Ayy canım benim cok gecmis olsun iyilesir iyileşmez fotolarını görmeyi isterim cok:)merhaba arkadaşlar uzun araştırmalar sonunda ameliyatımı oldum..çok korkuyordum ama hiç korktugum gibi olmadı gayet başarılı şekilde geçti..olmayı düşünen arkadaşlar hiç korkmayın ve mutlaka doktor seçiminizi çok iyi yapın :) ben doktorumdan çok çok memnun kaldım dikişlerimin alınmasını sabırsızlıkla bekliyorummmm
Ayy canım benim cok gecmis olsun iyilesir iyileşmez fotolarını görmeyi isterim cok:)
cok gecmis olsun :) aramiza biri daha katldi desene
çok geçmiş olsun,biz hala sayıklıyoruz tevfik sözene ameliyat olmak için millet çatır çatır oluyor valla ah hoca ankaraya gitmiyeydi
özel mesaj attım canım cevap verirsen çok mutlu olurum
merhaba arkadaşlar uzun araştırmalar sonunda ameliyatımı oldum..çok korkuyordum ama hiç korktugum gibi olmadı gayet başarılı şekilde geçti..olmayı düşünen arkadaşlar hiç korkmayın ve mutlaka doktor seçiminizi çok iyi yapın :) ben doktorumdan çok çok memnun kaldım dikişlerimin alınmasını sabırsızlıkla bekliyorummmm
canımcım gecmıiş olsun nasıl ıyımısın tasarımında dahıl resımlerını koyarmısın bakalım(arkadas olarak eklermısın)
tşkederm canım çok saol :) iyileşeyim koyarım fotoları :)
sabırsızlıkla beklıyorum efnan,busra ve evhamlı sıra senın burnusunu gormekte ınsallah ıstedıgınden guzel olmustur
çok geçmiş olsun,biz hala sayıklıyoruz tevfik sözene ameliyat olmak için millet çatır çatır oluyor valla ah hoca ankaraya gitmiyeydi
özel mesaj attım canım cevap verirsen çok mutlu olurum
Canım ben de doktor arayışındayım Tevfik hocayı tanımıyorum ama yapılan yorumlardan görüşemem gereken doktorlardan biri diye düşünüyorum ama Ankarada ameliyat olmam gerekiyor, kendisi Ankarada mı İstanbulda mı tam emin olamadım. Ankaradaysa nerde, internette İstanbulda bir hastanede görünüyor?
canım mail atarsan hoca sana gerekli bilgileri verir,ben mail attığımda kısa bir sürede cevap verip merakımı gidermişti
tevfiksozen@gmail.com
çok teşekkürler canım, en kısa zamanda maille ulaşcam kendisine. yalnız sitede fazla fotoğraf göremedim hocanın yaptığı, umarım ben de olumlu sonuç alırım.
Canım umarım burnun istediğin gibi sağlıklı ve güzel olur :)[/Qamin canım inş :):)
Cnm istek gönderdim benide ekler misin karar aşamasındayım !
bende karar aşamasındayım..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?