Sonunda Oldu!

canım senin adına çok üzüldüm çok geçmiş olsun ailecek saldırganlık var galiba bunlarda

Görüşmezsiniz olur biter şikayet etmek hoş değil...
Siz sevmiyor olabilirsiniz ama o eşinizin annesi isteeseniz de istemeseniz de...
Eşinize de çok şaşırdım...

demekkı bıcak bogaza gelmıskı sıkayet etmıssınız hakkınzıda hayırlısı olsun..

iyi yapmışsınız size daha fazla zarar vermeden,o potansiyel var o kayınvalidede sanırım...
en nefret ettiğim şey kayınvalide kayınpederin geline el kaldırması tartaklaması aklım almıyor..ben kendimi bunun yapılmasını asla müsade etmezdim
yürek ister biraz öyle birşey yapmak..ayy çok sinirlendim..herkes haddini bilecek..

Son düzenleme:
Görüşmezsiniz olur biter şikayet etmek hoş değil...
Siz sevmiyor olabilirsiniz ama o eşinizin annesi isteeseniz de istemeseniz de...
Eşinize de çok şaşırdım...

sevmekle ilgisi yok. aramızda bu zamana kadar hiçbir şey geçmedi. Bir kinim de yoktu çocuğum üzerine yemin ederim ki.Ama kadın eşim tekrar konuşmaya başlayınca bunlarla kendini her şeyi yönetmeye muktedir kocamı da her şeyi dinleyen afedersiniz inek yerine koydu.Şimdi bu insan bana karşı hapisle cezalandırabilecek bir suç işledi. Bugün değil kolundan tutup tartaklamak tırmalamak,küfür etmek bile en iyi ihtimalle denetimli serbestlik cezasıyla sonuçlanıyor. Bunun süresi de 2 yıl.yani olay yargılık bir durum artık. Tabi bende de geçmiş olayların birikimi var. Ama yine de kendimi ezdirtmenin fayda getirmeyeceğini, sadece bu tip insanları daha da cesaretlendireceğini anladım.bence size de yapılsa siz de sessiz kalamazdınız.Eşim kendisi ve ailesine kimsenin katlanmayacağını,ailesi ölünce bir başına kalabileceğini çok iyi biliyor. Bir erkeğe bunu anlatmanın bu kadar etkili olduğunu bilsem daha önce yapardım.Çünkü erkekler en çok yalnızlıktan korkuyor.

eşinizin bu düşüncede olduğunu nasıl anladınız belkide anlattınız, önceki sayfalarda hepsini okuyamadım ama bu olay bana şunu da düşündürttü.yarın birgün kaynananız vefat ettiğinde (ki biz bile anladık eşiniz bunu dört gözle beklediğinizi tabiki anlamıştır) eşiniz acaba size daha mı çok sarılacak yoksa annesine karşı vicdan azabı duyup sizden soğuyacakmı.çünkü olaylar içinden çıkılmaz bir hal almış durumda.

yani eşinizin annesiyle mahkemelik olup eşinizle huzurlu bir hayat geçirebilecekmisiniz.tamam şimdi de huzurunuz yok o anlaşılıyor ama sizi bir nebze olsun rahatlatan bu şikayet olayı eşinizi daha da çıkmaza sokmuştur büyük ihtimalle.zaten hep eşimiz için katlanıyoruz bazı şeylere ve böyle uç olaylar yaşayanlarımız tamamen diyaloğunu kesiyor.fakat sizin girişiminiz çok daha ileriye sirayet edecek bir huzursuzluğa neden olur.çünkü mahkemeye vererek aslında daha da muhatap alıyorsunuz ve eşinizin annesine de koz veriyorsunuz.çünkü onunda kendini mağdur gösterebileceği bir mahkemelik olma durumu var artık.

Bunu yapmazsam kendime saygım kalmaması bir yana çocuğumu bir takım psikopatlarla büyütme riskine girmiş olacağım.Bir anne olarak çocuğum için en iyisini yapmak zorundayım.Eşimin olayı kabul edip etmemesi umurumda da değil aslında.Çünkü bu kadınla zaten huzurlu yaşamamız mümkün değil.Söz olsa sineye çekilir. ama bu çekilemez. Yani beni desteklemiyorsa yalnız kalmak istiyorsa çekip gidebilir de.hatta onun da şiddet uyguladığını ispatlarım o da çocuğunu göremez.Ki bu durumda o kadın zaten göremeyecek. mağdur göstermeye çalışabilir evet ama ben kendisine karşılık vermedim. üstelik adli rapor da beni destekler yönde çıktı. Cezasını çekecek kaçarı yok. Bir de lütfen artık Türk insanı olarak eziklikten kurtulalım. Hak aramak bu kadar da ayıp bir şey değil.ezilmek daha ayıp bence. İnsanlık onuruna aykırı bir durum.Ama siz yine de ben mahkemeye vermezdim diyorsanız kınayanda kırk batman diye bir söz var. bu tür bir olay herkesin hatta sizin başınıza da gelebilir o zaman nasıl davrandığınızı görürüz.

Son düzenleme:

ben kınasaydım çok daha farklı ifade ederdim düşüncelerimi.aaaaa ne ayıp tarzı bir yazım kelimem yokki.tam tersi eşinizin durumunun kötülüğünü ifade etmeye çalıştım.ama diyorsunuz ki onunda şiddet uyguladığını ispatlarım ozaman bu durum benim sözümün bittiği yerdir.sizin bu potansiyel "beddua etme" huyunuz çok fena.yaşadığınız sıkıntıya veriyorum ama bu umarım sizde alışkanlık yapmaz.zira beddua direkt insanın kendisine döner.ben hiçkimsenin kötü olmasını istemeyenlerdenim.onun için umarım beddualarınız size geri dönmez diyorum.

Ayip degil neden ayip olsun
kimse kimseyi incitemez vuramaz
cocuklarini doverler annedir babadir
eslerini doverler kocadir severde doverde
gelinlerini doverler kayinbabandir kaynanandir
haa birde ogretmenlere "eti senin kemigi benimdir" diyebilecek bir toplum yok artik

birde bir laf buyukluk sende kalsin diye
yok ya hep affeden sineye ceken kadinmi olacak?
kanun diye bir sey varsa az ise yarasin
siddet soz konusu olunca
hem bu esinede ders olmustur o'da sana elini kaldiramaz
kaldirsada kaybedecegini biliyor

Son düzenleme:
aslında kimsenin kimseye vurma hakkı yok çocuğumuzda dahil illa şikayetmi etmek gerek bunu anlamaları için
nedir bu paylaşamamazlık oğlun evlenmiş işte saygı göster sevgi göster hep itmek olmazki sonrada insanın sabrı tükeniyo tabi bir yerden sonra

insanlar konuşa konuşa hayvanlar koklaşa koklaşa demişler neden oturup birbirini kırmadan masaya yatırıl mıyı-o sorunlar

beddua etmiyorum sizin başınıza gelse mahkemeye vermemezlik edemezdiniz hatta eşinizi kaybetmeyi de umursamazdınız diyorum.Gıybet ettiğinizi düşündüm diyorum bir de.

beddua etmiyorum sizin başınıza gelse mahkemeye vermemezlik edemezdiniz hatta eşinizi kaybetmeyi de umursamazdınız diyorum.Gıybet ettiğinizi düşündüm diyorum bir de.

gıybet birini kötülemek için arkasından konuşmaktır ve haramdır.ben kötülediğim birini göremiyorum arkadan konuşmuyorumda.şaşırdım yani bu lafınıza.ayrıca hadis-i şerifte beddua edilen eğer buna müstehak değilse beddua sahibine geri döner der.siz bana başınıza gelsinde ozaman sizde şikayet etmeyin dediniz alıntısı benim yazımda var.herneyse ben çekiliyorum.ama şunu söyleyim benim ne yapacağımı eğerki merak eden varsa buradan yazıyım.bana el kaldırılan bir ailenin soyadını artık cüzdanımda taşımaz direkt boşanırdım.eşim dayak attıysa yada atacak potansiyeldeyse bir dakika yanında durmazdım.yine yanlış anlamayın bunları kimseyi kınamak için söylemiyorum kendi yapacağımı söylüyorum.

Helali hoş olsun canım ohhh cook iyi yapmıssın bundan anlıyor bu insanlar.
İnsan olana insanca davranılır.
Dahada adım atmasın size kadına bak hele.

Belli ki kadın hasta yalnız gerçekten en kaynanatör kaynana bile bu kadarına kalkışmaz. Normal şartlarda elbette doğru olanı yapmışsın ama kocan olumsuz etkilenmez umarım bu durumdan.. Ne de olsa annesi bir yerde ve hasta olduğu çok belli. Sonra eşin sana içten içe kızgınlık duymasın, kadın nezarete falan atılırsa eşin üzülecek.

şikayet etmek biraz ağır olmuş gerçi onun yaptığı saygısızlığın yanında lafı bile olamaz ama arada eşiniz var bence şikayetinizi geri alın iş uzarsa eşinizle aranız açılabilir e zaten kayınvalidenizinde istediği bu değilmiydi belki başı birazcık derde giricek ama sonuçta sizin aranızı bozmuş olucak bence ona bu fırsatı vermeyin...
affetmek büyüklüktür erdemdir gelin siz fevri davranmayın ve şikayetinizi geri alın sonrasında dilerseniz ömür boyu görüşmezsiniz kapınızı kapatırsınız..

Son düzenleme:
valla hastaysa doktora gitsin herkes hiç uğraşamam ben mi hasta olayım? onlar hasta diye diye....herkes yerini bilsin iyi yapmışsın !

bence çok iyi yapmışsın....kaşınmış senin kaynana....onada ders olsun iştee
bidaha söylediği lafı bilsin haddini bilsin.....

Polise şikayet etmeyecekti de ne yapacaktı? O kadar hastaysa zaten bir kliniğe yatırılır o vesile ile.

valla güzelim çok iyi yapmışsın evet kadın hasta ama kafadan hasta. durup dururken öyle şey yapılırmıymış. benim kaynanamda öyle yaptıydı sözümü, nikahımı, kınamı düğünümü hepsini rezil etti hep kavga. sonrasındada hep kavga gürültü. beni dövmeye kalkmıştı hatta göğüs döşüme vurup ittirmişti bende onu ittirdiğimde ise dövdü beni demiş keşke dövseydim dedim bende. sonra uzun zaman görüşmedik. şidmi kendilerini affettirmeye çalışıyorlar ama nafile gider gelirim o kadar. bu arada eşime snein annenin psikolojik tedavi lazım dedidiğimde beni terslemişlerdi şimdi raporu var. sizinkide öyle bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…