız öldü sizi ben büyüttüm okuttum falan diye kendine borclu hissettiriyor cocuklarını.hatta bana borclusunuz,ne dersem yapacaksınız diye bile tehdit ediyor.benim 9aylık bir oglum var şimdide 4aylık hamileyim ve hamileligim cok kötü geciyor ve sabah eşimi işe ugurlamaya kalkamıyorum.eşimin birşikayeti yok ama bunu duyan kayganam sırf bunu bahane ederek bir sürü laf söyledi.anneme bile şikayet etmiş hatta boşan bile dedi eşime ama ALLAHTAN eşim bana cok baglı seviyor ama annesinin duygu sömürüleri yüzünden onundediklerini yapmak zorunda hissediyr.yani uzattım ama böle işte...Allahım sonumuzu hayır etsin.

tirmaladimi:1shok: eh ozaman iyi yapmissin alsanaalsanasmile
bundan sonra herkes ayagini denk alir kocanda dahila.s
herkez haddini bilecek yok ben kayananayim tirmalarim yok ben kocayim aldatir döverim yok öyle

ben arkadaşın diğer konularını görmemiştim
ah be arkadaşım senin tek derdin kayınvalden değilmişki
kocanın yapmadığı kalmamış sana en iyisi sen kendi ve çocuğunun
sağlığı için bu ailenin bütün fertlerinden kurtar kendini
bir an evvel

Sormayın ya bunların hepsi bu şekil davranıyor sonra hastayız yaşlıyız vs vs..Oedipus kompleksi çift taraflı bir olay sanırım. bazen adam da ondan yana çıkıyor.o daha da kötü.Allah hepimize kolaylık versin.

İyi yapmışsın,
Ama benim merak ettiğim o seni tırmalarken sen hiçbirşey yapmadan durmayı nasıl başardın ?

Bende önceki konuları okumamıştım, kaynanan gümbürtüye gitmiş oldu ama asıl kocana güzel bi gözdağı olmuş.. bi daha el kaldırmaya kalkarsa aklına gelir.. :mymeka:

İyi yapmışsın,
Ama benim merak ettiğim o seni tırmalarken sen hiçbirşey yapmadan durmayı nasıl başardın ?
Valla ne biliyim şaşırdım galiba dondum kaldım çünkü bir mevzu yoktu aramızda durup dururken oldu. Kayınpeder de mukayet olmaya çalışıyordu o arada zaten.afalladım yani.

Valla kadının tırnaklarından derimi topladılar öyle diyim size.Ne dese boş. Bir şey dese artık boşarım onu da.Tak etti canıma ya.Sütüm kesildi o cadı yüzünden.kötükedihüso
benimde 4aylıkken sütüm kesilmişti kaynana yüzünden.şimdi kazara hamile kaldım 4aylık duyunca kadının dünyası yıkıldı aldır diye tutturdu.ya 3aylık cocuk aldırılırmı ne bicim vicdan bukadındaki.hic sevinmedi ahladı vahladı sinirlerim cok bozuldu falan diye bir sürü laf söyledi gitti.aslında ilkindede hic sevinmemişti.evlendik 1yıl sonra hamile kaldım.daha erkendi ne gerek vardı falan filan işte.....sen ennn iyisini yapmışsın polise vererek darısı başıma.Allah senin icin hayırlısını versin tatlım...

Bence de vereliniortak

şu yazıyı okyunca ne diyeceğimi bilemedimbilmiyorumkismile
bence sen sadece kaynanayı değil kocanıda şikayet et
iyi bir gözdağını o da istiyor benceaklinialirimsmile

Ya mihriban eski konulari gundeme getirmek istemiyorum
ama sinir oldum okuyunca
1 aylik bebegi kameradan gosterince kaynanasina
suratin neden asikti diye vurdu kocasi konu sahibine
arti temizlik yapmiyorsun diye tirmalamis
bence hak etti o kadin

Burayı anlamadım, mantığım almadı? Nasıl yani, ben mi yanlış anladım? :bbo:

sirf kaynana surat astin diye sana vuran kocan nasil oluyorda kaynanani sikayet edince sesini bile cikarmiyo kocan , anlamadim dogrusu riverabilmiyorumkismile

Zaten herkes için hastalık bahane oldu
O bişey yapar tansiyon hastası
Başka biri bişey yapar şeker hastası
Biri deli biri bunalımda

Eee sonrası kadın hasta diye herşeye eyvallah et.İnsanlar hastalıklarını kullanarak çevresinde nazını geçirteceği herkese saldırıyor ve vicdan yapıyor

en iyisini yapmışsın canım ne demek üzerine saldırmak hasta falan değildir o sende doğum yapmışsın sen daha hasas ve sinirli olman lazım ona bakarsan boşver canım öff şimdi çeksin bakalım hiç görüşme canım allahtan kocanda senin tarafını tutuyor.

orasi benimda kafama takildi

Çünkü kendisine bu vurmaların bir 3. sünün olmayacağını isterse gidip anasıyla yaşayabileceğini söyledim.Valla sesini çıkarmadı da değil. Ama halimi görünce haklı olduğum ortada bir de dövmeye kalksaydı bari şikayet ettim diye.Tak etti canıma ya ne yaparsa yapsın umurum değil kendisine de ilettim.benim kaybedecek bir şeyim yok dedim. yalvarıyor hala geri al şikayeti diye. Senin benden başka dostun yok. Kimse bunları çekmez dedim haklısın diyor. Ne yapıyım anam adam da dengesiz. Nasıl yapıyor ediyor özür diliyorsa şimdi halimi görünce yine utanıyor ezik duruma düşüyor.

sirf kaynana surat astin diye sana vuran kocan nasil oluyorda kaynanani sikayet edince sesini bile cikarmiyo kocan , anlamadim dogrusu riverabilmiyorumkismile

evet bende şaşırdım ilk aklıma gelen o oldu .... kafam karışdı hem kocadan dayak yiyosun polise gitmiyosun aldatılıyosun yine hayatına devam ediyosun kaynanadan dayak yiyosun polise gidip şıkayet ediyosun eşin bişe demiyo mu CADIARZU

çocuk var diye her şeyi sineye çektim.annemlere karşı tükürdüğümü yalamak istemedim. karşı çıkmışlardı evlenmeme. meğer haklılarmış. ama bu bardağı taşıran son damla oldu. ne diyim haklısınız en başta şikayet edip boşamadığım hataymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…