• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorgucu sevgili

sevgilin sabırlıymış
ben sevgilinin yerinde olsam sende çoktan ayrılmıştım:ssz:

Canim bir de ustune ciddiye alinmamaya baslarsin artik zamanla hakli da olsan sen zaten hep sorguluyorsun hep takiliyorsun ben ne yapsam guvenmiyorsunki ben de yapmam o zaman der sonunda.. Kavga ciktiktan sonra pisman oluyosun dimi aciklama yapinca buna mi kizmisim diyosun dimi, heh kavgayi cikarmadan once iyice olc tart tartismadan sonraki ruh halini pismanligini dusun kendini dizginlemeye calis bir de uslubunu yumusatabilirsin merak ettigin bisey varsa sorgulayici sekilde degil de dilini isirarak sakince sormaya calis hem istedigin cevabi alir hem zamanla sen de bu huyunu torpuleyebilirsin, tabi issende bitiyor bir yerden baslamalisin..
Her şeyde haklısınız ve beni kesinlikle doğru anladınız bu lanet burctan bıktım :43: bugünü milat kabul ediyorum bundan sonra cok farklı olcam kaybetmem umarım onu :43: dediğiniz gibi sıkıntımı söylediktem hemen sonra pişman oluyorum o an zamanı geri almak istiyorum tabi olmuyor :( yrdımcı oldugunuz için cok teşekkürler :16:

bende öyleyimdir . gerçi sevgilim yok belkide bundan olmuyor . deniyorum sürekli . denediğimdede haklı olduğumu görüyorum maalesef .. tanıştığım herkesi denimişmdir ve haklarında gerçekten çok iğrenç korkunç şeyler öğrenmişimdir belkide kimseye söyleyemedikleri ... ha kötü mü yaptım iyi mi bence iyi yaptım . ama bir çok kadın gibi gözümü kapatıp sadece beğendiğim için kendimi bağlamadım ...
ama senin ilşki 3 yıldır devam ediyormuş . 3 yıl az bir süre değil .. artık belli bir güvenin oturması gerek ...

Başkasının suçunun cezasını sevgiline çektiriyorsun.Yazık değil mi ona:)
Hem yapacaksa sen sorsan da yapar,sormasan da...Ruhun bile duymaz.
Öyle sormakla ipucu bulan duymuş değilim.Hiç ummadığın yerden karşına çıkıyor genellikle.
O yüzden kasma,akışına bırak,sevgililiğin tadını çıkar.

bende öyleyimdir . gerçi sevgilim yok belkide bundan olmuyor . deniyorum sürekli . denediğimdede haklı olduğumu görüyorum maalesef .. tanıştığım herkesi denimişmdir ve haklarında gerçekten çok iğrenç korkunç şeyler öğrenmişimdir belkide kimseye söyleyemedikleri ... ha kötü mü yaptım iyi mi bence iyi yaptım . ama bir çok kadın gibi gözümü kapatıp sadece beğendiğim için kendimi bağlamadım ...
ama senin ilşki 3 yıldır devam ediyormuş . 3 yıl az bir süre değil .. artık belli bir güvenin oturması gerek ...
Ben hep kandırılacagımı düşünüoum bu ilişkimde de bilinçaltımdaki tüm korkularım acıga cıktı..o bana anlayıs gösterdikçe de daha fazla üstüne gittim daha fazla denedim.arkadaslarım hep böyle yaparak ayrılmaya mı calısıyosun diyolar yoo halbuki cok seviyorum :43:

Başkasının suçunun cezasını sevgiline çektiriyorsun.Yazık değil mi ona:)
Hem yapacaksa sen sorsan da yapar,sormasan da...Ruhun bile duymaz.
Öyle sormakla ipucu bulan duymuş değilim.Hiç ummadığın yerden karşına çıkıyor genellikle.
O yüzden kasma,akışına bırak,sevgililiğin tadını çıkar.
Doğru bi de bizim aramızda mesafe var yani aldatsa hiçbi yerim duymaz :) bi de bi gün aldatılan bi arkadasıma demişti ki ben politician o aldatabilirim ruhu bile duymaz o da aynı sekilde beni ama ben ona güveniyorum ve bizim aramızdaki aşk cok saf ve aldatsam o duymaz ama benim vicdanım buna el vermez demişti çok hosuma gitmişti :48: fakat psikopat oldugum için :19:

Her şeyde haklısınız ve beni kesinlikle doğru anladınız bu lanet burctan bıktım :43: bugünü milat kabul ediyorum bundan sonra cok farklı olcam kaybetmem umarım onu :43: dediğiniz gibi sıkıntımı söylediktem hemen sonra pişman oluyorum o an zamanı geri almak istiyorum tabi olmuyor :( yrdımcı oldugunuz için cok teşekkürler :16:

Rica ederim canim ayni seyleri yasadigimdan anlayabiliyorum seni gozun kapali guvenemezsin kimseye ama hakediyorsa karsindaki insan hakettigi degeri ver yorma yipratma inan hemen anliyorlar sendeki degisimi ve daha cok baglaniyorlar sen kendin icin yap bunu kendi mutlulugun icin daha huzurlu olmak senin elinde..

Rica ederim canim ayni seyleri yasadigimdan anlayabiliyorum seni gozun kapali guvenemezsin kimseye ama hakediyorsa karsindaki insan hakettigi degeri ver yorma yipratma inan hemen anliyorlar sendeki degisimi ve daha cok baglaniyorlar sen kendin icin yap bunu kendi mutlulugun icin daha huzurlu olmak senin elinde..

Ağzınızdan bal damlıyor :) sevgilim hakediyor bence bu değeri...inşallah ilişkinizde ve hayatınızda hep cok mutlu olursunuz

ne kadar korkutucu bir fikir gibi geliyor değil mi:) ama işte senin şuan sevgiline yaptıklarını eski sevgilim bana yapıyordu.. sevgisinden çok emindim ama öyle bir noktaya geldik ki ben yalvarırdım Allaha.. bu sevildiğimin onda biri kadar sevsin beni birisi ama yeter ki bu kadar sorgulamasın,sıkmasın,suçlamasın derdim...adam müzik dinlesem kime aşık oldun derdi yaaa:) o kadar bunalmıştım ki....

yani adamı bunlatırsan bigün..çok sevmenin ya da sevilmenin bile bir anlamı kalmıyor.. önce saygı derler ya hep büyükler...bunu kastediyorlar
işte...

Yorumunuzu görmemişim özür dilerim..yazdıklarınız balta gibi indi kafama...:43: ben de dinlediği müziklere karısıyordum :( sanırım sevgilim de sevgisinin sonuna geliyor...

Ona çok fazla odaklanma bence klişe ama hayatının merkezinde olmasın
Bir hata yapacaksa bile buna sen araştırmalarınla sorgulamalarınla engel olamazsın ki
Hayatta her şey biz insanlar için
Yaşayıp göreceksin o yüzden kendini fazla sıkma ...

Çok haklısınız fakat elimde değil işte ama artık rahat bırakıcam buna mecburum gerci hala tam olarak nasıl yapcagımı bilmiyorum ama yapıcam tesekkür ederim

ilişki: 3 yıl

faha önce aldatılmış ve terk edilmişsin ANCAK "bu hep aynı olacak diye birşey yok".....

böyle üstüne gitmeye devam edersen sürekli sorgularsa her şeyi "adam senden bıkar ve kaybedersin"....

3 yıllık bi ilişkiyi böyle sudan sebeplerden kaybetme bence... herşeyi oluruna bırak..

normal konuş "nbr napıyosun, canım, aşkım, cicim, bebeğim" gibi güzel güzel şeylerden bahsedip konuşun...

aksine "nerdesin, senin ne işin var orda, o kim, kimle takıldın, kime yazdın, kime çizdin....." aaaa yeter ama der gider vallaa....

aklını başına al canım.... benim de 4 yıllık ilişkim ama hiç böyle yapmıyorum... haa başlarda yaptım tabi ama düzeltim şimdi öle sorunlarımız yok canım.....

kaşınıp durma sende oluruna bırak adamı bunaltma ergen hareketleri yapıp durma artık.. =)

Yazdıklarınızı görmemişim özür dilerim..haklsıınız tam bir ergen gibi ezik kızlar gibi davranıyorum:(( ama değişcem dediklerinizi uygulamaya calıscam tesekkür ederim

Konuşmalarının hepsini okudum. Bir psikologla konuşsan iyi olur. İlaç vermiyorlar, sana doğru düşünme yöntemini öğretiyorlar. Beynin doğru yönlendirmeyi öğreniyor. Yaşın 24 ise çok küçük değilsin. Ama önünde daha kocaman bir hayat var. Yarınlarını düşünerek ''şu an''ı kaybetmemelisin.
Bir de erkeğe sürekli aldatma konusunda baskı yaparsan sana daha korkunç birşey söylemem lazım o da şu. Beyin farklı cümleler, farklı olaylar içerisinde sıkça geçen kelimeleri algılar ve bir süre sonra bilinç altına yerleşir. Bu yüzden bu konuyu artık bence ilişkinden uzak tutmalısın. Ama tabi kör de olma :34:

Hem aldatılmak o kadar da kötü birşey değil :)) Yani yanlış anlaşılmasın hemen. Aldatılmak dünyanın sonu değil. Ben de aldatıldım defalarca. Ama sonra anladımki, kaygılarım, üzüntülerim sadece benden birşeyler götürdü. Kimseye birşey olmadı. Sonra dedimki kendi kendime, iyi bir kariyerim var, arkadaş ortamlarımda sevilen biriyim, ailemde sevilen birisiyim, güzelmiyim ehh işte ama çekiciyim. İstersem karşımdakinin dikkatini çekebilirim. Benimle olan insan çok şey kazanır, gitmek isteyenin/aldatanın kendi tercihidir, kendisi kaybeder. Sonra bir baktım hiç beklemediğim mükemmel bir ilişkim başladı. Demekki zaten herşey zamanla oluyormuş. İyi şeyler, kötü şeyler, orta karar şeyler... O yüzden kendini parçalamanın alemi yokmuş.

Umarım herşey gönlünce olur.. Bol şans :10:

Konuşmalarının hepsini okudum. Bir psikologla konuşsan iyi olur. İlaç vermiyorlar, sana doğru düşünme yöntemini öğretiyorlar. Beynin doğru yönlendirmeyi öğreniyor. Yaşın 24 ise çok küçük değilsin. Ama önünde daha kocaman bir hayat var. Yarınlarını düşünerek ''şu an''ı kaybetmemelisin.
Bir de erkeğe sürekli aldatma konusunda baskı yaparsan sana daha korkunç birşey söylemem lazım o da şu. Beyin farklı cümleler, farklı olaylar içerisinde sıkça geçen kelimeleri algılar ve bir süre sonra bilinç altına yerleşir. Bu yüzden bu konuyu artık bence ilişkinden uzak tutmalısın. Ama tabi kör de olma :34:

Hem aldatılmak o kadar da kötü birşey değil :)) Yani yanlış anlaşılmasın hemen. Aldatılmak dünyanın sonu değil. Ben de aldatıldım defalarca. Ama sonra anladımki, kaygılarım, üzüntülerim sadece benden birşeyler götürdü. Kimseye birşey olmadı. Sonra dedimki kendi kendime, iyi bir kariyerim var, arkadaş ortamlarımda sevilen biriyim, ailemde sevilen birisiyim, güzelmiyim ehh işte ama çekiciyim. İstersem karşımdakinin dikkatini çekebilirim. Benimle olan insan çok şey kazanır, gitmek isteyenin/aldatanın kendi tercihidir, kendisi kaybeder. Sonra bir baktım hiç beklemediğim mükemmel bir ilişkim başladı. Demekki zaten herşey zamanla oluyormuş. İyi şeyler, kötü şeyler, orta karar şeyler... O yüzden kendini parçalamanın alemi yokmuş.

Umarım herşey gönlünce olur.. Bol şans :10:
3 psikoloğa gittim ve 2 psikiyatriste gittim ilac da kullandım fakat ben kendi beynime kendim hükmetmek istiyorum çünkü ben her seyin farkındayım zaten..haklısınız tabi yine de tesekkürler..
Sizin adınıza cok sevindim inşallah bu ilişkiniz hiç bozulmaz..ben sevgilime güveniyorum aslında bu sadece bi takıntı..sevgilimi de seviyorun ve seviliyorum kybetmek de istemem tabi hakkımızda baska türlüsü hayırlıdır onu bilemem ama ben ilişkimin eski halini o kadar özlüyorumki...bunu nasıl anlatsam bilmiyorum ama... Özlüyorum işte..ayrılsak bile ilerde,geriye baktıgında oh be kurtuldum desin istemiyorum...anlatabikdim bilmiyorum ama yeniden tesekkürler:)

Kızlar tekrardan merhaba,hepinize yrdımlarınız için cok teşekkürler..sevgilimle 1 gündür konusmuyoruz.aramadım ve biliyorumki onun da kontörü yok..ve bana kızgın oldugu için aramayabilir..
Sizce ben hiçbi şey yapmasam ve kendiliğinden bitse mi bu ilişki? Cok bunalttım cünkü ve gercekten eski halimize nasıl dönecez bilmiyorum..napacagımı da bilmiyorum.ne güzel ders falan calısıyodum ama aklıma geldi yine...

Back
X