• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şort....

Dikkat cekiyor nedemek ya.demekki kendi dikkatini cekiyor diye dusunuyo insan.tabikide bu devirde cocuklarimiza cok dimmat etmeliyz fakat bu konusma hicde normal gelmedi.bence birazda fesatlik varya.

Tesettürün böyle bir mantığı yok tabi herkes için geçerli ama gerçekten de her kıyafet herkeste aynı durmuyor gelişkinlik kilo kadınsı görünüm gibi etmenler kıyafetin havasını değiştiriyor bu da bir gerçek. Ama o kişiye pek söz düşmez hele ki kendi kızına bu konuda karışmıyorsa.

Adam tahrik olmuş demek bu kadar basit. Kendi kızından tahrik olacak hali yok. Bu şort modası umarım seneye olmaz şöyle uzun etek modası falan çıksın. 14 15 yaşında kızlar giyiyor ve erkekleri sapıttırıyolar. Avmlerde oturup sadece sortlu kızları dikizleyen adamları gördükçe iğreniyorum. Şimdi kimse sapıklar bakmasın diye şort giymeyelimmi demesin. Evet giymiceksin arkadaşım kızlarınıza da giydirmiceksiniz. Sapık adamların gözlerini bantlayamayız hadımda edemeyiz tespitte edemeyiz ama eteklerimizi uzatabiliriz. Kızlarınızı koruyacaksınız.

Adam tahrik olmuş demek bu kadar basit. Kendi kızından tahrik olacak hali yok. Bu şort modası umarım seneye olmaz şöyle uzun etek modası falan çıksın. 14 15 yaşında kızlar giyiyor ve erkekleri sapıttırıyolar. Avmlerde oturup sadece sortlu kızları dikizleyen adamları gördükçe iğreniyorum. Şimdi kimse sapıklar bakmasın diye şort giymeyelimmi demesin. Evet giymiceksin arkadaşım kızlarınıza da giydirmiceksiniz. Sapık adamların gözlerini bantlayamayız hadımda edemeyiz tespitte edemeyiz ama eteklerimizi uzatabiliriz. Kızlarınızı koruyacaksınız.
kadınların özgürlüğünü kısıtlamak yerine, saklayıp sarmalayıp korumaya almak yerine, bence tacizcilere önlem alınmalı ve bu önlem kadınlar kapalı giyinsin şeklinde olamaz. bir sapığın içinde varsa, amacı taciz etmek ise onu her yoldan yapar zaten.

Kızlar bir sorum var; kendi kızı minicik şortlar giyinen göbeği açık gezen ve bunda bir mahzur görmeyen adam eşinin kızkardeşi nispeten birkaç santim daha uzun bir şort giydiğinde -ki bu kız zaten göbeği açık askılı vs giymiyor şorta da yeni yeni alışıyor- x onu giyme hoş durmuyor dese sonra x ortamda yokken yanlış anlaşılmaması gerektiğini x in fiziken daha gelişkin olduğu için daha çok göze battığını hoş durmadığını ama kendi kızı çok zayıf olduğu için göze batmadığını söylese ne düşünürdünüz?

Bu arada x 14, kendi kızı 17 yaşında fakat x daha uzun boylu.
bence artık kimse kimsenin ne giydiğine karışmamalı, herkes kendi işine bakmalı.
yıl olmuş 2014, hala yok kısa da yok açık da yok göze batıyor da... saçmalık..

Daha uzun boy, daha fazla kilo, gogus gibi seyler elbiseleri daha cok belirginlestirebiliyor. Citi piti bir kizin sort giymesiyle, uzun kizin giymesi daha farkli gorunuyor. Mesela benim bir tanidigim kiz kisa boylu, sortlar, askililar giyiyor, dikkat cekmiyor. Yani daha rahat. Ama uzun boylu biri giyince daha bir gorunuyor kisaligi. En azindan bizim halkimizda hemen bir bakmalar, dikkat etmeler mevcut. Iyi niyetle soyleme payi var, ya da muhalefet olsun, sinir bozsun diye soylemis de olabilir. Baldizla aralarindaki muhabbete bagli. Belki abi-kardes gibiler, bu tur tavsiyeler geciyor aralarinda, belli olmaz. Niyetini bilemem. Ama takilcak birsey degil, ister dikkate alirsin, ister almazsin. Giyen kisi yakistirdiysa fazla soze gerek yok.

Lafi gecmis de... Ben de cok severim kisa giyinmeyi. Erkek bakar diye sort giymeyelim, uzun giyelim zihniyetini de anlamis degilim. Elalemin sapiklik, abazalik huyunun ceremesini ben cekecek degilim. Istedigim gibi giyer cikarim, ister baksin ister bakmasin, umrumda olmaz. Elalemin sapiklarini da hepten destekleyin, yaptiklarini hakli cikarin boyle "kiz giymesin, adam bakmasin" diyerek. Hey Allahim. :KK14:

Ya bu kiz cocuklarin kiyafeti herkese dert oluyor be kardesim ben de bunu anlamiyorum.Komsusu karisir uzak akrabasi karisir yoldan geceni cik ciklar karisir, herkesin ortak derdi kisacasi.Valla benim kizim olsa ve adamin biri bana soylese herhalde kiyameti kopartirdim "Sanane be adam" diye.

çok ilginç elalemin kızından ona ne o kızın ana babası yok mu başında:KK11:

Kendi bahçesindeki çöpleri görmeyen adam diye nitelendiririm herhalde :KK14:

Sizin kocanız da bakıyor mu? Merak ettim şimdi. :)

İmamin biri bir gun vaaz veriyormus. Kizlarinizi acik giydirmeyin gunahtir demis. Cemaatten biri kalkip `` hocam bize diyorsun ama senin kizin mini etklerle geziyor`` demis,hoca da buna karsilik `` Allah var benim kiza da yakisiyor`` demis..

Durum aynen bu :KK14:
ayy cevabına çok güldüm canım ya :D bayıldım :D en güzel yorumu sen yazmışsın valla :)

Yok artık !
Sapık herşekilde sapık ayak bileğinden elden husudan etkilenenler için öneriniz ne?
Uzaylı kıyafeti mi giyilsin
Herkes istediğini giyer
Binlerce kadın 5-10 tane sapık için kıyafetini değiştireceğine devlet önlem aldın

Back
X