çocuk var diye her şeyi sineye çektim.annemlere karşı tükürdüğümü yalamak istemedim. karşı çıkmışlardı evlenmeme. meğer haklılarmış. ama bu bardağı taşıran son damla oldu. ne diyim haklısınız en başta şikayet edip boşamadığım hataymış.
Ben kimseye eziyet etmiyorum! Eziyet edenlerden kurtulmaya çalışıyorum. hem de kendim için değil.Sadece Çocuğumun selameti için. Lütfen beni de anlayın. Bu şekilde nereye kadar yaşanır ya! her yerimi tırmaladı kadın. Bir şey yapsam gam yemeyecem . Ben de ana evladıyım. Annem duysa kadını öldürür.
pardon ama o kadın heryerinizi tırmalarken eşiniz neredeydi yada hiç kimse yokmuydu
kayınpederim ayırmaya çalışıyordu ama itekledi.eşim de ne yapıyorsun falan diye elini kolunu tutmaya çalıştı ama deli gücü var derler ya aynen öyle
[ı]bunlar ne ara oldu,dün gece epey geç vakitte açtığınız konuda saldırı yoktu,laf sokma vardı :gitme:[/ı]
2 saatlik mesafede oturuyorlar. çocuğu özledim bahanesiyle kendini bizim eve getirtmiş.sabah sabah moralim bozuldu sormayın yani.
İnanmıyorum yaaa,sabah sabah 2 saatlik yolu geldi ve bunlar oldu öylemi?
Geri döndülermi peki sizdemi kalıyorlar?
Forumlardan takip edenler problemimi bilirler.Hamileyken yaşadıklarımı,dün buraya yazdıklarımı falan. Ben arka odadayken eşime 2 evlilik yaptın doğru dürüst birini bulamadın diyordu. hem de 4 aylık çocuğumuz var.Kırk yılda bir görüşüyoruz ve aramızda değil kavga 2 muhabbet bile ya geçti ya geçmedi. Zaten çocuk olmadan önce eşim bunlarla görüşmüyordu.yani bana bunları yapması için hiç sebep yokken kadın üzerime saldırdı.neymiş ben onun evini temizlemiyormuşum. 2 tane takı almış onları takmamışım.Benim ailem hem bizim evi düzdü hem çocuk odası ve eşyalarını aldı.kendisi bir tane eşofman almış o da 4 aylık çocuğa 0-3 aylık. Küçük geliyor giydirmedik. Ona da kızıyor. Neden giydirmemişiz.Bunun için adama saldırılır mı? Kayınpeder de eşim de susturmaya çalıştılar olmadı hala bağırıyor "ben kaynanayım yaparımmm bennnn".Eşim de dondu kaldı yürü toparlan gidiyoruz dedi.Eve geldi negatif elektrik yüklendim valla bir daha gitmeyelim dedi.Sonra ne mi oldu? Sonunda kayın valide denilen o kadın bana kendisini hayatımdan uzaklaştırabilmem için büyük bir koz verdi.Üzerime saldırdı.Ben de polise gidip şikayette bulundum.Şimdi ayıklasın pirincin taşını. Eşim yalvardı hasta o yapma diye. Ama hasta da olsa hasta bir insanın da çocuğumun hayatında olup psikolojisini bozmasına hiç gerek yok.Şimdi uzaklaştırma emri çıkarmaya uğraşıyorum.İnşallah yarabbim kurtar beni bu eziyetten!klava:
Forumlardan takip edenler problemimi bilirler.Hamileyken yaşadıklarımı,dün buraya yazdıklarımı falan. Ben arka odadayken eşime 2 evlilik yaptın doğru dürüst birini bulamadın diyordu. hem de 4 aylık çocuğumuz var.Kırk yılda bir görüşüyoruz ve aramızda değil kavga 2 muhabbet bile ya geçti ya geçmedi. Zaten çocuk olmadan önce eşim bunlarla görüşmüyordu.yani bana bunları yapması için hiç sebep yokken kadın üzerime saldırdı.neymiş ben onun evini temizlemiyormuşum. 2 tane takı almış onları takmamışım.Benim ailem hem bizim evi düzdü hem çocuk odası ve eşyalarını aldı.kendisi bir tane eşofman almış o da 4 aylık çocuğa 0-3 aylık. Küçük geliyor giydirmedik. Ona da kızıyor. Neden giydirmemişiz.Bunun için adama saldırılır mı? Kayınpeder de eşim de susturmaya çalıştılar olmadı hala bağırıyor "ben kaynanayım yaparımmm bennnn".Eşim de dondu kaldı yürü toparlan gidiyoruz dedi.Eve geldi negatif elektrik yüklendim valla bir daha gitmeyelim dedi.Sonra ne mi oldu? Sonunda kayın valide denilen o kadın bana kendisini hayatımdan uzaklaştırabilmem için büyük bir koz verdi.Üzerime saldırdı.Ben de polise gidip şikayette bulundum.Şimdi ayıklasın pirincin taşını. Eşim yalvardı hasta o yapma diye. Ama hasta da olsa hasta bir insanın da çocuğumun hayatında olup psikolojisini bozmasına hiç gerek yok.Şimdi uzaklaştırma emri çıkarmaya uğraşıyorum.İnşallah yarabbim kurtar beni bu eziyetten!klava:
kusura bakmayın anlamadıgım için soruyorum ilk mesajınızda eşim toplan dedi eve geldik fln demişsiniz bu mesajınızda kendi geldi demişsiniz anlamadım yani sanırım anlatım hatası yapmıssınız bide siz mi polise gittiniz polismi eve geldi attı evden gercekten karıstı aklım kusura bakmayın ondan soruyorum eşinizin tepkisizligine sastım2 saatlik mesafede oturuyorlar. çocuğu özledim bahanesiyle kendini bizim eve getirtmiş.sabah sabah moralim bozuldu sormayın yani.
Kayınperder ne diyor bu işe karısına söz geçiremiyor herhalde sizi arayıp konuştunuz mu hiç gittikten sonra
kusura bakmayın anlamadıgım için soruyorum ilk mesajınızda eşim toplan dedi eve geldik fln demişsiniz bu mesajınızda kendi geldi demişsiniz anlamadım yani sanırım anlatım hatası yapmıssınız bide siz mi polise gittiniz polismi eve geldi attı evden gercekten karıstı aklım kusura bakmayın ondan soruyorum eşinizin tepkisizligine sastım
Rivera konunu okudum
esin sen 8 aylikken aldatmis
bebegin kucaginda 1 aylikken dayak atmisti
ve simdide annesimi sana saldiriyor
bence varya iyi yaptin! sikayetini geri alma!
ve esinle ciddi bir konusma yap
cunku ciddi ciddi sinir hastasi olacaksin ve sana yazik
daha gencsin ve yavrunada yazik
bu arada benim annemde ileri derecede seker hastasi
her gun iki sefer insulin vuruyor kendisine
ama dengesizligi yok!!!
seker hastasi olupta bogazini tutamayanlarda dengesizlik olursa olur
bu kizcagiz samar cocugu degil
hizmetcide degil
kocasindan kaynanasindan dayak yiyecek!!
valla esinin annesi keske sikayet etmeseydin dicektim, ta ki sunlari okuyana kadarYa mihriban eski konulari gundeme getirmek istemiyorum
ama sinir oldum okuyunca
1 aylik bebegi kameradan gosterince kaynanasina
suratin neden asikti diye vurdu kocasi konu sahibine
arti temizlik yapmiyorsun diye tirmalamis
bence hak etti o kadin
bi daha görüşmezsiniz olur biter,keşke polise şikayet etmeseydiniz..sonuçta eşinizin annesi,görüşmeyin ama eşiniz için şilayetinizi geri çekin bence,eşiniz kimbilir ne kadar üzülüyordur...
sen yaşadıklarımı bilsen.Artık tak etti canıma.Ruh hastalarıyla yaşamak istemiyorum. En önemlisi onları çocuğumun hayatında istemiyorum.Çocuğunuz olursa beni anlarsanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?