Sonunda Patladim

ViolettaM

Pfff çokTa TıNN:p
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
634
196
323
Daha öncede bir sürü konu acmistim.Dün dananin kuyruğu koptu.Suratına bakmama rağmen sivanip duran iyi niyet altında hergün çıban gibi batan görümce yi patlattim. Yine annemi aramış violatta nin telefonu mesgule aldı. Ne yapıyor çocuk nasl vs.. daha önceki gün kv elinden aldi telefonu sormuştu aynı şeyleri bende iyi iyi ağlıyor deyip kapatmistim.
Bu zikkim insan yüzünden kacinci kavga bilmiyorum hamileligimi lohusalimi herseyimi zehir etti.bende msj attım 'konuşmak istemiyorum daha nasıl anlayacaksin acaba diye.herkesi ayağa kaldimana gerek yok dedim. senin yüzünden her zaman kavga ediyoruz beni zorlama o kadar söylüyorum' yazdim.Sonra bu beni 10 kere aradı.

Telefonda ağlıyor işte ben sana ne yaptım dedim sen iyi biliyorsun ne yaptin .o arada eşim uyandı sabaha kadar kavga ettik.Ee ben artık ailesiyle gorusemezmisim o kotu niyetli degilms ben cok ayıp etmişim arayip Özür dileyecekmisin aile olacakmisiz bi mesele yokmuş. Adam 23 günlük çocukla beni gözden çıkarıyor resmen. Annemgildeyim bide 40im çıkana kadar.
Annem bile bu insan yüzünden bana tavirli.
Yani şimdi o yine melek ben yine sucluyum. Saflık cahillik ayağına yatıp herkesin gözünü boyuyor. Yok cocuguma benim der yoksa ismi şu olacak der yazın siz çocuğu alıp yaylaya geleceksin der.evime bir ara mitili atmıştı benim evim diyordu kısacası dengesiz herseyi bildigini sanan evde kalmAktan lafayi yemis bi kiz.
Ya ben usandim eve gitsem daha çok kavga çıkacak komşulara reklamim zaten.burada kalsam kimseye gerçek yüzünü anlatamiyorum cahil idare et et de nereye kadar? Bosansam daha mesleğim hazır değil daha okulum vat ailem arkamda değil öz annem bile onun için benle küs lanet olsun böyle hayata kadın sığınma evine gidecem en son.eşim halen kör ailesine..ben ne yapacam bu deliyle yaaa

Bak işte sen diyorsun deli diye,idare ediver....Tepkini göstermişsin sonrasında aramış ,demek ki gerçekten dengesiz yazık valla görümcene acıdım bir an!nedense!......Çıbana benzetmen de ayrı kinaye! yav nerden buluyorsunuz bu benzetmeleri ben kv 5 senedir bir lakap takamadım poffff.....

O safsa sen de cadıysan,cadılıkta karar kıl ve istikrarlı davran.Millet sana uyacaktır.
Ayrıca ne yılışıklar varmış pfffff

çocuk kazara mı oldu

Eski konularını bilmiyorum ama sende bi tuhfasın
Müsait değilim de kapat
Eşin uyanana kadar kavga etmeye gerek yok

Eski konularını bilmiyorum ama sende bi tuhfasın
Müsait değilim de kapat
Eşin uyanana kadar kavga etmeye gerek yok
Msj atmistim ya onun hesabini sormaya arıyor eşim msji gördü daha da delirdi sen beni ezdin ona nasıl bunu yazdın şimdi benim ailemden kimse seni aramayacak vs vs

İste bide diyor rahatsız ettiysek aramayiz bilmem ne .Benim kv kp le problemim yok millete atma olayi sorun sensin dedim halen diyor ben ne yaptım. Oscar alacak oyuncu

Msj atmistim ya onun hesabini sormaya arıyor eşim msji gördü daha da delirdi sen beni ezdin ona nasıl bunu yazdın şimdi benim ailemden kimse seni aramayacak vs vs
Bende politik olmayı bilmem ama müsait değilim derim
Sen niye çemkiriyosun
Kocan ne yazdın diye mesajları mı kontol ediyo ki nasıl hemen gördü

Yani eşime hiç alttan almim Özür filan dilemiyorum bildigini yap mi diyim
Olumsuz olma ,anlayışlı yaklaş vs demeyi canı gönülden isterdim aslında ama,sevilmediğini istenmediğini bile bile insanların aynı huyda devam etmeleri ve inatla hayatına fazladan girme çabaları beni deli ediyor.
İrtibatı mümkün mertebe az tut.He deyip geçiştir sürekli.Kavgaya girdikçe canından can gidecek boşuna sağlığından olma.
Ben eş ailesi ile görüşmüyorum,karşılıklı olarak da memnunuz halimizden elhamdülillah.
Aile olarak değil de herhangi biri gibi bakmak da uymuyor çünkü çocuğunun babasının ailesi.
Ayy darall geldii.
Allah sabır versin sana,zıkkım var, bi rahat bırakmıyorlar insanı.

Elini versen ayağını istiyor yuzsuz

ön yargılı yaklaşma bence...sen iyi ol bakalım bir kere doğru düzgün sohbet et güler yüzlü ol..sen ara arada bir...yeğenini merak ediyor çağır eve o baksın bebeğe sende işlerini yap..sana arkadaş gibi ne güzel..

Uyanmış beni goremeyince balkona yanıma geldi evin diğer ucundaydim. Ben anlatmasam o anlatacakti zaten

İşte eşim taktı kuslük olmasın bi adım at sonra yine konuşma mesafeni koru bilmem ne ben Özür dilersem kendimi asla affetmem bu pislikten de kurtulamam

İşte eşim taktı kuslük olmasın bi adım at sonra yine konuşma mesafeni koru bilmem ne ben Özür dilersem kendimi asla affetmem bu pislikten de kurtulamam
Özür sakınnn.O ne demek ya.Haddini aşan o sen niye özür diliyorsun,o haddini bilmediği için çemkirdin diye mi,yok daha neler.Küslük olmasın ama özür falan gebertseler dilemem.Koru mesafeni doğru demiş ama özüre no.

Gerçekten bipolar hastası mısınız? Tedavi oluyor musunuz? Çok sinirli gördüm sizi. Tamamen kendi iyiliğiniz ve bebeğinizin iyiliği için psikolojik destek almalısınız. Anladığım kadarı ile maddi sıkıntınız yok. Gidin özelde psikologlara dökün içinizi. Emin olun işe yarıyor.

İşte eşimle iyice berbat bir haldeyiz illa barisin düzeltin bi mesele yok deyip duruyor

İşte eşimle iyice berbat bir haldeyiz illa barisin düzeltin bi mesele yok deyip duruyor
Bariscaksaniz normal barisin gidip gelmek istiyosaniz.
ama asla ozurdileyip bide ekmegine yag surme.
sen hata yaptigini dusunuyosan ozurdilenmesi gerektigini de bilirsin.
illa ozurdilenip barisilcaksa gitsin esin gorumcene baski yapsin karimdan ozurdile diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…