Valla kadının tırnaklarından derimi topladılar öyle diyim size.Ne dese boş. Bir şey dese artık boşarım onu da.Tak etti canıma ya.Sütüm kesildi o cadı yüzünden.kötükedihüsoanam kız kaynananı polisemi şikayet ettin eşin bişey demedi öylemi çok şaşırdım
Dünkü konunuzada yazmıştım ama silindi neden bilmiyorum,belki siz istediniz..burayada aynı şeyleri yazacağım çünki kadın hasta,şeker hasatası.Dediğim gibi şeker hastalarında(ileri derecelerde)dengesiz hareket olabiliyor.
Hem dün siz söylemiştiniz önceden böyle değildi diye,demekki hastalık ona istem dışı hareketler yaptırıyor,hakikaten bunları isteyerek yapmıyorlar,tanıdıklarım var böyle durumda.
Tamam sizde haklısınız ama ölsede kurtulsak demek ya da polise şikayet etmek bana vicdansızlık gibi geliyor.
Eşinize uysaydınız,bakın hasta o demiş,çekin kendinizi tahammül edemiyorsanız,görüşmeyin..ama hasta bir kadına bu eziyetleri yapmayın.
Valla kadının tırnaklarından derimi topladılar öyle diyim size.Ne dese boş. Bir şey dese artık boşarım onu da.Tak etti canıma ya.Sütüm kesildi o cadı yüzünden.kötükedihüso
Ben kimseye eziyet etmiyorum! Eziyet edenlerden kurtulmaya çalışıyorum. hem de kendim için değil.Sadece Çocuğumun selameti için. Lütfen beni de anlayın. Bu şekilde nereye kadar yaşanır ya! her yerimi tırmaladı kadın. Bir şey yapsam gam yemeyecem . Ben de ana evladıyım. Annem duysa kadını öldürür.
sormayın ya sinir hastası oldum bu kadın yüzünden elim ayağım titredi valla:1shok: şaşırdım çok ,eve almayın bence bir daha..geçmiş olsun..
sütünmü kesildi
kaç aylık bebeğin..4 aylık sanırım 2 ay daha emzirebilseydin keşke(
Diyorum ya,görüşmeyeceksiniz..eşinizde anlayışla karşılayacaktır.
Ben sizin yangına körükle gitmenizi eleştiriyorum,beddua ediyorsunuz,polise gidip olayları işin içinden çıkılmaz bir hale sokuyorsunuz.
Hem aynı şehirde değilsiniz hemde nasıl kurtulsam diye çareler arıyorsunuz.Çare onun ölümünü dilemek veya süründürmek değil.
Çare görüşmemek,onun söylediklerini hastalığına verip aldırış etmemek.Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?