çocuk kazara mı olduDaha öncede bir sürü konu acmistim.Dün dananin kuyruğu koptu.Suratına bakmama rağmen sivanip duran iyi niyet altında hergün çıban gibi batan görümce yi patlattim. Yine annemi aramış violatta nin telefonu mesgule aldı. Ne yapıyor çocuk nasl vs.. daha önceki gün kv elinden aldi telefonu sormuştu aynı şeyleri bende iyi iyi ağlıyor deyip kapatmistim.
Bu zikkim insan yüzünden kacinci kavga bilmiyorum hamileligimi lohusalimi herseyimi zehir etti.bende msj attım 'konuşmak istemiyorum daha nasıl anlayacaksin acaba diye.herkesi ayağa kaldimana gerek yok dedim. senin yüzünden her zaman kavga ediyoruz beni zorlama o kadar söylüyorum' yazdim.Sonra bu beni 10 kere aradı.
Telefonda ağlıyor işte ben sana ne yaptım dedim sen iyi biliyorsun ne yaptin .o arada eşim uyandı sabaha kadar kavga ettik.Ee ben artık ailesiyle gorusemezmisim o kotu niyetli degilms ben cok ayıp etmişim arayip Özür dileyecekmisin aile olacakmisiz bi mesele yokmuş. Adam 23 günlük çocukla beni gözden çıkarıyor resmen. Annemgildeyim bide 40im çıkana kadar.
Annem bile bu insan yüzünden bana tavirli.
Yani şimdi o yine melek ben yine sucluyum. Saflık cahillik ayağına yatıp herkesin gözünü boyuyor. Yok cocuguma benim der yoksa ismi şu olacak der yazın siz çocuğu alıp yaylaya geleceksin der.evime bir ara mitili atmıştı benim evim diyordu kısacası dengesiz herseyi bildigini sanan evde kalmAktan lafayi yemis bi kiz.
Ya ben usandim eve gitsem daha çok kavga çıkacak komşulara reklamim zaten.burada kalsam kimseye gerçek yüzünü anlatamiyorum cahil idare et et de nereye kadar? Bosansam daha mesleğim hazır değil daha okulum vat ailem arkamda değil öz annem bile onun için benle küs lanet olsun böyle hayata kadın sığınma evine gidecem en son.eşim halen kör ailesine..ben ne yapacam bu deliyle yaaa
Yani eşime hiç alttan almim Özür filan dilemiyorum bildigini yap mi diyimO safsa sen de cadıysan,cadılıkta karar kıl ve istikrarlı davran.Millet sana uyacaktır.
Ayrıca ne yılışıklar varmış pfffff
Çocuktan sonra yapisti bu kene gibiçocuk kazara mı oldu
Msj atmistim ya onun hesabini sormaya arıyor eşim msji gördü daha da delirdi sen beni ezdin ona nasıl bunu yazdın şimdi benim ailemden kimse seni aramayacak vs vsEski konularını bilmiyorum ama sende bi tuhfasın
Müsait değilim de kapat
Eşin uyanana kadar kavga etmeye gerek yok
Elini versen ayağını istiyor yuzsuzneden şans vermiyorsunki...biraz olumlu ve pozitif ol...herşey daha güzel olabilir...bu senin elinde...
Bende politik olmayı bilmem ama müsait değilim derimMsj atmistim ya onun hesabini sormaya arıyor eşim msji gördü daha da delirdi sen beni ezdin ona nasıl bunu yazdın şimdi benim ailemden kimse seni aramayacak vs vs
Olumsuz olma ,anlayışlı yaklaş vs demeyi canı gönülden isterdim aslında ama,sevilmediğini istenmediğini bile bile insanların aynı huyda devam etmeleri ve inatla hayatına fazladan girme çabaları beni deli ediyor.Yani eşime hiç alttan almim Özür filan dilemiyorum bildigini yap mi diyim
Elini versen ayağını istiyor yuzsuz
İşte eşim taktı kuslük olmasın bi adım at sonra yine konuşma mesafeni koru bilmem ne ben Özür dilersem kendimi asla affetmem bu pislikten de kurtulamamOlumsuz olma ,anlayışlı yaklaş vs demeyi canı gönülden isterdim aslında ama,sevilmediğini istenmediğini bile bile insanların aynı huyda devam etmeleri ve inatla hayatına fazladan girme çabaları beni deli ediyor.
İrtibatı mümkün mertebe az tut.He deyip geçiştir sürekli.Kavgaya girdikçe canından can gidecek boşuna sağlığından olma.
Ben eş ailesi ile görüşmüyorum,karşılıklı olarak da memnunuz halimizden elhamdülillah.
Aile olarak değil de herhangi biri gibi bakmak da uymuyor çünkü çocuğunun babasının ailesi.
Ayy darall geldii.
Allah sabır versin sana,zıkkım var, bi rahat bırakmıyorlar insanı.
Özür sakınnn.O ne demek ya.Haddini aşan o sen niye özür diliyorsun,o haddini bilmediği için çemkirdin diye mi,yok daha neler.Küslük olmasın ama özür falan gebertseler dilemem.Koru mesafeni doğru demiş ama özüre no.İşte eşim taktı kuslük olmasın bi adım at sonra yine konuşma mesafeni koru bilmem ne ben Özür dilersem kendimi asla affetmem bu pislikten de kurtulamam
İşte eşimle iyice berbat bir haldeyiz illa barisin düzeltin bi mesele yok deyip duruyorÖzür sakınnn.O ne demek ya.Haddini aşan o sen niye özür diliyorsun,o haddini bilmediği için çemkirdin diye mi,yok daha neler.Küslük olmasın ama özür falan gebertseler dilemem.Koru mesafeni doğru demiş ama özüre no.
Bariscaksaniz normal barisin gidip gelmek istiyosaniz.İşte eşimle iyice berbat bir haldeyiz illa barisin düzeltin bi mesele yok deyip duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?