- Konu Sahibi anneadayi30
-
Esrapet , nerde yaptırdın sen Ankarada tavsiye edebilceğin bi yer var mı birde fiyatlarını nedir??Teşekkür ederim şimdiden :)
Merhaba forum üyeleri,
Soprano XL cihazı ile tüm vücut lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum.Etilerde Bionep adında bir merkez. Cihaz ütüleme teknolojisine sahipmiş ve acısızmış. Genitalde acısız olması çok işe yarayacak diye düşünüyorum. Ama acı olmadan kılların yandığını hisstemeden epilasyon kalıcı ve başarılı olurmu bilmiyorum.
Daha önce cihazı deneyen var mı acaba? Kaç günde kıllar dökülür acaba?
Cihaz hakkında bilgisi olanlardan cevap bekliyorum. Teşkkürler.
Bionep'e sakın ama sakın gitmeyin. Etiler'de Akmerkez karşısında olduğu için prim yapıyor fakat ben 4 yıldır gidiyorum ve hala tüylerim bitmedi. Tüylerimde de bir sorun yok :) ne aşırı kıllı bir insanım, ne de tüylerimi göremeyecek kadar ince tüylüyüm. sarışın falan da değilim. ama bitmedi. üstelik eğitimsiz personeli sebebiyle cildimi yaktılar, çok fazla yaktıkları yerlerde (kollarımda) 3 yıldır lekeler var. İlgilenenlere özelden fotoğraf gönderebilirim.
ben sözleşmem yaptım ve şöyle bir kısım okudum kesinlikle yüzünüze jilet vurmayın yazıyordu..
hiç bilmiyorum canım ben gittiğimde sorarım ama sözleşmede öyle yazıyordu dikkatimi çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?