Sonunda pik oldu mu?

ozelemm

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2023
681
196
23
30
Umut dolu günleriniz olsun Kızlar. banada bakar mısınız. 1 buçuk senedir bebek hasreti çekenlerdenim. Bu ayda umudumu kesmek üzereyken bugün testim koyu çıktı. Sizce pik olmuş mu Adetimin 22. Günündeyim.

Eklentiler

• IMG_5709.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 84
Umut dolu günleriniz olsun Kızlar. banada bakar mısınız. 1 buçuk senedir bebek hasreti çekenlerdenim. Bu ayda umudumu kesmek üzereyken bugün testim koyu çıktı. Sizce pik olmuş mu Adetimin 22. Günündeyim.
Tam olmamıs bugün yarın olcak inşallah devam edin teste

Tekrarlayın inşallah daha koyu görürsünüz evet testin pik olması bile insanı sevindiriyor
Çok tşk ederim. Allah razı olsun. Gönlünüze göre versin inşallah. Bende pcos var. O yüzden yumurtalarım yeteri olgunluğa gelemiyor. Eşimde de sperm düşüklüğü ve az hareketliliği var. 1 buçuk aydır keçi boynuzu kürler falan yediriyorum. İnşallah etkisi olmuştur. İnşallah bu ay anne olma yoluna adım atabilirim. İnşallah.

Devam et canım yaklaştı ben geçen ay 23. Günde pik gördüm kürtaj sonrası adetlerim 35 günde bir olmaya başladığı için yumurtlama da değişti. Ben pcos falan da değilim. İlk denemen mi ?

Devam et canım yaklaştı ben geçen ay 23. Günde pik gördüm kürtaj sonrası adetlerim 35 günde bir olmaya başladığı için yumurtlama da değişti. Ben pcos falan da değilim. İlk denemen mi ?
Umut oldun çok sağol canım. Çok geçmiş olsun. İnşallah tekrar sağlıkla hamile kalırsın. Ben 13 aydır istiyorum. Çatlatma iğnesi oldum 2 ay önce oda tutmadı. Aylardır uğraşıyoruz yani

Umut oldun çok sağol canım. Çok geçmiş olsun. İnşallah tekrar sağlıkla hamile kalırsın. Ben 13 aydır istiyorum. Çatlatma iğnesi oldum 2 ay önce oda tutmadı. Aylardır uğraşıyoruz yani
Belki de zamanı değildir kuzu. Benimki de ilk birliktelikte olmuştu kalp atışı durdu kürtaj olalı beş buçuk ay oldu iki aydır olmuyor. Her şey normal. Vardır Allah’ın bir bildiği. En doğru zamanda geleceğine eminim sana da bana da tüm bekleyenlere Allah kimseyi yalnız bırakmasın

Amin inşallah. Çok haklısın. kaderi yazan Allah Veren Allahtır. Günü vardır tabi. Bizde hemen olsun diye hasretlikten dayanamıyorum. Allahım hayırlısını versin inşallah. Sanada bana anne olmak isteyen herkese

Pik olmamış. Ben de pkosluyum. Adetim biteli bir hafta oldu her gün ovülasyon testlerim sizin son testiniz gibi çıkıyor. İnşallah pik olur bi yerde

Pik olmamış. Ben de pkosluyum. Adetim biteli bir hafta oldu her gün ovülasyon testlerim sizin son testiniz gibi çıkıyor. İnşallah pik olur bi yerde
Nasıl yani. Her testiniz böyle koyuya yakın mı çıkıyor. Amin inşallah canım. Ne zamandır deniyorsunuz. Pcos olunca çatlama sorunu mu oluyor. Yoksa olgunlaşma sorunumu

Nasıl yani. Her testiniz böyle koyuya yakın mı çıkıyor. Amin inşallah canım. Ne zamandır deniyorsunuz. Pcos olunca çatlama sorunu mu oluyor. Yoksa olgunlaşma sorunumu
Ben yeni denemeye başladım iki ay oldu. Bu ay ilk defa ovülasyon testi yapıyorum. Evet koyuya yakın çıkıyor ama pik olmadı henüz. Olgunlaşma sorunu oluyor bildiğim kadarıyla yeterince olgunlaşsa çatlıyor zaten.

Eklentiler

• 17010001587664569592410047853206.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 59
Ewet henüz pik olmamış. Ama son testin biraz daha koyu sanki. Daha yeni başlamışsın zaten pcoslarda geç olgunlaşma durumuda var. Bir günü bile atlamadan devam et canım. Allah yardımcımız olsun

Ewet henüz pik olmamış. Ama son testin biraz daha koyu sanki. Daha yeni başlamışsın zaten pcoslarda geç olgunlaşma durumuda var. Bir günü bile atlamadan devam et canım. Allah yardımcımız olsun
Bence de son gün bi tık daha koyu. Amin hepimizin

Amin inşallah rabbım isteyen herkesr nasip etsin anne olmayı

Kızlar. En alttakini şimdi yaptım. Bi ğstündekinide sabah yapmıştım. Sizce pik olmuş mudur

Eklentiler

• IMG_5714.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…