Sonunda Patladim

Msj atmistim ya onun hesabini sormaya arıyor eşim msji gördü daha da delirdi sen beni ezdin ona nasıl bunu yazdın şimdi benim ailemden kimse seni aramayacak vs vs

Valla mesaj çok güzel. Sonrasin da hiç acmasaydin telefonu keske. Sana önerim kadının telefonunu engellemen. 23 günlük bebekle kocan seni bosuyorsa da boşasin. Sen evden ayrılma gerisini de boşver. Yani yazindan anladigim ben diyecegimi dedim yapacagimi yaptim sizin caniniz ne isterse oyle yapin seklinde bir tavrin var bunu surdurebilirsin. Görümcen de gerçekten bir tuhaf. Seni niye arıyor kardeşini arasin.

İşte eşim taktı kuslük olmasın bi adım at sonra yine konuşma mesafeni koru bilmem ne ben Özür dilersem kendimi asla affetmem bu pislikten de kurtulamam

Bakarız şimdi yatssin ortalık. İşte bebeğin dış buğdayın da falan çağırırim, konuşuruz barışıruz falan de geçistir. Şimdi çok yeni olmaz hemen de. Ona deki bak ben adım atacağım ama onu da uyar lütfen böyle böyle yapmasın yine. Diye

Kız var ya kocan çok kötüymüş senin seni delirtene kadar aynen devam. Kadın delirince 180 derece dönüyor. Neyse halletmissin bir şekilde ama.

Yipranacak yer kalmadı zaten bende gidecek bir yerim bile yok Allahım canımı al da kurtar diyorum
böle yaparak sadece daha dibe gidersin güçlü ol bebeğin için eşinede üzüldm arada kalıyo seni savunacak belki ama bunaltıyorsn bu şekilde çekilmez bi hayt oluyo ypma gerçektn bu kadar isyan etme rabbim görüyo herkesin niyetinide biliyo

Kız var ya kocan çok kötüymüş senin seni delirtene kadar aynen devam. Kadın delirince 180 derece dönüyor. Neyse halletmissin bir şekilde ama.
özü iyidir. başkaları ve anası ile yan yana gelince kabul etmesede cok etkilenir. başkaları ile olan sorunu da aldatma filan değil. cok iyisin, cok başarılısın aman sen şöylesin dendikçe koltuk altları kabarır. eve gelince evdekini beğenmez.
ben bunu bildiğim için güzel laflar cok söylerim aslında ama benimkini cok duyduğu için önemsizleşiyordu. şimdi hem değişik cümleler kelimler buluyırum. aslan, koç, güçlü ,yakışıklı, akıllı, işini bilen, ailesine sahip çıkan erkek, kahramanım , evimin diregi, nefesin yeter uuhuuu neler neler bazen kendim bile dediklerime ohhhaa champagne fazla abvartı oldu der kıskıs gülerim...ama işe yarıyor.

eski konularına üstünkörü baktım da kendi kendine yapmışsın her şeyi.
nişan düğün vs her şeyde istediklerini yapmışlar, sen de razı olmuşsun.
bir nevi karşılıklı alışveriş durumu oluşmuş aranızda.
eşinin ailesi size yatırım yapmış, şimdi de ses çıkarmadan karşılığını vermeni istiyorlar.
sen lohusasın ve sana her şey devasa sorun olarak görünüyor. önce huzura sükuna kavuş. ondan sonra istediğin kararları al ve uygula.

Elini versen ayağını istiyor yuzsuz

Benim de öyle teyze kızım var.

Elini ver, ayağını ister. Bir derdini anlat, yüz bulur, daha da bırakmaz.

1'e, 5 katar, öyle duyurur. Yalan desen var, çirkeflik desen (zaten o tüm bedenine işlemiş) var, kendini acındırma, üste çıkma, hafif ağlamaklı konuşma, ayyy yazarken sinir oldum.

Şimdi benimle görüşmek istiyormuş, istemiyorum onu ya, evimde, huzurlu yuvamda huzursuz edecek beni.

Yüzsüz ya, en son bana ağza alınmayacak laflar söylemişti, daha ne demeye arıyor hala? Ne yüzsüzlüktür yahuu!!!

Yüzüne tükür, YA RABBİİ ŞÜKÜR, der.

Yani bişey diyesim geldi Ben yalaka bi insan değilimdir hiiiç sewmediğim birine cinim cicim diyemem amaa etrafımda hep görüyorum benim gibi olan insanlar hep kaybediyor.Bence yalandan Can'ım cicim görümceciğim yirim seni falan yapsan hiçbirşey kaybetmezsin hatta çooook sewilirsin. Kocanlada Aran bozulmaz. Böyle yalandan sewimlicilik oynayan kaç kişi tanıyorsam herkesle arası çok iyidir.
Bi laf War g.t öpmeyle ağız b.k olmaz... Ben uygulayamıyorum ama uygulayanlar çok Mutlu Walla.
(Bu laftan ban yersem aha şuracıkta bayılırım)

Ay allahım ne güldüm yazdıklarınıza; ) vallaha ben 3 yıldır evliyim 7 yıllık iliskimdi ilk gün ne olduğunu anladım ve adını mınafık koydum eşim bile bilir konusrkn sinirlendryse diyi veriyorum sende minafik diye blrsn canım isim hakkını vereblrm :)

ayyyy koptum cukkk oturduvalla bedava ise hemen alayım cnm ama eşime söyleyemem kk bilsin yeter

Aynen böyle şimdi hiç birşeylerini istemiyorum ogullari dahil yeter ki Yüzlerini görmiyim bana dua edin lütfen

kene işte yapışacak illa.
Bugün kp aradı tel kapaliydi. Zaten engelli ama salak telefon engelli numaralara kapalı demiyor kendi direk meşgule atıyor. Esimede söyledim ben asla aramam diye o zaman yanına gidelim diyor !

Aynen böyle şimdi hiç birşeylerini istemiyorum ogullari dahil yeter ki Yüzlerini görmiyim bana dua edin lütfen
Rabbim seni feraha çıkarsın. inşallah hakkınızda hayırlısı olsun.

özür mü dileyecekmişsin yok devenin nalı!!!! onlar öyleyse bende böyleyim de bıktım cahil insanların yılışık patavatsızlıklarından anlayışım deniz seviyesinde !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…