Msj atmistim ya onun hesabini sormaya arıyor eşim msji gördü daha da delirdi sen beni ezdin ona nasıl bunu yazdın şimdi benim ailemden kimse seni aramayacak vs vs
İşte eşim taktı kuslük olmasın bi adım at sonra yine konuşma mesafeni koru bilmem ne ben Özür dilersem kendimi asla affetmem bu pislikten de kurtulamam
buna asla tavis verme. benim evim benim cocugum benim kocam..bunun sonu yok..
ben cok kızarım buna.. benim kv de herkesin çocuğuna benim olsun benim bende kalsın der ve inan biri cocogunu al teyze işim bitince gelir alırım dese geri de vermez, kadını dövmeye kalkar bunu da cok iyi biliyoprum. ben asla kv annem ablam kim olursa asla asla buna izin vermem. bu ev bizim, o koca benim, o çocuk bizim. net.
diğer tüm insanlar bunu anlayamacak kadar zekasız ise bunu anlatacak olanda sensin. akıllı davran, olmadı cinnet geçir. bağır cagır kudur. herkesin anladığı bir dil vardır. sadece uyarayım cinnet geçirirsen ve bunu da anlamazlar ise her türlü sonuca hazır ol. boşanma dahil.
ben kv nin benim evimden gitmesini cok istedim. cok sabrettim cok direndim ayda 1 veya 3 ayda bir boşanmaya gidicez dedik gene barıştık. en son ben cinnet geçirdim. senin yaşına başına bakmıyorum deli ettiniz lan beni diyip evden attım. giysilerini bile attım. sonra jandarmayı aradım gelin elimden kaza çıkacak kv bana agır tahriğz ve tacizde bulunuyor ddim. bağıırdım bagırrdım.. rahatladım. ben şikayetci olmamıştım hani aklı gidik jandarmadan korkar sandım, o benden şlikayetci olmuş :) sonra mahkemelik olduk. eşimle ayrılacağız sanmıştım ama öyle olmadı. sizden cok utanyorum dedi bizim mahkeme sürecimize hiç karışmadı. bir tek anasını almaya geldi duruşma sonrası. tabii ben suçsuz bulundum.neyse
sonra kv eşime benim hırsız olduğumu odasına girip eşyalarını atıp karıştırdığımı aldığımı söylerken duydum. cünkü mutakta yemekj hzırlıyordum. sırf beni çıldırtmak için dediğini biliyorum. kv nin odasına gidip eşyalarını almış, karıştırmış ve bazı şeylerini atmış ve odasını gizli gizli temizlemişim ( olaydan bir gün önce odasını kendi temizlemişti ) bende senin odana nasıl gireyim odan kilitli? ayrıca neden gireyim senin b.klu oadada dedim.
işler cıgrından cıktı. elimde ne varsa elime ne gererse mutfktan onlara fırlattım. ağladım bağırdım.kocamda bana dışkıya bakar gibi iğrenerek baktı. ona da "böyle bana değil , anana bak dedim"
kv ve eşim dedi ki kadın delirdi! ikisi de sopalarını sakladı. deli deliyi görünce sopasını saklarmış ya..
benim eşim birgun den bir güne o ana kadar ben agladımda teselli etmek için bana sarılmazdı. o gun sarıldı. ve ondan sonra hep sarıldı.
kv evden gidince tanıdıgım sevdiğim adam geri geldi.
3 cinnetimi de yazayım söz daha yazmıcambaşklarına karşı eşim cok yumuşaktı. başkalarına da cok önem verirdi. birde onun için cinnetimi geçirdim onuı da anladı.
bende ne anladım: bizimkinin sülalesi deli dilinden anlıyor. normal insan gibi laf söyleyince anlamıyorlar.
bittii
böle yaparak sadece daha dibe gidersin güçlü ol bebeğin için eşinede üzüldm arada kalıyo seni savunacak belki ama bunaltıyorsn bu şekilde çekilmez bi hayt oluyo ypma gerçektn bu kadar isyan etme rabbim görüyo herkesin niyetinide biliyoYipranacak yer kalmadı zaten bende gidecek bir yerim bile yok Allahım canımı al da kurtar diyorum
özü iyidir. başkaları ve anası ile yan yana gelince kabul etmesede cok etkilenir. başkaları ile olan sorunu da aldatma filan değil. cok iyisin, cok başarılısın aman sen şöylesin dendikçe koltuk altları kabarır. eve gelince evdekini beğenmez.Kız var ya kocan çok kötüymüş senin seni delirtene kadar aynen devam. Kadın delirince 180 derece dönüyor. Neyse halletmissin bir şekilde ama.
Elini versen ayağını istiyor yuzsuz
Ay allahım ne güldüm yazdıklarınıza; )Bak işte sen diyorsun deli diye,idare ediver....Tepkini göstermişsin sonrasında aramış ,demek ki gerçekten dengesiz yazık valla görümcene acıdım bir an!nedense!......Çıbana benzetmen de ayrı kinaye! yav nerden buluyorsunuz bu benzetmeleri ben kv 5 senedir bir lakap takamadım poffff.....
Ay allahım ne güldüm yazdıklarınıza; )vallaha ben 3 yıldır evliyim 7 yıllık iliskimdi ilk gün ne olduğunu anladım ve adını mınafık koydum eşim bile bilir konusrkn sinirlendryse diyi veriyorum sende minafik diye blrsn canım isim hakkını vereblrm :)
Bedava bedava tüm minafik kaynanalara beleş bu ismi verebilirimayyyy koptum cukkk oturdu valla bedava ise hemen alayım cnm ama eşime söyleyemem kk bilsin yeter
Allah razı olsun, 5 yıldır boşa beklemişimBedava bedava tüm minafik kaynanalara beleş bu ismi verebilirim:)
Aynen böyle şimdi hiç birşeylerini istemiyorum ogullari dahil yeter ki Yüzlerini görmiyim bana dua edin lütfeneski konularına üstünkörü baktım da kendi kendine yapmışsın her şeyi.
nişan düğün vs her şeyde istediklerini yapmışlar, sen de razı olmuşsun.
bir nevi karşılıklı alışveriş durumu oluşmuş aranızda.
eşinin ailesi size yatırım yapmış, şimdi de ses çıkarmadan karşılığını vermeni istiyorlar.
sen lohusasın ve sana her şey devasa sorun olarak görünüyor. önce huzura sükuna kavuş. ondan sonra istediğin kararları al ve uygula.
kene işte yapışacak illa.Valla mesaj çok güzel. Sonrasin da hiç acmasaydin telefonu keske. Sana önerim kadının telefonunu engellemen. 23 günlük bebekle kocan seni bosuyorsa da boşasin. Sen evden ayrılma gerisini de boşver. Yani yazindan anladigim ben diyecegimi dedim yapacagimi yaptim sizin caniniz ne isterse oyle yapin seklinde bir tavrin var bunu surdurebilirsin. Görümcen de gerçekten bir tuhaf. Seni niye arıyor kardeşini arasin.
Rabbim seni feraha çıkarsın. inşallah hakkınızda hayırlısı olsun.Aynen böyle şimdi hiç birşeylerini istemiyorum ogullari dahil yeter ki Yüzlerini görmiyim bana dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?