Sonunda Oldu!

rivera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
507
23
98
Forumlardan takip edenler problemimi bilirler.Hamileyken yaşadıklarımı,dün buraya yazdıklarımı falan. Ben arka odadayken eşime 2 evlilik yaptın doğru dürüst birini bulamadın diyordu. hem de 4 aylık çocuğumuz var.Kırk yılda bir görüşüyoruz ve aramızda değil kavga 2 muhabbet bile ya geçti ya geçmedi. Zaten çocuk olmadan önce eşim bunlarla görüşmüyordu.yani bana bunları yapması için hiç sebep yokken kadın üzerime saldırdı.neymiş ben onun evini temizlemiyormuşum. 2 tane takı almış onları takmamışım.Benim ailem hem bizim evi düzdü hem çocuk odası ve eşyalarını aldı.kendisi bir tane eşofman almış o da 4 aylık çocuğa 0-3 aylık. Küçük geliyor giydirmedik. Ona da kızıyor. Neden giydirmemişiz.Bunun için adama saldırılır mı? Kayınpeder de eşim de susturmaya çalıştılar olmadı hala bağırıyor "ben kaynanayım yaparımmm bennnn".Eşim de dondu kaldı yürü toparlan gidiyoruz dedi.Eve geldi negatif elektrik yüklendim valla bir daha gitmeyelim dedi.Sonra ne mi oldu? Sonunda kayın valide denilen o kadın bana kendisini hayatımdan uzaklaştırabilmem için büyük bir koz verdi.Üzerime saldırdı.Ben de polise gidip şikayette bulundum.Şimdi ayıklasın pirincin taşını. Eşim yalvardı hasta o yapma diye. Ama hasta da olsa hasta bir insanın da çocuğumun hayatında olup psikolojisini bozmasına hiç gerek yok.Şimdi uzaklaştırma emri çıkarmaya uğraşıyorum.İnşallah yarabbim kurtar beni bu eziyetten! klava:

valla canım demir gibi sinir varmış sende helal olsun!!! inş Allah yüzüne bakarda kurtulursunn

süpermiş...... tebrık ederım cok sogukkanlı bır tavır sergılemıssın.

sende gelınım ben , ben yaparım deseydın kocana :)

Ben sikayet etmezdim ama bir daha da görüsmezdim kesinlikle. :1closedeyes:

anam kız kaynananı polisemi şikayet ettin eşin bişey demedi öylemi çok şaşırdım

Dünkü konunuzada yazmıştım ama silindi neden bilmiyorum,belki siz istediniz..burayada aynı şeyleri yazacağım çünki kadın hasta,şeker hasatası.Dediğim gibi şeker hastalarında(ileri derecelerde)dengesiz hareket olabiliyor.
Hem dün siz söylemiştiniz önceden böyle değildi diye,demekki hastalık ona istem dışı hareketler yaptırıyor,hakikaten bunları isteyerek yapmıyorlar,tanıdıklarım var böyle durumda.
Tamam sizde haklısınız ama ölsede kurtulsak demek ya da polise şikayet etmek bana vicdansızlık gibi geliyor.
Eşinize uysaydınız,bakın hasta o demiş,çekin kendinizi tahammül edemiyorsanız,görüşmeyin..ama hasta bir kadına bu eziyetleri yapmayın.

dondum kaldim....akannehir

insan nasil baskasinin evladina el kaldirir ? bu hakki nasil bulur kendinde ?
sizde bir yerde haklisiniz tabi, insallah esiniz bu konuda size kirilmaz.
(kaynanaymis, yaparmis edermis..lafa bak...evet hastaymis gercekten)

anam kız kaynananı polisemi şikayet ettin eşin bişey demedi öylemi çok şaşırdım
Valla kadının tırnaklarından derimi topladılar öyle diyim size.Ne dese boş. Bir şey dese artık boşarım onu da.Tak etti canıma ya.Sütüm kesildi o cadı yüzünden.kötükedihüso

Ben kimseye eziyet etmiyorum! Eziyet edenlerden kurtulmaya çalışıyorum. hem de kendim için değil.Sadece Çocuğumun selameti için. Lütfen beni de anlayın. Bu şekilde nereye kadar yaşanır ya! her yerimi tırmaladı kadın. Bir şey yapsam gam yemeyecem . Ben de ana evladıyım. Annem duysa kadını öldürür.

Valla kadının tırnaklarından derimi topladılar öyle diyim size.Ne dese boş. Bir şey dese artık boşarım onu da.Tak etti canıma ya.Sütüm kesildi o cadı yüzünden.kötükedihüso

:1shok: şaşırdım çok ,eve almayın bence bir daha..geçmiş olsun..
sütünmü kesildi
kaç aylık bebeğin..4 aylık sanırım 2 ay daha emzirebilseydin keşke (

Bir de gerçekten hasta mı değil mi bilmiyoruz. Mahkemede ortaya çıkar arkasına mı saklanmış bunca zaman bahanelerin eziyetlerini mazur göstermek için anlayacağız.delikafadulden

Diyorum ya,görüşmeyeceksiniz..eşinizde anlayışla karşılayacaktır.
Ben sizin yangına körükle gitmenizi eleştiriyorum,beddua ediyorsunuz,polise gidip olayları işin içinden çıkılmaz bir hale sokuyorsunuz.
Hem aynı şehirde değilsiniz hemde nasıl kurtulsam diye çareler arıyorsunuz.Çare onun ölümünü dilemek veya süründürmek değil.
Çare görüşmemek,onun söylediklerini hastalığına verip aldırış etmemek.Geçmiş olsun.

Son düzenleme:
hasta da olsa kimse size azap verme hakkına sahip değil
hastaysa hastalığını bilsin gerçekten hasta müşgül durumdaysa
yarın öbür gün bu gelinin eline kalabileceği ihtimalini düşünerek
iyi geçinsin bu tipler hasta falan değil
hastalığı çirkefliklerine kılıf edenler
helal olsun cesaretinizden dolayı kutlarım

:1shok: şaşırdım çok ,eve almayın bence bir daha..geçmiş olsun..
sütünmü kesildi
kaç aylık bebeğin..4 aylık sanırım 2 ay daha emzirebilseydin keşke (
sormayın ya sinir hastası oldum bu kadın yüzünden elim ayağım titredi valla

Zaten bi daha ömür boyu görüşmemek için elinize gerekli kozu verdiğini söylemişsiniz. Polise şikayet etmeseydiniz ama eşinize de "çocugum bu kadının yanında büyümicek ona göre, ben bi daha asla görüşmem annenle, bunu bil, sende görmek istediğinde yalnız gidip görüş lütfen" deseydiniz..
Ne biliyim belki yaşayan ben olmadıgım için bana öyle geliyo ama polise şikayet biraz abartılı bi tepki olmuş gibi geldi bana.. :sm_confused: neyse, inşallah herşey gönlünüze göre olur..

Sırf dili olsa..Artık haddi iyice aştı. Eli ayağı da durmuyor.Bu kadarı artık fazla. Ben de insanım. kaldıramıyorum. Kimse kusura bakmasın.ben eziyet çekme yeri değilim.Çocuğum hiç değil.hihoyyyt

valla büyük cesaret ne diyim
hakkınızda hayırlısı..rabbim güzel günler getirsin inş

çok zor bir durum ya polisi karıştırmasaydın keşke bidaha görüşmezsin evinede almazdın polis biraz ağır kaçmışş kayınvalden genç mi?

Rivera konunu okudum
esin sen 8 aylikken aldatmis
bebegin kucaginda 1 aylikken dayak atmisti
ve simdide annesimi sana saldiriyor
bence varya iyi yaptin! sikayetini geri alma!
ve esinle ciddi bir konusma yap
cunku ciddi ciddi sinir hastasi olacaksin ve sana yazik
daha gencsin ve yavrunada yazik
bu arada benim annemde ileri derecede seker hastasi
her gun iki sefer insulin vuruyor kendisine
ama dengesizligi yok!!!
seker hastasi olupta bogazini tutamayanlarda dengesizlik olursa olur
bu kizcagiz samar cocugu degil
hizmetcide degil
kocasindan kaynanasindan dayak yiyecek!!

Ya yapmayin arkadaslar
kendisini tirmalayan ve dayak atan bir insani polise vermeyipte ne yapacaksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…