Sonunfa basardim:(

sizin size küfür eden kocaniza dönmeniz, kendi iradesizliginiz. kalkipta bosanma davasi acma bekle demenizi yine aciklamiyor.
Bana da zamanında bekle dediler dinlemedim çünkü kararlıydım. Zamanla direncim düştü evime dönmedim ama karşıdan gel diyen olsa giderdim. Tabi bu bir problem. Herkes benim gibi zayıf olacak değil ben de toparlamaya calısıyorum

Bana da zamanında bekle dediler dinlemedim çünkü kararlıydım. Zamanla direncim düştü evime dönmedim ama karşıdan gel diyen olsa giderdim. Tabi bu bir problem. Herkes benim gibi zayıf olacak değil ben de toparlamaya calısıyorum
Allah yardimciniz olsun insallah. Kac sene evliydiniz ve neden bosandiniz?

Ne yaptiniz merak ettim donmediniz insallah ?
Hayir donmedim. Yalvardi donim diye beni cok sevdigini felan soyledi ama ben istemiyom dedim. Sonra telefondan soyle beni sevmedigini dedi bende sevmiyom dedim. Artik seni rahatsiz etmem dedi cok uzgun bi seslenve kapattik. Amcamada gitmis aglamis aramizi yap diye ama ailem esimden nefret ediyor annem babamlar ve bence en dogrusu donmemek. Kalbim sizliyor ama cok uzgunum:(

Hiç sızlamasın kalbin falan.Bu herif nasılsa düzelmeyecek! Bir kaç yılını verseydin geldiğin nokta daha acı verici olacaktı.Çekmek zorundaymışsın gibi neden mutsuzluğa demir atacaktın bir ömür.? Bende git gel çok yaptım kopamıyordum,sonra boşanınca herşeyi daha kolay sildim.Acabalae bitti..mis!!! arkama bile bakmadım.Ne işim vardı ne de eskisi gibi tek başımaydım.Kızım vardı bir de. Ona rağmen hala iyi ki bitmiş diyorum.Yıllarıma yazık ettim.

Hayir donmedim. Yalvardi donim diye beni cok sevdigini felan soyledi ama ben istemiyom dedim. Sonra telefondan soyle beni sevmedigini dedi bende sevmiyom dedim. Artik seni rahatsiz etmem dedi cok uzgun bi seslenve kapattik. Amcamada gitmis aglamis aramizi yap diye ama ailem esimden nefret ediyor annem babamlar ve bence en dogrusu donmemek. Kalbim sizliyor ama cok uzgunum:KK43:
Gececek o sizlamasi da. Omur boyu bu terbiyesiz adamla olmaktansa bir sure kalbin sizlasin daha iyi.

Gececek o sizlamasi da. Omur boyu bu terbiyesiz adamla olmaktansa bir sure kalbin sizlasin daha iyi.
Evet cok dogru. Surekli mesaj atiyor seni cok seviyorum hep sevicem son bi kez daha dusun iyi gunlerimizi dusun balayini guzel seyleri felan sayiyor surekli guzel fotolarimizi felan yolluyor ama artik bitti dusuncek bisey kalmadi yazdim ama devam ediyor beni caydirmak icin. Uzuluyorum istemesemde ama geri donmiycem

Kizlar konusmaya ihtiyacim var:( esim cok pisman neler neler yziyor bana, gel baska eve gecelim bana kurallar koy hepsine uyarim, cocugumuzda olur belki bu sene gel yeniden basliyalim, is problemleri yuzunden kor olmusum seni gormemisim gulumu askimi gormemisim seni bukadar tukettigimi gormemisim felan dedi ama ben cevap yazmadim. Kokunu ozledim ve guzel gunlerimizi fotolarimizi felan yolladi birsuru sey yazdi. Gozlerinden pismanlik ve her nefesi pismanlik oldugunu soyledi, beni kaybettigini sonsuza dek ve boyle nasil yasiycani felan. Durumuna cok uzuluyorum yinede kendimi onun yerine koyarsam. Bende cunku bikere yalvarmistim ona bosanmiyalin diye ve o cektigim aciyi hala unutmam. Ben donmemem gerektigini dusunuyorum ve bugun bosanma islerini baslatacagim. Dogru yapiyorum demi kizlar? Bana destek olurmusunuz:( Esimi hala seviyorum size sacma gelsede ama mantigim bitirmelisin diyor

Burada kaç tane konu açtınız, kaç kere size böyle bir adamla yürümeyeceği söylendi ama hala anlamak istemiyorsunuz.

Bu sefer tam tersini söyleyeceğim gidin eşiniz sizi çok seviyor hemen de çocuk yapın siz de rahatlayın biz de rahatlayalım.

Kizlar konusmaya ihtiyacim var:KK43: esim cok pisman neler neler yziyor bana, gel baska eve gecelim bana kurallar koy hepsine uyarim, cocugumuzda olur belki bu sene gel yeniden basliyalim, is problemleri yuzunden kor olmusum seni gormemisim gulumu askimi gormemisim seni bukadar tukettigimi gormemisim felan dedi ama ben cevap yazmadim. Kokunu ozledim ve guzel gunlerimizi fotolarimizi felan yolladi birsuru sey yazdi. Gozlerinden pismanlik ve her nefesi pismanlik oldugunu soyledi, beni kaybettigini sonsuza dek ve boyle nasil yasiycani felan. Durumuna cok uzuluyorum yinede kendimi onun yerine koyarsam. Bende cunku bikere yalvarmistim ona bosanmiyalin diye ve o cektigim aciyi hala unutmam. Ben donmemem gerektigini dusunuyorum ve bugun bosanma islerini baslatacagim. Dogru yapiyorum demi kizlar? Bana destek olurmusunuz:KK43: Esimi hala seviyorum size sacma gelsede ama mantigim bitirmelisin diyor
hadi konuşalım o zaman canım... 1.si dön bir de çocuğun olursa yandın ki ne yandın o adam en geç barıştıktan 1 ay sonra aynı adam olacak sorun evde değil yani kocanda.
2. seni tüketmiş evet ama işin kötüsü seni zihnen kendine muhtaç etmiş neredeyse onsuz bir hiçmişsin gibi davranıyorsun ki bunların fıtratında var sana böyle hissettirmek.
3. sen şimdi üzülürsün çok sefer dedik sana bu çok normal ama dönersen çocuktan sonra düzelir deme. sadece şunu düşün bebeğiniz yokken bunları yapan, iki kişi bi eve sığdıramayan huzur yaşatmayan adam, kucağımda bebekle bana neler yapar? ben nasıl başımın çaresine bakarım? şu an olan gücü o zaman nasıl bulurum? nası sağlıklı bir çocuk büyütürüm.? bunları sor kendine cevabına göre hareket edersin.

15 yıllık ilişkiniz var tabi ki 3 günde sevgin, duyguların bitmez. Şuan bu yaşadıkların çok normal, ben bile 6 ay evli kaldım, ne kadar üzüldüm, üzülmemen tuhaf olurdu. Ama bu adamın sana yaptıklarını, söylediklerini düşün... Döndükten 1 ay sonra yine aynı şeylere başlayacak ve asıl o zaman çok pişman olacaksın boşanmadığın için. Sen kararlı dur, en azından git o davayı aç, iyice görsün ciddi olduğunu. Git bir avukatla konuş, onu arasın, anlaşmalı boşanma için ofisine çağırsın fln. Durumun ciddiyetini anlasın

Kizlar konusmaya ihtiyacim var:KK43: esim cok pisman neler neler yziyor bana, gel baska eve gecelim bana kurallar koy hepsine uyarim, cocugumuzda olur belki bu sene gel yeniden basliyalim, is problemleri yuzunden kor olmusum seni gormemisim gulumu askimi gormemisim seni bukadar tukettigimi gormemisim felan dedi ama ben cevap yazmadim. Kokunu ozledim ve guzel gunlerimizi fotolarimizi felan yolladi birsuru sey yazdi. Gozlerinden pismanlik ve her nefesi pismanlik oldugunu soyledi, beni kaybettigini sonsuza dek ve boyle nasil yasiycani felan. Durumuna cok uzuluyorum yinede kendimi onun yerine koyarsam. Bende cunku bikere yalvarmistim ona bosanmiyalin diye ve o cektigim aciyi hala unutmam. Ben donmemem gerektigini dusunuyorum ve bugun bosanma islerini baslatacagim. Dogru yapiyorum demi kizlar? Bana destek olurmusunuz:KK43: Esimi hala seviyorum size sacma gelsede ama mantigim bitirmelisin diyor
O kadar zamandır iyi gününüz yok ki balayımızı hatırla diyor adam. Sizi aldattığını, ekonomik ve psikojik şiddet uyguladığını, küfürlerini, namusunuza ettiği lafları unutmayın.

Cocuk diyor utanmadan. Adam gibi eş olabilmis mi de baba olmanın lafını ediyor. Sizi hassas noklarinizdan vurmak istiyor, umarım kanmazsınız bunlara.

O kadar zamandır iyi gününüz yok ki balayımızı hatırla diyor adam. Sizi aldattığını, ekonomik ve psikojik şiddet uyguladığını, küfürlerini, namusunuza ettiği lafları unutmayın.

Cocuk diyor utanmadan. Adam gibi eş olabilmis mi de baba olmanın lafını ediyor. Sizi hassas noklarinizdan vurmak istiyor, umarım kanmazsınız bunlara.
Aileme bu yazdiklarini anlatmadim. Iyi ve kotu seylerini bilsinler istiyorum ama ailem ozaman barismak istedigimi zanneder diye bisey anlatamiyorum kimseye:( icim aciyor o boyle konusunca, guzel gunlerimizin hatrina ve cok sevdigim icin hep sans verdim. Ister istemez acaba busefer degisirme diye geciyor aklimdan acik konusmak gerekirse, ama sonra diyorum kendime hayir degismez sen ayril. Degisecegi varsa allah anlina ne yazdiysa zaten o olacak sen bosan ama simdi diyorum kendime. Insallah dogru yapiyorumdur. Benim yasimdakiler cocuk heyecani yasiyor ve bide bana bakin:(

senin eski konularını nerden bulalım ya,,link ver bari.
yada neyse

yeme bunları kardeşim insanlar değişmez.

yeme bunları kardeşim insanlar değişmez.
Degisse bile suan degisecegini sanmiyorum, belki bir kac ay iyi gider sonra yine ayni olur. Hem ailem kesinlikle istemiyor, onlar ama sadece kotu yonlerine baktigi icin esime haksizlik yapiyormuyum sizce?:( eger esimin degisecegi varsa ve allah bizi birbirimizi yazdiysa, ozaman ilerdede olur ne olacaksa diye dusunuyorum. Cocuk icin zaten gec kaldim artik. Hic boyle hayal etmemistik

Back
X