Sizi kısıtlıyor mu peki
ya da siz dışarı çıktığınızda sizi tedirgin, rahatsız edici hareketleri olur mu?
Kullandığımız kelime sayısına göre para vermediğimize göre sen de cevapla soruları. Güven sağladıktan sonra sormaz zaten ama her insanın güvenebilmesi için geçen süre farklıdır. Erkek arkadaşımla daha birbirimizin sormasına fırsat vermeden bütün detayları veririz. Sorgulanma hissi kötü o yüzden sen de daha o sormadan herşeyi anlat
ee ne yani ne yardan ne serden sendekide . . adam dediğin sevdiği kadını merak eder ve sorgularBu çok ani oldu
Uzak mesafeli ilişki mi?
ee ne yani ne yardan ne serden sendekide . . adam dediğin sevdiği kadını merak eder ve sorgular
Aslında evet, kısıtladığı oluyor ama ben biraz dik kafalılık yaptığım için kavgalarımız çıkıyor. Alttan alamıyorum kısıtlanmayı, benim için doğruysa yaptığım ilişkimize karşı bir yanlışı yoksa yapmayı isterim. Dışarıda olup geç mesaj atmadığımda rahatsız ediyor açıkçası. Çocuk gibi, gerçi çokta büyük sayılmayız 21 lerindeyiz daha
onu da böyle hoş görecen napacan...:)
Erkek arkadaşın ya hiç Olgunlaşmamış ya da psikolojik sorunları var . Sana öz önce ki soruları o yüzden sordum .
kıskançlığında bir sınırı var çünkü.
whats up vb telefonla direk resim gönderilebilen programlarla kızlarla çıkınca çekip yollayın yer bildirimi yapın.askerliğini bitirip o bi yerlere çıkınca aynı şeyleri ondan isteyin parayla değil sıraylaMerhaba, bir buçuk seneyi geçik tatlı mı tatlı bir ilişkim var. Ama erkek arkadaşımın bir kaç huyu hiç hoşuma gitmiyor. Çok üsteleyen, çok sorgulayan, çok kıskanç biri aslında. Örneğin; bugün kızlarla dışarı çıkıyoruz dediğimde nereye, kimle, neden, neden orası, orada ne var ki, ne yapacakmışsın diyen biri. Bazen sabrım taşıyor ve tepki gösteriyorum. Ne yapacağımdan bir türlü emin olamıyorum. Nasıl yaklaşmalıyım sizce?
whats up vb telefonla direk resim gönderilebilen programlarla kızlarla çıkınca çekip yollayın yer bildirimi yapın.askerliğini bitirip o bi yerlere çıkınca aynı şeyleri ondan isteyin parayla değil sırayla
sahipleniyo adam işte ne yapsın hoşuna gitmesi lazımtadını çıkar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?