Sivilceli Ciltler sonunda sivilcelerimden kurtuldumm...

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Esra2234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2013
361
236
34
kızlar yaklasık 2 senedir yüzümde sadece yanaklarımda cıkan intihaplı sivilcelere bir türlü cözüm bulamadım gitmediğim doktor kullanmadıgım krem losyon kalmadı dessem yeridir burda duydugum hertürlü tarifi bile denedim sivilcelerim kurusada bi süre sonra fazlalasarak yeniden cıkmaya basladı. şimdi sukur sivilcelerimden ve izlerinden kurtuldum neler yaptıgıma ve nasıl uyguladıgıma gelirsek hepsini yazıyorum
enönemlisi sabah aksam cildi temizlemek ben cilt temizliğimi neutrogena visibly clear sivilce jeliyle yaptım hergece sabah aksam yuzumu guzelce yıkayıp aktardan aldıgım gul suyuyla guzelce sildim gece yatmadan önce bir arkadasımın tavsiye ettiği cleotin t adlı losyonu sürdüm yaklasık 1 aydır hiç aksatmadan kullanıyorum ilk zmanlar sivilcelerim daha cok cıktı ve sonra kurumaya basladılar gunduzleri nemlendirici yerine sudocrem kremi kullanıyorum sivilce lekelelerimide bu sayede gecirmiş oldum.

benim sırtımın sadece bi bölgesinde çıkıyo sürekli tekrarlıyor sıkılmadığı zamanda kendi kendine patlıyor acaba gül suyu iyi gelir mi

benim sırtımın sadece bi bölgesinde çıkıyo sürekli tekrarlıyor sıkılmadığı zamanda kendi kendine patlıyor acaba gül suyu iyi gelir mi
cleotin t dediğim losyonu kullanabilirsin yegeniminde sırtında vardı oda kullanıyodu gectiğini söylemişti bi deneyin isterseniz

ben de sivex losyonu tavsiye ederim. sırtımda sivilcelerim vardı cildiye doktoru yazmıştı. çok memnun kaldım. sadece sırt için değil yüz için de kullanılıyo. bebek gibi oluyosunuz :KK76::21:

X