siz neden boşanma karari aldiniz. acele karar vermeyin dogum sonrasi sıkntili surec biz cok tartisirdik tukendigim anlar oldu ama iki aydir atlattik cok sukur bebegim 9 aylik .daha cok.benden.kaynaklaniyrdu cok zorladimBiz de bosanma karari aldik bakalim artik.. neyse ki sizin cocugunuz Yok benim 6 bucuk aylik bebegim var ...
Cok sebep var. Esim bana guvenmiyor evimizi cihazla dinliyor, evimde ailemi istemiyor ailemle gorusmuyor, evlendigimizden beri ( 2 yokkkkkkk evliyim) yatak odasinda benimle uyumuyor salonda uyuyor ve daha bir Cok sorun..siz neden boşanma karari aldiniz. acele karar vermeyin dogum sonrasi sıkntili surec biz cok tartisirdik tukendigim anlar oldu ama iki aydir atlattik cok sukur bebegim 9 aylik .daha cok.benden.kaynaklaniyrdu cok zorladim
2 yillik evliyimCok sebep var. Esim bana guvenmiyor evimizi cihazla dinliyor, evimde ailemi istemiyor ailemle gorusmuyor, evlendigimizden beri ( 2 yokkkkkkk evliyim) yatak odasinda benimle uyumuyor salonda uyuyor ve daha bir Cok sorun..
Cok sebep var. Esim bana guvenmiyor evimizi cihazla dinliyor, evimde ailemi istemiyor ailemle gorusmuyor, evlendigimizden beri ( 2 yokkkkkkk evliyim) yatak odasinda benimle uyumuyor salonda uyuyor ve daha bir Cok sorun..
ne cok kisi varmis dmi bizden :)Benim hikayeme benziyor.
Bol şans sana canım
çok haklısın o zaman bu adam ruh hastası.Cok sebep var. Esim bana guvenmiyor evimizi cihazla dinliyor, evimde ailemi istemiyor ailemle gorusmuyor, evlendigimizden beri ( 2 yokkkkkkk evliyim) yatak odasinda benimle uyumuyor salonda uyuyor ve daha bir Cok sorun..
Rabbim yar ve yardimciniz olsun.. ben de bosanma surecindeyim.. bi bosluk oluyo tabi, sizin bi de 4 yil imis.. ama son care bu ise iciniz rahattir, denenecek her yol denenmistir.. yurumeyecegine eminseniz aliskanliklari, duygusal anilari zihninizde 'mumkun mertebe' itekleyin..[/QUObende boşanıorum hayırlısı ile cuma günü :) duygusal anılar aklıma gelince kendimi kötü hissediyorum ama mantıklı düşündüğümde bu kadar acı yaşadıktan sonra daha sen niye onu kafandan atamıyosunki diyorum kendime. allahım yardımcımız olsun hepimizin kızlar..
Rabbim yar ve yardimciniz olsun.. ben de bosanma surecindeyim.. bi bosluk oluyo tabi, sizin bi de 4 yil imis.. ama son care bu ise iciniz rahattir, denenecek her yol denenmistir.. yurumeyecegine eminseniz aliskanliklari, duygusal anilari zihninizde 'mumkun mertebe' itekleyin..
aynen öyle şekerli. ikinci evlilik başlığındaki mesajlarım var yada benim gönderdiğim mesajlarım kısmından bir oku lütfen. nelere katlanmışım ve neler yaşamışım. burda desteğinize çok ihityacım var. minicik bebeğimin yüzüne baktıkça ağlıyorum hepbende boşandım önce bir boşluk hissi mutlaka olacaktır o da alışkanlıklar işte.sonra oh be diyeceksiniz :) içinizi raht tututun.bir kadın boşanıyorsa artık son çare odur diye düşünüyorum ben.yapılacak herşey yapılmış denenecek herşey denenmiştir.hayırlısı olsun herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?