Sonunfa basardim:(

2017'de açtığınız bir konuya baktım şimdi, boşanmayı düşünüyormuşsunuz, eşiniz çok pişmanım diye yalvara yakara sizi vazgeçirmiş. Senaryonun işe yaradığını görmüş, bu sefer filmin ikincisini çekiyor. Hani pişmandı? 2 senede bir şey değişti mi? Ya da şuan vaat ettiği şeylerin, iki sene öncekinden farkı ne ki, hala acaba haksızlık mı ediyorum diyorsunuz? Ya bu adam küs olduğunuzda bile onunla sevişmenizi bekleyen, sevişmediğiniz için sizi suçlayan acayip bir herif. Şişme bebek misiniz siz? Kanlı canlı, duyguları olan bir insan olduğunuzun farkında bile değil, ta ki resti çekene kadar. O zaman anlıyor galiba insan olduğunuzu ama uzun sürmüyor. Yani kaç yıldır hayatınızda bu adam, artık bazı şeyler konusunda net gözlemleriniz ve kararlarınız olmalı.

evet basaricam insallah. Bugun istemiyorum bitti dedim ve cevap yazmadim butun mesajlarina. altinlarin ustune yatacaginizimi saniyonuz kan akacak yok seni olenlerin arkasindan omur boyu aglatairim acmassan su telefonu felan dedi ben bitti felan diyince mesajlarina telefonlarina cevap vermeyince. Gizli nrden ariyor acim diye ama acmiyorum. Surekli e-mail atiyor. Annesi annemi aramis annem acmamis kizkardesim soyledi, kendide babama mesaj atmis ama ne attigini bilmiyor kardesim, altinlarla ilgili oldugunu biliyor sadece. Bizimkiler altinlari verirsek tamamen biter bu is geri donusu olmaz demisler aralarinda ama zaten bitecek yani ailemde bana guvenmiyor haliyle

adamin derdi altinlar. uzulerek soyluyorum ki siz degilsiniz. adam Kumar bagimlisi ve su an gelir kaynagini kaybetti. iyi bir avukatla ona verdiginiz tum paralari odediginiz tum borclarini kanitlayin, bence hicbir sey yapamaz. her yerden engelleyin. bu adam size asla ama asla sevmiyor. tek derdi Kumar parasini karsilayacak altin ve maasiniz. tek derdi bu. cok uzgunum ama malesef boyle su an. muhtemelen bagimli, hasta... kacin lutfen kacin arkaniza bakmadan kacin caninizi seviyorsaniz kacin.

adamin derdi altinlar. uzulerek soyluyorum ki siz degilsiniz. adam Kumar bagimlisi ve su an gelir kaynagini kaybetti. iyi bir avukatla ona verdiginiz tum paralari odediginiz tum borclarini kanitlayin, bence hicbir sey yapamaz. her yerden engelleyin. bu adam size asla ama asla sevmiyor. tek derdi Kumar parasini karsilayacak altin ve maasiniz. tek derdi bu. cok uzgunum ama malesef boyle su an. muhtemelen bagimli, hasta... kacin lutfen kacin arkaniza bakmadan kacin caninizi seviyorsaniz kacin.
Altinlari istemiyormus dun ailemle konustu. Onlarin kullandigini zannetmis o yuzden takmis kafaya. Suan bikere yuz yuze konusalim lutfen son kez gozlerine bakim felan dedi dun gece. Konusacak bisey yok dedim cok sert ve duygusuz davraniyorum ama icim kan agliyor kalbim aciyor resmen

Altinlari istemiyormus dun ailemle konustu. Onlarin kullandigini zannetmis o yuzden takmis kafaya. Suan bikere yuz yuze konusalim lutfen son kez gozlerine bakim felan dedi dun gece. Konusacak bisey yok dedim cok sert ve duygusuz davraniyorum ama icim kan agliyor kalbim aciyor resmen

nolur kendinize de biraz aciyin. size yillarca somurmus. evlilikte her sey musterek ama bu adam sizin esek gibi calisip kazandiginiz alin terinizi kumarla erotic masajla yedi. size tehdit etti oldurmekle. bencilligi vicdansizligi yuzunden yok yere ustunuze borclar yapti gelirini giderini bile sizinle paylasmadi. bu adam vicdansiz kalpsiz. burada magdur olan sizsiniz. manipule ediyor kafanizi karistiriyor. cunku o kotu bir insan narsist olabilir bagimli olabilir bilmiyorum ama sizin hayatinizi bile isteye yok ediyor!!

2017'de açtığınız bir konuya baktım şimdi, boşanmayı düşünüyormuşsunuz, eşiniz çok pişmanım diye yalvara yakara sizi vazgeçirmiş. Senaryonun işe yaradığını görmüş, bu sefer filmin ikincisini çekiyor. Hani pişmandı? 2 senede bir şey değişti mi? Ya da şuan vaat ettiği şeylerin, iki sene öncekinden farkı ne ki, hala acaba haksızlık mı ediyorum diyorsunuz? Ya bu adam küs olduğunuzda bile onunla sevişmenizi bekleyen, sevişmediğiniz için sizi suçlayan acayip bir herif. Şişme bebek misiniz siz? Kanlı canlı, duyguları olan bir insan olduğunuzun farkında bile değil, ta ki resti çekene kadar. O zaman anlıyor galiba insan olduğunuzu ama uzun sürmüyor. Yani kaç yıldır hayatınızda bu adam, artık bazı şeyler konusunda net gözlemleriniz ve kararlarınız olmalı.
evet şimdi geçmişe baktım onlarca konu açmışsınız,en sonunda boşanmayı başarmış biri olarak hala neden görüşüyorsunnuz onunla.Ben olsam izimi bile kaybettiririrm.Sosyal medyanı kapat,telefon hattını kapat.Ailenin evine g,tty,iysen onların evini de taşı tamamen başka bir yere.

bunca zamandır değişmemiş bundan sonra değişebileceğini nasıl sanıyorsun

gecmis konularinizi okuyun tekrar tekrar. sizin caniniz can degil mi ya siz insan degil misiniz size yazik degil mi?

Evet busefer bitirmem lagzim cunku bende duzelmiycenden korkuyorum ve yine ayni seyler yasanirsa ailemde bikti yani onlarada rezil oluyorum iyice gibime geliyor. Icimden bi ses onu cok seviyosun son sans ver diyor ama aklim hayir degismez diyor. Ailemde istemiyor zaten ama onlar kotu yonlerini dusunuyor gibi geliyor, halbuki ben iyi ve kotu yonlerini dusunup bana akil vermelerini istiyorum. Kendimede kiziyorum acaba sadece kotu yonlerinimi anlattim hep diye. Bilmiyorum iyice piskolojim bozuldu sacmaliyorum resmen. Hakkinizi helal edin sizinde basiniza agritiyorum surekli:(

Evet busefer bitirmem lagzim cunku bende duzelmiycenden korkuyorum ve yine ayni seyler yasanirsa ailemde bikti yani onlarada rezil oluyorum iyice gibime geliyor. Icimden bi ses onu cok seviyosun son sans ver diyor ama aklim hayir degismez diyor. Ailemde istemiyor zaten ama onlar kotu yonlerini dusunuyor gibi geliyor, halbuki ben iyi ve kotu yonlerini dusunup bana akil vermelerini istiyorum. Kendimede kiziyorum acaba sadece kotu yonlerinimi anlattim hep diye. Bilmiyorum iyice piskolojim bozuldu sacmaliyorum resmen. Hakkinizi helal edin sizinde basiniza agritiyorum surekli:KK43:

bir insan bazi anlar disinda ne kadar iyi olursa olsun affedilmemesi gereken hatalar var bence. karisini tehdit etmek bile bile parasini acimasizca yemek durust olmamak gelirini giderini gostermemek karisinin butun gelirlerini kumara borca harca sacma sapan seylere yatirdigi halde bir de ustune altin hesabi sormak karisinin uzerine borc yapip serefsiz gibi uzerine geri almamakla tehdit etmek borclari uzerine almamak ben calisinca borca gitmesin sen calisinca gitsin demek… butun bunlar somuru. tehdit etmek ailenin olumune aglayacaksin demek altinlari harcadiniz suclamalari….

bence bunlarin hepsi bosanma sebebi isterse dunyanin en romantic en iyi adami olsun.

normalde asla bu sekilde bosan yorumu yapmam kimsenin yuvasini yikmak istemem ama konularinizi okudum ard arda az once ve o kadar dokundu ki bana. sinirden titriyorum su an icim aciyor.

nolur kendinize de biraz aciyin. size yillarca somurmus. evlilikte her sey musterek ama bu adam sizin esek gibi calisip kazandiginiz alin terinizi kumarla erotic masajla yedi. size tehdit etti oldurmekle. bencilligi vicdansizligi yuzunden yok yere ustunuze borclar yapti gelirini giderini bile sizinle paylasmadi. bu adam vicdansiz kalpsiz. burada magdur olan sizsiniz. manipule ediyor kafanizi karistiriyor. cunku o kotu bir insan narsist olabilir bagimli olabilir bilmiyorum ama sizin hayatinizi bile isteye yok ediyor!!
Bana ben sandigin kisi degilim eskisi gibiyim ben, ben seni kizdirmak icin gittigim yerleri soylemedim sozumden ciktigin icin sana oyle davrandim dedi. Bundan sonra kurallar koy hepsine uyarim felan dedi ama kabul etmedim. Canim yanarak silip atiyorum herseyi cok zormus:(

Kizlar konusmaya ihtiyacim var:( esim cok pisman neler neler yziyor bana, gel baska eve gecelim bana kurallar koy hepsine uyarim, cocugumuzda olur belki bu sene gel yeniden basliyalim, is problemleri yuzunden kor olmusum seni gormemisim gulumu askimi gormemisim seni bukadar tukettigimi gormemisim felan dedi ama ben cevap yazmadim. Kokunu ozledim ve guzel gunlerimizi fotolarimizi felan yolladi birsuru sey yazdi. Gozlerinden pismanlik ve her nefesi pismanlik oldugunu soyledi, beni kaybettigini sonsuza dek ve boyle nasil yasiycani felan. Durumuna cok uzuluyorum yinede kendimi onun yerine koyarsam. Bende cunku bikere yalvarmistim ona bosanmiyalin diye ve o cektigim aciyi hala unutmam. Ben donmemem gerektigini dusunuyorum ve bugun bosanma islerini baslatacagim. Dogru yapiyorum demi kizlar? Bana destek olurmusunuz:( Esimi hala seviyorum size sacma gelsede ama mantigim bitirmelisin diyor
Git köşede ağla de. Kaç kurtar kendini kardeşim.
Bu gözler daha gerçekten hatasını anlayıp, ikinci şansını berbat etmeyen erkek görmedi.
O pişmanlık değildir, olsa olsa elindeki kuşu kaybetmenin tokatıdır.
Vazgeçme, boşan.

bir insan bazi anlar disinda ne kadar iyi olursa olsun affedilmemesi gereken hatalar var bence. karisini tehdit etmek bile bile parasini acimasizca yemek durust olmamak gelirini giderini gostermemek karisinin butun gelirlerini kumara borca harca sacma sapan seylere yatirdigi halde bir de ustune altin hesabi sormak karisinin uzerine borc yapip serefsiz gibi uzerine geri almamakla tehdit etmek borclari uzerine almamak ben calisinca borca gitmesin sen calisinca gitsin demek… butun bunlar somuru. tehdit etmek ailenin olumune aglayacaksin demek altinlari harcadiniz suclamalari….

bence bunlarin hepsi bosanma sebebi isterse dunyanin en romantic en iyi adami olsun.

normalde asla bu sekilde bosan yorumu yapmam kimsenin yuvasini yikmak istemem ama konularinizi okudum ard arda az once ve o kadar dokundu ki bana. sinirden titriyorum su an icim aciyor.
Okudugunuz icin tesekur ederim. Off hala yaziyor bir ay bekle bizi bitirme askim sensiz yapamam bitanem felan birsuru guzel sozler ama benim icim hayir yine olmiycak diyor. Cok cok guzel gunlerimde gecti hic bi zaman unutamiycagim, artik hep onlari dusunup aglarim bi omur. Cunku korkuyorum geri donmeye ve donmemem gerektigini anladim:(

Evet busefer bitirmem lagzim cunku bende duzelmiycenden korkuyorum ve yine ayni seyler yasanirsa ailemde bikti yani onlarada rezil oluyorum iyice gibime geliyor. Icimden bi ses onu cok seviyosun son sans ver diyor ama aklim hayir degismez diyor. Ailemde istemiyor zaten ama onlar kotu yonlerini dusunuyor gibi geliyor, halbuki ben iyi ve kotu yonlerini dusunup bana akil vermelerini istiyorum. Kendimede kiziyorum acaba sadece kotu yonlerinimi anlattim hep diye. Bilmiyorum iyice piskolojim bozuldu sacmaliyorum resmen. Hakkinizi helal edin sizinde basiniza agritiyorum surekli:KK43:
Estağfurullah, ne baş ağrısı. Başı ağrıyan gider yatar, forumda işi ne? =)
Psikolojik destek alma şansınız var mı? Son şans diyorsunuz ya, bir düşünün bu kaçıncı son şans olacak? Kısır döngüye girmiş düşünceler bunlar. Şuan bir karar veremiyorsanız, en azından bir süre ailenizin yanına gidin ya da eşiniz evden uzaklaşsın. Psikolojik destek alın, kendinizi dinleyin, öyle verin kararınızı. Eşinizin boş laflarına değil de kendinize kulak verin.

hadi konuşalım o zaman canım... 1.si dön bir de çocuğun olursa yandın ki ne yandın o adam en geç barıştıktan 1 ay sonra aynı adam olacak sorun evde değil yani kocanda.
2. seni tüketmiş evet ama işin kötüsü seni zihnen kendine muhtaç etmiş neredeyse onsuz bir hiçmişsin gibi davranıyorsun ki bunların fıtratında var sana böyle hissettirmek.
3. sen şimdi üzülürsün çok sefer dedik sana bu çok normal ama dönersen çocuktan sonra düzelir deme. sadece şunu düşün bebeğiniz yokken bunları yapan, iki kişi bi eve sığdıramayan huzur yaşatmayan adam, kucağımda bebekle bana neler yapar? ben nasıl başımın çaresine bakarım? şu an olan gücü o zaman nasıl bulurum? nası sağlıklı bir çocuk büyütürüm.? bunları sor kendine cevabına göre hareket edersin.
Cok saolun:( cocuk onu degistirirmiydi bilmiyorum ama bunu deneyip riske atmayada hic gerek yok. Cocuklari cok seviyor gercekten ama cocuk olsaydida belki boyle davranacak, veya davranacakti. Bunu hic bi zaman bilemiycem. Surekli yaziyor bir ay ver sen evine don ben baska yerde kalim bir ay daha o sekilde dusun bi sans daha versen ne kaybedersinki felan filan offf

Ne gibi iyi yönü vardı esinzin? İyi yön iyi yön diye kendinizi kandırmaya çalışmayın yahu. Aileniz , esinizin size ettiği küfürleri, iftiraları biliyor mu mesela? Sizi aldattığını da aynı şekilde? Bu adamın bu kötülüklerini bastıracak bir yanı olabilir mi gerçekten? İnsan karısına o... der mi? Bunlar buraya yazdıklarınızdan bazıları, yazmadığınız başka saçmalıklarda vardır muhakkak. Hala iyi yön diyorsunuz, şaka gibi.

Estağfurullah, ne baş ağrısı. Başı ağrıyan gider yatar, forumda işi ne? =)
Psikolojik destek alma şansınız var mı? Son şans diyorsunuz ya, bir düşünün bu kaçıncı son şans olacak? Kısır döngüye girmiş düşünceler bunlar. Şuan bir karar veremiyorsanız, en azından bir süre ailenizin yanına gidin ya da eşiniz evden uzaklaşsın. Psikolojik destek alın, kendinizi dinleyin, öyle verin kararınızı. Eşinizin boş laflarına değil de kendinize kulak verin.
ailemin yanindayim bir kac gundur ve onlar hic istemiyor zaten donmemi. Surekli yaziyor bir ay ver sen evine don ben baska yerde kalim bir ay daha o sekilde dusun bi sans daha versen ne kaybedersinki felan filan offf ben deliricem gercekten. Boyle hic yalvarmamisti, daha oncede don felan demisti diger kavgalarimizda ama busefer cok baska konusuyor ama donmemem gerektigini dusuyorum ama bir yandanda pisman olmaktan korkuyorum. cok karisik duygularim. Hemen karar verme diyor, icimden ne hemeni diyorum kac senedir cekiyorum. Ama cok guzel gunlerimizde oldugu icin o boyle yalvarirken tatli dille beni dondurmeye calisirken bana reddetmek cok agir geliyor ama mecbur gibide hissediyorum kendimi. Bosanmaya mecburmusum gibi hissediyorum. ailemde istemiyor zaten. Evin kirasinida fes ettim bu ay sonunda bosalmis olmasi gerek. Allahim yardim et:(

Ne gibi iyi yönü vardı esinzin? İyi yön iyi yön diye kendinizi kandırmaya çalışmayın yahu. Aileniz , esinizin size ettiği küfürleri, iftiraları biliyor mu mesela? Sizi aldattığını da aynı şekilde? Bu adamın bu kötülüklerini bastıracak bir yanı olabilir mi gerçekten? İnsan karısına o... der mi? Bunlar buraya yazdıklarınızdan bazıları, yazmadığınız başka saçmalıklarda vardır muhakkak. Hala iyi yön diyorsunuz, şaka gibi.
Ben durumun bu kadar vahim olduğunu bilmiyordum, bütün konularına bakmadım. Çok fenaymış.
A Acelya11 ailenin desteği arkandayken kurtul bu ruh hastasından. Bak bir çok kadın böyle bir desteğe sahip olmadığı için kapana kısılmış hissediyor. Sense o kapandan kurtulabilirsin. Bu adamın düzeleceği olsaydı bin kere düzelmişti. Çok güzel günler diyorsun da bu adam sana gerçekten o... dedi mi, aldattı mı seni? Bunları bilmiyordum. Kıymetini bilseydi şimdiye kadar, bu b.kları yiyeceğine. İnsan değilmiş ya, ancak laf salatası yapıyor, kanma.

Back
X