Sormalı mıyım.?

Link vermek yasak olmasaydı konu sahibinin konuştuğuyla yaşadığı çelişkiyi özellikle T Taxusboom görmesini isterdim.
Çünkü arkadaşın evlilik öncesi ilişki yaşayıp kürtaj olmasını çok ağır eleştirmişti.
Umarım hamile kalıp eleştirdiği şeyi yaşamaz.
Evet ilk başta nikahla ilgili bişeylerde vardı konuda dediğiniz gibi.
Ben kürtaj yaptirmadim.. EVET KASİTLİ KURTAJ YAPİLİYORSA ELESTİRİRİM BU DA SİZİ ALAKADAR ETMEZ. Ben benimle evlenmeyi düşünmeyen birisiyle ilişki yaşayıp bide yasak aşk meyvesini aldırmadim. Şuan hamile kalsam yine aldirmam ki düğüne 2 ay var Evet söylediklerimin arkasındayım hala.

Ben kürtaj yaptirmadim.. EVET KASİTLİ KURTAJ YAPİLİYORSA ELESTİRİRİM BU DA SİZİ ALAKADAR ETMEZ. Ben benimle evlenmeyi düşünmeyen birisiyle ilişki yaşayıp bide yasak aşk meyvesini aldırmadim. Şuan hamile kalsam yine aldirmam ki düğüne 2 ay var Evet söylediklerimin arkasındayım hala.
Çok büyük keskin sözler tehlikelidir.
Kına gecesinde dağılan düğünler biliyorum.
Evlenene kadar hiçbişeyin garantisi yok.

Çok büyük keskin sözler tehlikelidir.
Kına gecesinde dağılan düğünler biliyorum.
Evlenene kadar hiçbişeyin garantisi yok.
Yinede aldirmazdim. Ben o konuda konu sahibinin ilişkisine yorum bile yapmadim. Ki sizi zerre alâkadar etmeyen konulara karismazsaniz sevinirim artık.

Yinede aldirmazdim. Ben o konuda konu sahibinin ilişkisine yorum bile yapmadim. Ki sizi zerre alâkadar etmeyen konulara karismazsaniz sevinirim artık.
Alıntılayan sizsiniz.
Kimseye karışmıyoruz konu açıyosunuz yorum yapılsın diye hoşunuza gitmeyince karışmayın diyosunuz.
Tekrarlıyorum alıntılayıp polemiğe giren sizsiniz

Siz benden konu sahibi diye bahsediyorsunuz bana söylediğiniz bariz ortada bende size yanıt veriyorum. Ayrıca yaptığınız yorumun konumla alakası yok ki gelmiş benim konu basligim altında başka konuya yaptığım yorumdan bahsediyorsunuz. Rica ediyorum sessizce uzaklasin konumdan.

Daha 29 yasında ne ilacı? Her ilacın bir yan etkisi olduğu gibi bunun da vardır. Benimki baş ağrısından ölse ağrı kesici almaz"vücuduma gereksiz kimyasal almayayım "diye kaldı ki bu tarz bir şey hayatta içmez.
Ayrıca ön sevişme dahil bile olsa 3 saat sürmez ya arkadasların dediği gibi yarıda keser giderim tez canlı biri olarak..
Bence uygun bir sekilde uyarın ne zamana kadar ilaç alacak. Yasayacağınız seks onun sağlığından önemli değil. Gencecik adam performans kasacam diye kalpten gider valla Allah korusun

Link vermek yasak olmasaydı konu sahibinin konuştuğuyla yaşadığı çelişkiyi özellikle T Taxusboom görmesini isterdim.
Çünkü arkadaşın evlilik öncesi ilişki yaşayıp kürtaj olmasını çok ağır eleştirmişti.
Hepsini okudum tesekkurler Allah dusmanimin basina vermesin. Ben herseye ragmen herkese iyilik diliorum...

Hepsini okudum tesekkurler Allah dusmanimin basina vermesin. Ben herseye ragmen herkese iyilik diliorum...

Neyin kasitli kurtaji . ! Ne yasak aski ! ben neyin yasak askini yasamisim kendinize gelin Allah size selamet versin. Atommkarincaa Atommkarincaa Allah icimi biliyor ne yasadigimi nasil yandigimi ama hayattan tokat yememislere bosuna laf anlatmamiza gerek yok sabirsam kahveyokmu kahveyokmu

Neyin kasitli kurtaji . ! Ne yasak aski ! ben neyin yasak askini yasamisim kendinize gelin Allah size selamet versin. Atommkarincaa Atommkarincaa Allah icimi biliyor ne yasadigimi nasil yandigimi ama hayattan tokat yememislere bosuna laf anlatmamiza gerek yok sabirsam kahveyokmu kahveyokmu
Üzülme.
Kimileri sadece yaşadığı acıları anlayabilir, yaşamadığını yargılar.
Kulaklarını herkese tıka ve önüne bak.

Back
X