Konuşmalarının hepsini okudum. Bir psikologla konuşsan iyi olur. İlaç vermiyorlar, sana doğru düşünme yöntemini öğretiyorlar. Beynin doğru yönlendirmeyi öğreniyor. Yaşın 24 ise çok küçük değilsin. Ama önünde daha kocaman bir hayat var. Yarınlarını düşünerek ''şu an''ı kaybetmemelisin.
Bir de erkeğe sürekli aldatma konusunda baskı yaparsan sana daha korkunç birşey söylemem lazım o da şu. Beyin farklı cümleler, farklı olaylar içerisinde sıkça geçen kelimeleri algılar ve bir süre sonra bilinç altına yerleşir. Bu yüzden bu konuyu artık bence ilişkinden uzak tutmalısın. Ama tabi kör de olma
Hem aldatılmak o kadar da kötü birşey değil :)) Yani yanlış anlaşılmasın hemen. Aldatılmak dünyanın sonu değil. Ben de aldatıldım defalarca. Ama sonra anladımki, kaygılarım, üzüntülerim sadece benden birşeyler götürdü. Kimseye birşey olmadı. Sonra dedimki kendi kendime, iyi bir kariyerim var, arkadaş ortamlarımda sevilen biriyim, ailemde sevilen birisiyim, güzelmiyim ehh işte ama çekiciyim. İstersem karşımdakinin dikkatini çekebilirim. Benimle olan insan çok şey kazanır, gitmek isteyenin/aldatanın kendi tercihidir, kendisi kaybeder. Sonra bir baktım hiç beklemediğim mükemmel bir ilişkim başladı. Demekki zaten herşey zamanla oluyormuş. İyi şeyler, kötü şeyler, orta karar şeyler... O yüzden kendini parçalamanın alemi yokmuş.
Umarım herşey gönlünce olur.. Bol şans