Iyi yonleri ailemin yuzune terbiyesizligi hic olmadi ve oda bazen beni sasirtacak sekilde onlara supriz yapmak isterdi. Bana cok yapmasada surpriz yaptiginda cok guzel yapardi ve hep ilgi gosterirdi, beni sevdigini guzel buldugunu soylerdi, eve geldiginde hemen oper koklar sarilirdi hep ilgi verirdi hic durmazdi, bebek gibi severdi. Seni yine bebek gibi sevicemde yazmisti mesajlarinda. Bu iyi yonleri tabi kavgali degilkenki hareketleri. Esimin bi COK iyi yonu var bide COK kotu, ortasi yok gibi. Iyileri hep dusundum sans verdim birakmadim onu cunku icinde biyerde o cok iyi cok tatli biri vardi ve ben o iyi kisi icinden geri cikacak ve gitmiycek diye bekledim. O iyi cikiyordu ama bi kac ayda bir geri basa donuyorduk baska baska sebeplerden surekli. Kucukkende kufurlu ortamda buyumus babasida kufur eder cok, anneside babasi oyle yetistirmis, zaten erken yasta ailesinen ayrilmisti tek basina yasamaya baslamisti. Hep zor gunler gecirdi piskolojisi bozuk ve beni cok seviyor evdede bazen buyuk temizlege yardim ederdi yada kahvalti hazirlardi cok guzel veya sahurlarimizi felan. aklima gelenler tabi daha vardir belki ama bunlar geldi simdi hemen aklima. Kucukkende cok guzeldi hersey tabi kucuk yasta sevgili olmustuk ruya gibiydi hersey. Her evlilikte kavga olur ama bizimkisi kavgaliyken genelde cok asiriya kaciyordu esimin tavirlari hakaretleri yuzunden. Bazi kavgalarda gonlumude alirdi tabi herzaman boyle davranmazdi. Ne mutlu olurdum o gonlumu almaya calistiginda. Off cok konustum kusura bakmayinNe gibi iyi yönü vardı esinzin? İyi yön iyi yön diye kendinizi kandırmaya çalışmayın yahu. Aileniz , esinizin size ettiği küfürleri, iftiraları biliyor mu mesela? Sizi aldattığını da aynı şekilde? Bu adamın bu kötülüklerini bastıracak bir yanı olabilir mi gerçekten? İnsan karısına o... der mi? Bunlar buraya yazdıklarınızdan bazıları, yazmadığınız başka saçmalıklarda vardır muhakkak. Hala iyi yön diyorsunuz, şaka gibi.