- 29 Nisan 2020
- 24
- 25
- 38
- 34
- Konu Sahibi LEYLA BABAJANOVA
-
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun. Umarım iyi bir anne baba olursunuz.
Belirti normal adet olucak gibiydi, sonra adet guni kahve rengi akıntı oldu, ped koydum adet olduğunu düşünerek, sonra devamı olmayınca şüphelendim test yaptım ve hemen çıktı. Test 2gun gecikme sonra yaptımTebrik ederiiiiiimhadi bizlere ilk belirtilerinizi anlatın lütfen
Dualarım sizinleHayırlı olsun bizlere de dua edin lütfen.hangi testi yaptiniz
Hmm teşekkürlerDualarım sizinleComfort testi
Salam Leyla.Mənim üçündə dua etDualarım sizinleComfort testi
Merhaba ne zamandır istiyordunuzBelirti normal adet olucak gibiydi, sonra adet guni kahve rengi akıntı oldu, ped koydum adet olduğunu düşünerek, sonra devamı olmayınca şüphelendim test yaptım ve hemen çıktı. Test 2gun gecikme sonra yaptım
Dualarım seninle canım, Allah isteyen herkese versinSalam Leyla.Mənim üçündə dua etbu ay ümidliydim amma alınmadı Sentyabrda alınar inşAllah
5 senedir istiyoruz, 3 kez olumsuz oldu inşallah bu kez sımsıkı tutunur bebeğimMerhaba ne zamandır istiyordunuz
Bu gün yaptım 740 mlU/ ml çıktıtebrik ederim canımm hcg kanda ne zaman baktıracaksın
Çok teşekkür ederim, inşallah. HGC 740 mlU/ml çıktı bu gün, Pazartesi tekrar gideceğim kan vermeyeCanım mm hayırlı uğurlu olsunşimdi sıra Beta HCG değeri ve takibinde.. umarım herşey yolunda gider ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
Aaayyy çok mutlu olduuummm sağlıklagelsin canım beniiimmmÇok teşekkür ederim, inşallah. HGC 740 mlU/ml çıktı bu gün, Pazartesi tekrar gideceğim kan vermeye
Teşekkür ederimAaayyy çok mutlu olduuummm sağlıklagelsin canım beniiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?