SONUNDA VERDİM KARARIMI VE BOŞANIYORUM

PAREMMMM

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
28
4
3
Dört yıllık sıkıntılı giden bir evlilik ve bitti.Kendimi bir boşlukta hissediyorum ama alışmam gerekiyor bunu da biliyorum.anlaşmalı olarak verdik dilekçeyi ve mahkeme gününü bekliyorum.Hayırlısı olsun artık...

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Boşlukta olmanız çok normal ama zaman herseyin ilacı derler. Size güzel bir ömür diliyorum..

ben de boşanmak isterdim ama çocukların büyümesini bekliyorum ya da kendimi kandırıyorum.neden boşanma kararı aldınız?

son çare buysa eğer elbette hayırlısı olsun ikiniz için de..

İnşallah şimdikinden kat kat mutlu olacağın birisi çıkar karşına.

Anlaşmalı boşanmaysa çok fazla beklemezsiniz mahkeme için.
Peki gerçekten son çare miydi??

Hepinize teşekkür ederim evet son çaremdi evliliğimi tek başıma yaşadım ve çocuğumda yoktu eski konularımı okuyan arkadaşlarda boşanmamın en doğru olduğunu söylemişlerdi haklılarmış ana kuzusu bir eş maddi manevi evliliğin yükü omzumdaydı ve kurtuldum

Biz de bosanma karari aldik bakalim artik.. neyse ki sizin cocugunuz Yok benim 6 bucuk aylik bebegim var ...

Inşallah bundan sonraki yaşamınızda da çok mutlu ve huzurlu olursunuz. ..her ne kadar doğru bir karar vermiş olsanız da alışkanlıklardan vazgeçmek kolay olmayacaktır. ..lütfen bu dönemi en az hasarla atlatabilmek adına kendinize ne iyi gelecek onu yapın. ..surada yazdiklariniz bile sirtinizdaki kamburun agirligini anlatabiliyor...bir kadın kolay kolay bosanmaz. ..aranıza dönüp keşke deemen iz ümidi ile...keşke aklınıza geldiği anda Eşinizin size yüklemis olduğu sorumlulukları ve verdiği mutsuzluklari hatırlayın yeter...

inşallah benim durumumda olan bütün arkadaşlar için her şeyin hayırlısı olmasını dilerim.Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah kolay atlatabiliriz bu zamanları hepimiz için aynısını diliyorum...Zor bir süreç ama yola devam yapacak başka bir seçenek yok...

Benim hikayeme benziyor.
Bol şans sana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…