Sorgulayan sevgili :(

Bunun neresi hoşuna gider bir insanın ya. Birbirinden haberdar olmak farklıdır, hesap vermek farklıdır. Siz hesap verme aşamasını da geçmiş ifade veriyorsunuz artık. Verin bu kadar yüzü bu adamlara da tepenize çıksınlar. Yarın öbür gün evlilik olursa "eşim anneme gitmeme izin vermiyor", "eşim camdan baktırmıyor" başlıklı konularınızı bekleriz.

net ol. bir daha sorguılarsan bana güvenmezsin biter de. yaparsada bir süre göörüşmesek iyi olur deki anlasın

Arada şöyle fark var, sadece detaycı ve çok sorguluyor, her şeyin en ince ayrıntısına kadar soruyor. Kısıtlayıcı olabiliyor fakat bu benim hayatıma yön vereceğim şekilde değil. Baskın olmaya çalıştığım için genelde tartışmalarımız oluyor. Zaten eğer her dediğine olur desem sorguluyor olmazdım gibi geliyor. Yani şu var zaten ben ona açıkça, Allah'ım izin verirse bundan 3 4 sene sonra ola ki evlilik durumu olursa bu iş yürümez diye. Bunun bilincindeyim zaten.

Bence iyi bir şey yaptığı kötü değil ne var yani sormuşsa? Hiç sormasa hiç merak etmiyor demek ki beni sevmiyor mantığını çıkaran da biz bayanlarız.

Bence iyi bir şey yaptığı kötü değil ne var yani sormuşsa? Hiç sormasa hiç merak etmiyor demek ki beni sevmiyor mantığını çıkaran da biz bayanlarız.

Kesinlikle öyle, sadece bir şeyi bir kere anlatmayı seviyorum aslında. Aynı şeyi defalarca sorgulanması hoşuma gitmiyor o yüzden tartışmalarımız oluyor. Onun için fikir almak istemiştim :) Ve aynen öyle, sevmiyor demektense seviyor diyorum :)

Sorgulamak ilişkilerde doğaldır. Bende sorgularım, sevgilimde beni sorgular. Hesap vermekten yada sorgulanmaktan gocunmam. Ama ilişkinde mutlusun ve seviyorsun anladığım kadarıyla normal şartlarda rahatsız olmaman lazım, demekki sorgulaması rahatsız edici boyutta. Uzak mesafeli ilişkimi öncelikle onu merak ettim ? Ve her ne olursa olsun, eğer sorgulamak rahatsız edici boyuta ulaşmışsa temelinde mutlaka güvensizlik yatıyordur. Bende çok kıskanç biriyim, ama sevgilime sonsuz güvendiğim için sorgulamam kararındadır. Güvenmediğim ilişkimde olmuştu, onda karşı tarafta senin gibi sorgulamamdan yakınıyordu. Kişi kendinden bilir işi biraz Sevgilinle açıkça konuşup nedenini öğren ve rahatsızlığını dile getir derim.

Günde kaç kere wc ye gittiğimi de söyleyeyim mi de,bir dahaki soruşunda...

İlerde evlendiniz diyelim, sizi sokağa çıkarmaz, evden dışarı adım attığınızda kıyameti koparır bu tipte bir insan.
Örneği vardı bu sitede bir bayan komşusundan yoğurt istemeye gitmiş diye yemediği hakaret kalmamıştı, kaynanası da doldurmuş eşini falan işte senin de sonun böyle olur.
İşte yok efenim evlenince düzelir falan filan olaylarına girme aynı evi paylaşınca bir odadan diğerine neden gittiğini sorgular bu adam

Evet mutluyum, seviyorum da :) Dediğim gibi bir kere söylemeyi seviyorum defalarca anlatmak hoşuma gitmiyor, oda aksine devamlı soruyor. Bu konuda biraz ters düşüyoruz. Yok uzun mesafeli değil, güvensizlik şöyle, geçmişindeki insanların ona karşı hataları olmuş, ve kendi yaptığı yanlışlarda var. Bunları bazen ilişkimize istemeden yansıtıyor. Açıkçası şöyle bir durum var. Yan yana bu konuları konuşmak için geldiğimizde çocuk pamuk oluyor bir anda, tepkileri, gözlerindeki ifade. Tamamen değişiyor ve bir şey diyemiyorum. Kendide söylüyor aslında çoğu zaman pişman oluyorum sorun çıktığı için diye ama kendine hakim olamıyor, meraktan çıldırıyor sanki soru yağmuruna tutuyor beni. Böyle yani :)

Bu öyle bir şey değil ama, erkek arkadaşım o kadarda sorunlu değil yani, ben ailemle rahatça istediğim yere gidip kız arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum yani bu onunla niye konuştun tarzında değil, yaptığım şeylerin detayını öğrenmek istemesi rahatsız ediyor, anlattığımı defalarca anlatmak zorunda bırakması. Sanırım düşüncelerimi anlatamıyorum. Normal bi ilişkimiz var yani, sürekli tartışmalı geçen bir ilişki değil. Biz zaten yan yana geldiğimizde aramızda sorun olmayan kişileriz. Her şeyi rahatça konuşup, ima aramayan ve anlayışlı şekilde idare ediyoruz.

Benimde erkek arkadaşım, benden önce deliler gibi aşık olduğu sevgilisi tarafından aldatılmış. İlk çıkmaya başladığımızda bir gün annem ile komşuya oturmaya gitmiştik. Aradı nerdesin dedi, komşudayız dedim inanmadı bana. O saniye ışık hızıyla terkettiğimi ve yüzüne telefonu kapattığımı hatırlıyorum. Böyle bir tepki beklemediğinden şaşırdı pişman oldu defalarca aradı. Sonunda açtım, eski sevgilinin sana yaptığı aptalca birşeyin ceremesini ben çekemem hayatımda sorunlu bir erkek istemiyorum dedim. Bin pişman oldu ve 3 yıldır bir kez bile aynı şeyi tekrarlamadı. Çok dikkat etti. Şimdi başka bir erkekle iletişimime bile karışmaz, sonuna kadar güvenir. Ben katlanmazdım yani senin yerinde olsam, sevsemde sınırlarım bellidir uymayana hayatımda yer yoktur. Bu huyumu bildiği için ona olan aşkıma asla güvenmez cümle kurarken bile yanlış kelimeler seçmemeye dikkat eder. Allah nazarlardan saklasın büyük bir kavga bile yaşamadık o gün bugündür. Sende biraz gözünü korkutsan vazgeçer belki.

M
Maşallah gerçekten inşallah hep böyle devam eder ilişkiniz
Erkek arkadaşım biraz bu konuyu sevmiyor, daha önceden hep beni ayrılıkla sınama derdi, ilişkiyi kötü etkilediğine inanır her zaman. Bir ayrıl bir Barış olayından nefret eder. Olumsuz bir şey söylesen bile bu ayrılık olmasın der, sevmediği bir şeyi de gözüne sokar gibi yapamıyorum galiba. Aslında kötü huylarımız çok benzer ama benden fazla olarak sahip inatçı olmak, taviz vermemek.

sanırım erkek arkadasınıızn kendıne guvenı yok.. bukadar sizi didik didik etmesi bana bıraz itici geldi.. ona soleyın ama sonucta anne babanıza bukadar cok ayrıntı vermıyorsunuzkı erkek arkadasınıza veresiniz .. sacma geldi bana

Tesekkur ederim canim benim amin Benim sana yap dediğimi o sana yapmış baksana sen onun kurallarına gore yasiyorsun.:) elbette ayril baris iyi birşey değil güzel ve doğru söylemiş fakat bunu söyleyen birinin hal ve hareketlerine dikkat ediyor olmasi gerekir aksi taktirde cumleleri iliskinin menfaati icin degilde ayrilmamani garanti etmek icin soylenmis oluyor. Kaybetme korkusu yasatmadigin surece davranislarina çeki düzen vermez, bunu ayrılmadan uzaklasarakta yapabilirsin benim erkek arkadasimdan ayriligim ciddi bir ayrilikti bu arada göz korkutmak için değil gelemem çünkü boyle şeylere :)

Olgunlaşmamış olabileceği ihtimali var evet. Şimdi askerde olduğundan gelince biraz değişir diye umuyorum aslında.

İnşallah düşündüğün gibidir ama
bu tarz kişilikler kolay değişmiyor.
Bugün hafife aldığın şeyler umarım ilerde seni Üzmez

Aslında bana da bazen öyle geliyor, belli etmiyor ama öyle olabilirmiş gibi.

Beni aldatan eski sevgilimi gordum :) taviz vermissen bu ggüne kadar daha da kaçarın yok..

Ben çok taviz veriyorum sanırım farkında olmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…