- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.572
- 598
Daha öncede bir sürü konu acmistim.Dün dananin kuyruğu koptu.Suratına bakmama rağmen sivanip duran iyi niyet altında hergün çıban gibi batan görümce yi patlattim. Yine annemi aramış violatta nin telefonu mesgule aldı. Ne yapıyor çocuk nasl vs.. daha önceki gün kv elinden aldi telefonu sormuştu aynı şeyleri bende iyi iyi ağlıyor deyip kapatmistim.
Bu zikkim insan yüzünden kacinci kavga bilmiyorum hamileligimi lohusalimi herseyimi zehir etti.bende msj attım 'konuşmak istemiyorum daha nasıl anlayacaksin acaba diye.herkesi ayağa kaldimana gerek yok dedim. senin yüzünden her zaman kavga ediyoruz beni zorlama o kadar söylüyorum' yazdim.Sonra bu beni 10 kere aradı.
Telefonda ağlıyor işte ben sana ne yaptım dedim sen iyi biliyorsun ne yaptin .o arada eşim uyandı sabaha kadar kavga ettik.Ee ben artık ailesiyle gorusemezmisim o kotu niyetli degilms ben cok ayıp etmişim arayip Özür dileyecekmisin aile olacakmisiz bi mesele yokmuş. Adam 23 günlük çocukla beni gözden çıkarıyor resmen. Annemgildeyim bide 40im çıkana kadar.
Annem bile bu insan yüzünden bana tavirli.
Yani şimdi o yine melek ben yine sucluyum. Saflık cahillik ayağına yatıp herkesin gözünü boyuyor. Yok cocuguma benim der yoksa ismi şu olacak der yazın siz çocuğu alıp yaylaya geleceksin der.evime bir ara mitili atmıştı benim evim diyordu kısacası dengesiz herseyi bildigini sanan evde kalmAktan lafayi yemis bi kiz.
Ya ben usandim eve gitsem daha çok kavga çıkacak komşulara reklamim zaten.burada kalsam kimseye gerçek yüzünü anlatamiyorum cahil idare et et de nereye kadar? Bosansam daha mesleğim hazır değil daha okulum vat ailem arkamda değil öz annem bile onun için benle küs lanet olsun böyle hayata kadın sığınma evine gidecem en son.eşim halen kör ailesine..ben ne yapacam bu deliyle yaaa
Yani eşim illa sen ara konuş diyor benim aklım kalmadı artık açlık uykusuzluk çocuk acik açık yazın lütfenEvet fikirlerinde sonuna kadar haklisin bencede gorumcen tamda dedigin gibi bir insan ama sunuda bil tutumun yanlis ..
en azindan yalanda olsa sana telefonda aglayabilcek kadar insani duygulari ve cabasi var .. bence sende oyunu kuralina gore oynamayi bilmelisin ... cunku oyle sinsiler varki yapar yapar sinsice siyrilir bu kadin oyle yapmamis aramis debelenmis ...
ilerde bu durum boyke kalmaz cunku ..kocan gunun birinde bunlari tek tek onune koyabilir ... bence akilli davran duygularinla hareket etme .
Sapikca geliyor bana bu israrlar artık tövbe tövbe yabazı görümceler kabullenemiolar bi türlü abilerinin evlendiğini benimki böyle heran müdahale etmez ama tam yatarız mesaj atar.bnmki evli bide evli insanların o saatte rahatsız edilmiceni bilemio
O yumusakligi görünce eşim hemen beni ezilen olmaya zorluyor tam.o moda giriyorum içimden ejderha çıkıyor sanki elimde olsa bi kasik suda bogarim o mikrobuÖnceki konularını tam hatırlayamadım ama şu isim konusunda baya bi sıkıntı yaşayan kadınsınız siz.
Yoğun bir nefret halindesin artık ve belki de ufacık şeylere bile diş gıcırdatır hale gelmişsinViolettaM .
Olmuyor, siz bu insanları değiştiremezsiniz. İçlerinde fesatlık var veya yok ama kaba insanlar, bunu kabullenin.
Siz, sorunlarınızı çözmek için öfke ile yöntemlerini şaşırmış birisiniz.
Görümceniz "Benim çocuğum, benim evim" deyince, çocuk da ev de onun olmuyor, lütfen bi sakinleşin önce.
Bebişinizle geçireceğiniz en güzel anlardan, çalmasına izin vermeyin nefretinizin.
Eşinizle konuşun, sakin bir şekilde. Ona kızgınlığınızı değil, kırgınlığınızı gösterin, yıpranmışlığınızı...
O saf ve cahile oynuyorsa, siz de kırılgan bir çiçeği oynayın.
(Bu arada bipolar iseniz, lütfen doktor kontrolünde atlatın bu dönemi.
Lohusalık üzerine bir de mevsim değişikliğinde ruhsal gel gitleriniz artacaktır dikkat)
buna asla tavis verme. benim evim benim cocugum benim kocam..bunun sonu yok..Daha öncede bir sürü konu acmistim.Dün dananin kuyruğu koptu.Suratına bakmama rağmen sivanip duran iyi niyet altında hergün çıban gibi batan görümce yi patlattim. Yine annemi aramış violatta nin telefonu mesgule aldı. Ne yapıyor çocuk nasl vs.. daha önceki gün kv elinden aldi telefonu sormuştu aynı şeyleri bende iyi iyi ağlıyor deyip kapatmistim.
Bu zikkim insan yüzünden kacinci kavga bilmiyorum hamileligimi lohusalimi herseyimi zehir etti.bende msj attım 'konuşmak istemiyorum daha nasıl anlayacaksin acaba diye.herkesi ayağa kaldimana gerek yok dedim. senin yüzünden her zaman kavga ediyoruz beni zorlama o kadar söylüyorum' yazdim.Sonra bu beni 10 kere aradı.
Telefonda ağlıyor işte ben sana ne yaptım dedim sen iyi biliyorsun ne yaptin .o arada eşim uyandı sabaha kadar kavga ettik.Ee ben artık ailesiyle gorusemezmisim o kotu niyetli degilms ben cok ayıp etmişim arayip Özür dileyecekmisin aile olacakmisiz bi mesele yokmuş. Adam 23 günlük çocukla beni gözden çıkarıyor resmen. Annemgildeyim bide 40im çıkana kadar.
Yani şimdi o yine melek ben yine sucluyum. Saflık cahillik ayağına yatıp herkesin gözünü boyuyor. Yok cocuguma benim der yoksa ismi şu olacak der yazın siz çocuğu alıp yaylaya geleceksin der.evime bir ara mitili atmıştı benim evim diyordu kısacası dengesiz herseyi bildigini sanan evde kalmAktan lafayi yemis bi kiz.
Ya ben usandim eve gitsem daha çok kavga çıkacak komşulara reklamim zaten.burada kalsam kimseye gerçek yüzünü anlatamiyorum cahil idare et et de nereye kadar? Bosansam daha mesleğim hazır değil daha okulum vat ailem arkamda değil öz annem bile onun için benle küs lanet olsun böyle hayata kadın sığınma evine gidecem en son.eşim halen kör ailesine..ben ne yapacam bu deliyle yaaa
O yumusakligi görünce eşim hemen beni ezilen olmaya zorluyor tam.o moda giriyorum içimden ejderha çıkıyor sanki elimde olsa bi kasik suda bogarim o mikrobu
Kimsenin benim hastaligimi taktiği yok adamın zaten bütün ailesi ilaç kullanıyor
Allah iyiliğinizi versinDaha öncede bir sürü konu acmistim.Dün dananin kuyruğu koptu.Suratına bakmama rağmen sivanip duran iyi niyet altında hergün çıban gibi batan görümce yi patlattim. Yine annemi aramış violatta nin telefonu mesgule aldı. Ne yapıyor çocuk nasl vs.. daha önceki gün kv elinden aldi telefonu sormuştu aynı şeyleri bende iyi iyi ağlıyor deyip kapatmistim.
Kimsenin umrunda değilim ne hastalık anlıyorlar ne lohusalik umurlarinda olmayan bir şeyi kullanamam haliyle..defolup gitmek istiyorum kimseye haber vermeden çocuk ne olacak zavallımın dünyaya geldi bu pisliklerin icineCanım ama bipolar ciddiye alınmayacak kadar basit bir durum değil ki?
Eşinin üzerine titremesi, olayları senin gözünden de görebilmek adına, senin için farklı bir bakış geliştirmesi lazım.
Aksi bir durumda, seni doktorunla buluşturabilecek kadar bilinçli biri haline gelmesi gerekiyor.
Böyle olmaz... Siz evlenirken konuşmadınız mı eşinizle durumunuzu? Ya da evlilikten sonra mı ortaya çıktı nedir durum?
Görümceymiş, bilmem neymiş, sizi kim hırpalıyor ise (bilerek ya da bilmeyerek), eşinizin o kişinin karşısında durup "Bir süre yaklaşma, hassas döneminde, senin şımarıklıklarını kaldıramaz şu an!" diyebilmesi lazım gerekirse sert bir şekilde.
Olmaz... Olmaz böyle. Anneniz babanız ne diyor bu duruma? Doktorunuzla buluşma imkanınız yok mudur?
Biraz sakinleşmeye ihtiyacınız var çünkü... Ben size hak veriyorum, şu cahillik ne iğrenç bir şey.
Yalnız "Bipolarım" diye de bunu kullanmaya kalkmıyorsunuzdur umarım? Şimdi böyle bir gerçeği de es geçmemek lazım.
Eşim le bitiyor işte arkamda değilgeri adım atmayıp şirretliğe devam edersen insanlar seni olduğun gibi kabul etmek zorunda kalıcaklardır.Aynen devam.
Bilmediginden değil ki böyle inkar ediyor ben anormalmisim gibi davranıyorYine de evde kalmış demeyin bence ...
Madem yüzünü göstermek istiyorsun o zaman bunu ispatlaman lazım
Bırak bir şans daha ver. Niye ortada kötülük olsun..
Yipranacak yer kalmadı zaten bende gidecek bir yerim bile yok Allahım canımı al da kurtar diyorumgeçmiş konularını bilmem ama bende telefon açılmamasına ve meşgule atılmasına ayarım merk etmştr yeğenini yada gerçekten fesattır bilemem niye bu kdr kötü yaklaşıyonz eşiniz için görmezdn gelin kavgacı ve kötü olan siz olmayn ki sizide millete karşı savunabilsin kötü bi enerjiniz var eşinizle ve çocuğunla mutlu olmaya bak bazen polyanna gibi davranmk en güzeli kendini yıpratmaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?