Sophia Çengelköy'de evlenenler yorumlarınızı bekliyorum Acil!!!

Sezi Aktemur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2014
3
0
1
39
Arkadaşlar merhaba mekan konusunda uzuuuun (İstanbul kazan biz kepçe gezdik) araştırmalar sonucunda bir mekana karar verdik. Henüz sözleşme imzalamadık ama bizim için tamamdır. Mekandan çok etkilendim. Düğününü burada yapan var mı? Masal arabasını kullananlar tavsiye ederler mi? Bir de düğün ortamı nasıl oluyor paylaşabilecek var mı?

Sezi merhaba. Henüz yeni katıldım aranıza. Başlık ilgimi çekti. Kuzenimin düğünü Sophia Çengelköyde oldu. Otel gibi bir havası var ama otel değilmiş. İçeri girdiğinde bir kere çok etkileniyorsun. Ben süsleme firması falan ayrıca kiraladılar zannetmiştim.Mekanın kendisi yapıyormuş süsleme işini. Çok başarılı buldum süslemelerini. Bunun için
ücret ödememişler. Bilmiyorum siz nasıl anlaştınız?
Çok güzel bir düğün oldu. Evde, oynamaktan ayaklarımın sızladığını hatırlıyorum. :)

Unutmadan masal arabasını kesinlikle tavsiye ediyorum. Olağanüstü bir girişti... Sisler, havada uçan bir balkabağının içinde bir tur atıp yere indiler. Hepimizin ağzı açık kaldı. Videoları falan vardı bak istersen googledan.

Günü uydurabilirsek burada yapmak istiyoruz.

Şimdiden mutluluklar diliyorum canım.

Sezi Hanım selamlar. Abimi Sophia Çengelköy'de evlendirdik. İki salonları var. Biz büyükte yaptık. Daha önce otelde yapmak istiyordu abim. Ama otellerin ekstralarıyla baş edemeyeceğimizi anladık... Verdikleri fiyata ekstra bu da var diye bir başlıyorlar, sonunu tahmin edemiyor insan. Kalabalık bir grup olarak İstanbul'un bir çok otelini gezdik. Beğendiklerimiz de oldu ama çok uçuk rakamlar.
Mekanın güzelliği kadar güvenilir olması da önemli bence. Buna da dikkat edin derim ben. Biz sözleşmede ne yazıyorsa onu ödedik. Kısaca ben tavsiye ederim. Düğünüm Ankara'da olacak. Ben de Ankara'da mekan araştırıyorum. Varsa tavsiyeniz alayım:)

Sevgiler

Eminmisiniz onereceginize ?

Bakin etegimdekileri dokmeden defolun gidin soytarilar

Back
X