Sonunda Oldu!

arkadaşım kenndini toparlamaya başlamışsın anladgım kadarıyla kendini ezdirme eşinede tavrını koy şikayetınıde geri alma anlasın eşinde o kaynanda senın neler yapabilecegini

pardon ama o kadın heryerinizi tırmalarken eşiniz neredeydi yada hiç kimse yokmuydu

pardon ama o kadın heryerinizi tırmalarken eşiniz neredeydi yada hiç kimse yokmuydu

kayınpederim ayırmaya çalışıyordu ama itekledi.eşim de ne yapıyorsun falan diye elini kolunu tutmaya çalıştı ama deli gücü var derler ya aynen öyle

kayınpederim ayırmaya çalışıyordu ama itekledi.eşim de ne yapıyorsun falan diye elini kolunu tutmaya çalıştı ama deli gücü var derler ya aynen öyle

Bunlar ne ara oldu,dün gece epey geç vakitte açtığınız konuda saldırı yoktu,laf sokma vardı :gitme:

valla gurur meseli yapma
ailene karsi..
sadece artik ciddi sekilde sinirlerin yipranmis ve
isyan bayragini kaldirmissin
haksizlik karsisinda sesin cikmali
once guzellikle olmuyorsa anlayacaklari dilden olmali bu..
senin ailen onlar seni hirpalasinlar diye buyutmedi
sikayetini alirsin almazsin
sonucta neler yapabilecegini ve sabrini zorladiklarini gorduler
ortalik biraz yatisinca ciddi bir konusma yap sakin bir sekilde
hamileliginde nasil yiprandigini haksizliklara karsi nasil yiprandigini
gozunun icine baka baka anlat ona gore yorganini ayagina gore uzatsin..
kimseyede eyvallah cekme

[ı]bunlar ne ara oldu,dün gece epey geç vakitte açtığınız konuda saldırı yoktu,laf sokma vardı :gitme:[/ı]

2 saatlik mesafede oturuyorlar. çocuğu özledim bahanesiyle kendini bizim eve getirtmiş.sabah sabah moralim bozuldu sormayın yani.

2 saatlik mesafede oturuyorlar. çocuğu özledim bahanesiyle kendini bizim eve getirtmiş.sabah sabah moralim bozuldu sormayın yani.

İnanmıyorum yaaa,sabah sabah 2 saatlik yolu geldi ve bunlar oldu öylemi?
Geri döndülermi peki sizdemi kalıyorlar?

Kendi evinizde olmadı mı bu dayak olayı.neden eşiniz yürü toparlan gidiyoruz dedi kilmaz:

Kayınperder ne diyor bu işe karısına söz geçiremiyor herhalde sizi arayıp konuştunuz mu hiç gittikten sonra

kusura bakmayın anlamadıgım için soruyorum ilk mesajınızda eşim toplan dedi eve geldik fln demişsiniz bu mesajınızda kendi geldi demişsiniz anlamadım yani sanırım anlatım hatası yapmıssınız bide siz mi polise gittiniz polismi eve geldi attı evden gercekten karıstı aklım kusura bakmayın ondan soruyorum eşinizin tepkisizligine sastım

Kayınperder ne diyor bu işe karısına söz geçiremiyor herhalde sizi arayıp konuştunuz mu hiç gittikten sonra

ne desin utandı kaçtı gitti adamcağız ya.ben de sinirim bozuk yürüyüş yapıcam diye çıktım evden doğru karakola yoksa eşim bırakmayabilirdi

dünkü olayı söylüyorsunuz siz. dün de yazmıştım ben. eşimle hafta sonu geçirmek için gittik kayınpederlere. sonra dün yazdığım olaylar oldu. zaten 1-2 gündür kadın eşimi arayıp fişeklemeye çalışıyordu. bu sabah da planlarını gerçekleştirmek için sabah sabah koşmuş gelmiş. üzerime saldırdı. ben de gidip şikayet ettim.olay bu yani.

sanırım siz bugunku mesajınızda dunden de bahsetmişsiniz ama eşim bırakmazdı diosunuz eşim hasta yapma dedi demişsiniz ilk yazınızdada
neyse gecmiş olsun size umarım yptıgınız dgru bir karardır ama bence biran önce psikologa görunun sizde cok yıpranmıssınız

bi daha görüşmezsiniz olur biter,keşke polise şikayet etmeseydiniz..sonuçta eşinizin annesi,görüşmeyin ama eşiniz için şilayetinizi geri çekin bence,eşiniz kimbilir ne kadar üzülüyordur...

Ya mihriban eski konulari gundeme getirmek istemiyorum
ama sinir oldum okuyunca
1 aylik bebegi kameradan gosterince kaynanasina
suratin neden asikti diye vurdu kocasi konu sahibine

arti temizlik yapmiyorsun diye tirmalamis
bence hak etti o kadin
valla esinin annesi keske sikayet etmeseydin dicektim, ta ki sunlari okuyana kadar
az bile yapmissin

Çok iyi yapmışsın rivera kocanın annesiyse bir anne gibi davranmasını bilseydi
Polise şikayet etmeseydin 1-2 ay sonra çıkar gelirdi evine. Sonuçta hem şeker hastası hem de kaynana -tatlicadiarzu- O her istediğini yapar.

bi daha görüşmezsiniz olur biter,keşke polise şikayet etmeseydiniz..sonuçta eşinizin annesi,görüşmeyin ama eşiniz için şilayetinizi geri çekin bence,eşiniz kimbilir ne kadar üzülüyordur...

sen yaşadıklarımı bilsen.Artık tak etti canıma.Ruh hastalarıyla yaşamak istemiyorum. En önemlisi onları çocuğumun hayatında istemiyorum.Çocuğunuz olursa beni anlarsanız.

sen yaşadıklarımı bilsen.Artık tak etti canıma.Ruh hastalarıyla yaşamak istemiyorum. En önemlisi onları çocuğumun hayatında istemiyorum.Çocuğunuz olursa beni anlarsanız.

zeysannnda benimle anı durumda hatta o hamileymiş. Kendime mi üzüleyim ona mı bilemedim. Bu tür durumlar evliliklerde o kadar çok yaşanıyor ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…