Sonunfa basardim:(

Diğer arkadaşlar gibi bana da döneceksin gibi geliyor ama çok hata edersin. Hiç gururun kalmaz adamın gözünde de. Ben buna küfür ediyorum, kovuyorum sonra 2 mesaj atıyorum geri geliyor der senin için. Ve bundan sonra hiç dikkat etmez laflarına, nasıl olsa dönüyorsun. Engelle onu bence mesajlarını görme.
Email atiyor telefondan engellemistim onu yapamiyor.
Onceleri ölüm vardi caresiz simdi bide sen varsin yazmis ve daha baska seyler sonra bittikmi simdi gibi seyler yazmis bende sadece evet bittik dedim. Sonra sinirlendi felan. Ama donmemem gerektigini biliyorum. Neden donecegimi dusunuyorsunuz:(

Tam karar verip evden cıkmamışsın o yuzden adamı geri çevirme gelmezse acı çekersin.tamamen bitirdiğin zaman ayrıl
Tamamen bitirdim kafamda, benim icin en dogrusunun bu oldugunu dusunuyorum cunku bitti hersey felan diye yazdigimda yine kufur ve tehdite basliyor. Gizli numarayla 30 kere aradi hala ariyor, ac yoksa kan cikacak ara beni yada ac su telefonu felan diye e-mail atip duruyor. Babama soylemedim sinirlenip basi belaya girmesin diye. Ise geldim sabah yinede calisiyorum kafam dagilsin diye

Tamamen bitirdim kafamda, benim icin en dogrusunun bu oldugunu dusunuyorum cunku bitti hersey felan diye yazdigimda yine kufur ve tehdite basliyor. Gizli numarayla 30 kere aradi hala ariyor, ac yoksa kan cikacak ara beni yada ac su telefonu felan diye e-mail atip duruyor. Babama soylemedim sinirlenip basi belaya girmesin diye. Ise geldim sabah yinede calisiyorum kafam dagilsin diye
Neyse ki adam gerçek yüzünü gösteriyor..

Peki anlayamadığım şey, 15 sene hiç mi böyle davranmıyordu? Sevgiliyken mesela, hiç küfür etmiyor muydu?

Neyse ki adam gerçek yüzünü gösteriyor..
Bi insan nasil boyle olur anlamiyorum. Sabahtan basladi onceleri olum vardi caresiz simdi bide sen varsin diye. sonra Gozun aydin sifren degistigi anda sana tek kelime yazmassin dedim artik bittik tamamen dedi ( e-mail sifremi biliyordu onu degistirdim dun aksam cunku okuyup okumadigimi control ediyodu) bende evet bittik yazdim sonra sinirlenmeye basladi durum boyle suan.

Ben de Eşimle boşanıyorum alkolden dolayı. Sevgili iken içmiyor muydu derseniz, tabi ki içiyordu, biz 9 ay sevgililik dönemi yaşadık, bırakacağını söyledi ben de inandım. Ama 10 yıl sevgililikte insan anlar, mutlaka bu çirkef yüzünü görmüşsünüzdür.

Peki anlayamadığım şey, 15 sene hiç mi böyle davranmıyordu? Sevgiliyken mesela, hiç küfür etmiyor muydu?
Sevgiliyken son bir kac yildir sinirli halleri oluyordu ama hic bukadar buyuk bisey olmuyordu sadece nisanliyken ayrilmaya kalkti (blof yapti aslinda beni istedigi kivama getirmek icin) ama hic bi zaman boyle kufurleri tehditleri felan olmadi. Evlendikten sonra bi erkeklik seyi cikti bi aileme takmalar. Beni kimseyle paylasamiyomus oylede yazmisti dun

Sevgiliyken son bir kac yildir sinirli halleri oluyordu ama hic bukadar buyuk bisey olmuyordu sadece nisanliyken ayrilmaya kalkti (blof yapti aslinda beni istedigi kivama getirmek icin) ama hic bi zaman boyle kufurleri tehditleri felan olmadi. Evlendikten sonra bi erkeklik seyi cikti bi aileme takmalar. Beni kimseyle paylasamiyomus oylede yazmisti dun
Sizi döndürmek için böyle paylaşamıyorum dye acındırıyor kendini, çok seviyormuş numarası yapıyor. Zaten bu gerçekse bile ailenizden kıskanmak, paylaşamamak psikopatlık bence. Sanırım altınlarınız sizdeymiş, onları istiyormuş sizden, altınlar için bile dönmenizi ,istiyor olabilir. Siz demek altın demek şuanda çünkü. Bana kalırsa değişmez, dönmeyin ama siz bilirsiniz, sizin hayatınız.

Bi insan nasil boyle olur anlamiyorum. Sabahtan basladi onceleri olum vardi caresiz simdi bide sen varsin diye. sonra Gozun aydin sifren degistigi anda sana tek kelime yazmassin dedim artik bittik tamamen dedi ( e-mail sifremi biliyordu onu degistirdim dun aksam cunku okuyup okumadigimi control ediyodu) bende evet bittik yazdim sonra sinirlenmeye basladi durum boyle suan.
Neden anlamıyorsunuz ki, adamın evde sizde nasıl davrandığını yazdınız zaten buraya?

Evden gittiniz diye kıymetinizi bilecek falan değil, kıymet bilen adam karısına o lafları etmezdi zaten. Kişiliği gibi oyunculuğu da kötü, aşık rolü bile oynayamıyor, hemen ortaya çıkıyor gerçek hali. Allah'tan öyle yoksa siz ona hala inanmaya çok meyillsiniz.

Yine de boşanma davası açmak için acele etme şu an duyguların yoğun

Ilk zaman of ne yaotim ben durumu baslayacak belki vicdaniniz agir basip donmeyi bile dusunebilirsiniz...
Eger size karsi sozlu ve fiziksel siddet uyguladiysa yahut aldatildiysaniz lutfen kararli bir birey olup yavas yavas yeni hayaginiza adapte olmaya calisin... en cok zor ama basarmalisiniz...kararli ve korkusuz olmalisiniz

Ilk zaman of ne yaotim ben durumu baslayacak belki vicdaniniz agir basip donmeyi bile dusunebilirsiniz...
Eger size karsi sozlu ve fiziksel siddet uyguladiysa yahut aldatildiysaniz lutfen kararli bir birey olup yavas yavas yeni hayaginiza adapte olmaya calisin... en cok zor ama basarmalisiniz...kararli ve korkusuz olmalisiniz
evet basaricam insallah. Bugun istemiyorum bitti dedim ve cevap yazmadim butun mesajlarina. altinlarin ustune yatacaginizimi saniyonuz kan akacak yok seni olenlerin arkasindan omur boyu aglatairim acmassan su telefonu felan dedi ben bitti felan diyince mesajlarina telefonlarina cevap vermeyince. Gizli nrden ariyor acim diye ama acmiyorum. Surekli e-mail atiyor. Annesi annemi aramis annem acmamis kizkardesim soyledi, kendide babama mesaj atmis ama ne attigini bilmiyor kardesim, altinlarla ilgili oldugunu biliyor sadece. Bizimkiler altinlari verirsek tamamen biter bu is geri donusu olmaz demisler aralarinda ama zaten bitecek yani ailemde bana guvenmiyor haliyle

evet basaricam insallah. Bugun istemiyorum bitti dedim ve cevap yazmadim butun mesajlarina. altinlarin ustune yatacaginizimi saniyonuz kan akacak yok seni olenlerin arkasindan omur boyu aglatairim acmassan su telefonu felan dedi ben bitti felan diyince mesajlarina telefonlarina cevap vermeyince. Gizli nrden ariyor acim diye ama acmiyorum. Surekli e-mail atiyor. Annesi annemi aramis annem acmamis kizkardesim soyledi, kendide babama mesaj atmis ama ne attigini bilmiyor kardesim, altinlarla ilgili oldugunu biliyor sadece. Bizimkiler altinlari verirsek tamamen biter bu is geri donusu olmaz demisler aralarinda ama zaten bitecek yani ailemde bana guvenmiyor haliyle
Bu tehtid mesajlarini bos birakma iyi bir avukat esligibde savciliga git hemen koruma karari cikarttir kendine

Altinlarini sakin verme tek bir tane bile sakin. Onlarin hepsi kanunen senin

Altinlarini sakin verme tek bir tane bile sakin. Onlarin hepsi kanunen senin
Bencede hem onun bana birsuru borcu var ona bakilirsa, onlari versin geri altinlari dusunecegine. Cildiricam ya araba kagitlarini kaybetmis arabada benim uzerime yenisini basvurmam gerekiyor ozaman deliricem. Arabayi istemiyorum alsin biyerine .... ama o kagitlar olmadanda alamiyor ustune yada satamiyor. Offffff is yerindeyim ama cildirmak uzereyim

niye? iki kere daha o.....pu desin diye mi, kendini bilmem ne yaptirmaya mi gidiyosun desin diye mi? yoksa evlilik birligi icindeyken cok daha fazla borca saplansin diye mi?
Ben bu durumu yaşadım da o yuzden söylüyorum baştaki kararlılığımı koruyamadım, evimi özledim, yaşadığım iyi günler aklıma gelip durdu kötü duruma düştüm toparlamaya çalışıyorum. Belki arkadas daha güclü duracaktır bilemiyorum

Ama ozel esyalarim var gormelerini istemedigim:KK43: esim butun aksam mesaj atti bukadarmi kotuyum bukadarmi cabuk vacgectin gibi laflar etti. Yeni yila beraber girmiycekmiyiz yani felan dedi hic birine cevap yazmadim. Pisman olmiycakmisin onca senelerimiz gecti beraber felan birsuru sey yazmis. Bidaha asla donemezmis biterse felan bunun gibi birsuru sey soyledi piskolojim alt ust oldu. Cevap yazmiyorum ama icimde tuhaf bi duygu var acimada var gibi sanki ve korku ve pisman olma korkusu hersey karma karisik icim ve kafam:KK43:
Çocuk varmı baş engeli gitsin bundan sonra mahkeme de diye

Ben bu durumu yaşadım da o yuzden söylüyorum baştaki kararlılığımı koruyamadım, evimi özledim, yaşadığım iyi günler aklıma gelip durdu kötü duruma düştüm toparlamaya çalışıyorum. Belki arkadas daha güclü duracaktır bilemiyorum

sizin size küfür eden kocaniza dönmeniz, kendi iradesizliginiz. kalkipta bosanma davasi acma bekle demenizi yine aciklamiyor.

Back
X